Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10 güncellemelerinin kalitesine daha fazla önem verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Microsoft bu yıl yayınladığı büyük Windows 10 güncellemelerinde ciddi fiyaskolara imza attı. Yazılım devi geçen ay kullanıma sunduğu Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi'ni, kullanıcıların kişisel verilerinin silinmesine neden olan bir hata içerdiği için geri çekmişti. Kısa süre önce ise "tüm hataları düzelttiğini" iddia ederek yeniden yayınladı.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft sonunda Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi'ni yeniden yayınladı
    Microsoft kaleme aldığı son blog yazısında, Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi'nde yer alan hatanın asla yaşanmaması gerektiğini kabul etti ve şirketin güncelleme kalitesini sağlamak adına daha dikkatli çalışacağını açıkladı. Redmond merkezli yazılım devi aynı hatayı kesinlikle ikinci kez tekrar etmeyeceklerini ve tüm ekibin güncellemelerin kalitesine daha fazla önem göstereceğini söyledi.

     


    Güncellemenin otomatik olarak sunulmasını bekleyin


    Öte yandan şirket Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi'ni dünya genelindeki tüm kullanıcılar için yeniden yayınladı. Şirket, veri kaybı sorunlarını kapsamlı bir şekilde araştırdıklarını ve bunların tümünü çözdüklerini iddia ediyor. Bununla birlikte Microsoft'un Windows 10 kullanıcılarına güncellemenin cihazlarına otomatik olarak sunulmasını beklemelerini önerdiğini de belirtelim.







  • Zorunlu update nedir yaaa... sanki birisi sizin izniniz olmadan bilgisayarınızı kurcalıyor...

  • önem verse nolacak. tamamlanmamış bir işletim sistemi piyasaya sürdüler. sürekli birşeyler değişiyor. insanları deneme tahtası yaptılar. her yerde bir feedback butonu ona geri bildirim buna geri bildirim. böyle birşey olur mu? windows 10 teknoloji olarak gerçekten iyi yeni nesil donanımları sonuna kadar kullanıp iyi bir performans veriyor ancak stabilite sıfır. dünyada şuan bazı çok önemli yazılımlar ve spesifik olarak sanayide kullanılan sistemler hep windows ta kullanılıyor. pc gaming desen yine windows. bu alanlarda hep tekel oldu ve alternatifi olmadığı için kafasına göre at koşturuyor. ben macos kullanıcısıyım. benimde istediğim özellikler veya değişmesini istediğim şeyler var ama hiçbir zaman tamamen hatalarla dolu tamamlanmamış bir işletim sistemi kullanmadım. umarım bunu farkına varıp şu windows u yoluna sokarlar.

  • Windows 10 son sürümdür ve son sürümü kullanmak önemlidir. Mac Os yoluna girip tek sürüm üzerinden güncelleyerek ilerleme kararı doğrudur sadece daha kaliteli yapmaları gerektiği kesindir.

  • Özrü kabahatinden büyük ata sözünün ta kendisi. Bundan önce önem vermiyorduk şimdi verecez bu nasıl bir olay. Tekeliz zaten biz her türlü size geçirecez ne güzel dünya. Sonra millet neden korsan kulllanıyor.

  • Notebook ekranını aşağı doğru indiriyorum, donanım takıldı çıkarıldı uyarısı veriyor bildirim merkezi :)) Usb bellek filan takılı değil usb bellek hatalı sorun gider çıkıyor. Yılda 2 güncelleme ile tam bir rezelat yolunda emin adımlar ile ilerliyor Microsoft.

  • ercument007 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Birsey daha fark ettim ki 2015 ten beridir ifade edilen ozellikle Jerry Nixon net ifade ettigi gibi Windows 10 dan sonra baska windows cikmayacak ifadesini Turkiye deki bazi kullanicilar Windows 11 cikacak demekteler :)

    Tek bir Windows 10 konsepti uzerinde odaklanmasi cok daha mantiklidir .



    Zaten arayuz de gelisiyor ozellikler de kazaniyor ama hep Windows 10 adi altinda ...
  • Windows 7 sp1 candır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün önemli bir indirme yapıyordum ve pcyi açık bırakıp yattım. Sabah bir kalktım bilgisayar yeniden başlamış ve indirmelerim tamamlanmamış! Bir de baktım ki benden habersiz güncelleme yapmış! Guncellemeleri de bir türlü kapatamadim. Şu an flasha Windows 7 sp1 kurdum onu kuracağım. Bir daha Windows 10 un yüzüne bakmam! Cehennemin dibine kadar yolu var lanet olasıca

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk önce insider ekibinin başındaki Dona Sarkar ı görevden alsınlar. O geldi geleli işler bozuldu. Anca twitterden foto paylaşıyor. Gabe varken çok daha iyiydi insider işleri.

  • Bu saaten sonra onem verse ne olur? Guncellemelerin kalitesi artsa, sistem hatalari azalmiyor, Windows'un icinde gelen ''Sorun Gidericisi'' hic bir ise yaramiyor. Windows Store'dan indirilenler yavas, sorunlu ve guncelleme sorunlu. Fotograf uygulamasi yavas ve cokuyor. Tonla para verdigim Microsoft Office ise otomatik kaydetmesi calismiyor ve uygulama siklikla cokuyor.
    Bu kadar hata varken yine de tercih edilesi bir isletim sistemi degil bence.. Bedava olsa anlarim ama benim Windows'um olmadigi icin W10'a bedavaya gecemedim, kendi paramla satin aldim ve verdigim 90$'i kesinlikle haketmiyor. Ayni sekilde Office icin yillik odeme yaptik tek seferde ve suan Google Docs cokmedigi icin ve duzgun calistigi icin onu kullaniyorum.
    Chromeook cihazimi Windows PC den fazla kullaniyorum.

  • sadece windows'ta çalışan bir uygulamaya ihtiyacınız yoksa kesinlikle lubuntu öneriyorum. Linux mint ya da ubuntu değil özellikle ''lubuntu''. Xiaomi'nin android romlarından bile az boyutu var, hemen her iş yapılabiliyor, kullanımı kolay ve 10 yıllık bilgisayarlarda bile i7 performansı alırsınız.

  • Belli. Her güncellemede bir felaket yaşar olduk.

  • Kusura bakmayın'da W1803 cumulative'leriniz tamsa ve office 2016'nızın tüm güncellemeleri tamsa hiçbir sıkıntı yok. Dünyada tek siz kullanmıyorsunuz onları..

  • Windows 10 sorunlu değil başka şeyler sorunlu. Ben Ağustos 2015’ten beri Windows 10 kullanıyorum, ne performans sorunu ne de başka bir sorun yaşadım. Tasarım da gayet güzel ve modern. Her zaman dediğim gibi tek olumsuz olay, güncellemelerin dayatılması. Bırakın insanlar istediği sürüme istediği zaman geçsin. Bir laf vardır insanın adı çıkacağına canı çıksın diye. İnsan yerine işletim sistemini koyarsak Windows 10 için uyuyor. Windows 10’un adı kötüye çıkmış bir kere Microsoft ne yapsa yaranamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 15 Kasım 2018; 16:33:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok kişinin aksine bende sorun çıkmadı ama hataların giderilmeye çalışılması güzel. Bence Windows 10 en iyi Windows sürümü. Windows 7 artık geride kaldı.
  • Arayüz, stabilite ve performans rezalet. Bilgisayarım gözlerimin önünde can çekişiyor.

  • 3 yıldır önem veriyor zaten... En son güncellemeden sonra silip 8.1'e geçtim bir daha da geri dönmem.

  • Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Windows 10 da böyle bir yiğit.

  • Güveniliği ayarlayıp win 7 ile devam etseler mevzu kapansa keşke. Yapılan güncellemelerin kalıntılarını temizlemek için kafadan 1 saatim gidiyor. Daha diğer bakımlara girmedim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.