Şimdi Ara

lifetech 11 aşamalı su arıtma ve 1 set hediyeli 649 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    3 sene evvel conax eco yu 250 liraya almıştım
    4 ay evvel de yeni 5 parçalı filtre setini de 70 liraya aldım
    memnunum

    Alıntıları Göster
    gelmiş bizimki , tatil nasıldı
    bi daha ülke gündemine gitme, buralarda uslu uslu takıl, burda kimse sana karışamaz




  • 4 yıl önce lifetech ile arıtma kullanan tüketiciler arasına katıldım. Yorumları çok iyiydi. 7 aşamalı olanı hala aynı link ve yorumlar ile hepsiburada da satılmaktadır. Evime gelen ürünü 2 sene çok büyük bir memnuniyet ile kullandım. HErşeyini yetkili servise yaptırdım. Takii membran değişene kadar. iki senede bir membran değişimi yapılıyor. Bu değişimi de güvendiğimiz için yetkili lifetech servisine yaptırdık ki firma sahibi yetkili servis gelmez ise garanti bozulur diyor. Ben de size lifetech yetkili servisinin taktığı membran;

    Evde böbrek hastası olduğunu bile bile, vicdansız servis bu membranı taktı bize. ve 440 TL paramızı aldı.

    Bu mesajı lifetech'e de yazdım. Ürünü ithal etmek ve montajı yetkili servis diye çakallara bırakmak ile iş bitmiyor. Servisini denetleyeceksin, eğitime alacaksın. Fiş fatura kestireceksin. Bunları yapmaz ise o servise yetkili servis denmez !! Çakal sürüsü denir.

    Bunu size yazdım çünkü bilin istedim ki; lifetech çok kaliteli bir marka olmasına rağmen yetkili servisi felan YOKTUR. Kendileri de bunu bilmektedirler. Lifetech alır iseniz kesinlikle ve kesinlikle evinize servis mervis sokmayın, lifetech ne derse desin, sokmayın. Kutunuzdan çıkan orjinal membranı bile çalar bunlar. Lifetech alın ve bir zahmet tüm işlemleri kendiniz yapın değil ise benim gibi dolandırılsınız.

    YOk illa gelecek ise o zaman onlardan imza ve kaşeli yetkili servis olduklarını gösteren belge isteyin. Kitapçıktaki "MEMBRAN SERİ NO" yu yazmalarını İSTEYİN !! MUTALAKA VE MUTLAKA FİŞ FATURA İSTEYİN !!! VERMEZLER ise ŞİKAYET EDİN, maliyeye.https://www.youtube.com/watch?v=5m7QaOro5fY

    ben 350 TL ye komple seti aldım 440 TL membran için servis denen şeye verdim.




  • 1 yildir evimde kullanıyorum 11 asamali olan pompasiz modelini. Memnun olduğum icin yazligada aldim. Ayni cihaz yazlikta tadi evdeki cihaz gibi güzel değil. Filtre siralamasi vs hersey ayni. Tek fark yazlikta sebeke basinci düşük suyu yavaş aritiyor. Yavas aritmasi sorun degil bana yetiyor ama tat olayi can sıkıyor. Yavas aritmasinin tada etkisi olurmu? Bilen arkadaslar aydinlatabilirmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.