Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 50 mbit vodadone 72 lira modem dahil 4.senem 0 sorun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızım 100 mps. 2 sene sözleşme yaptım ayda 75 tl. Ödüyorum, bence iyi sayılır. Daha önce türksat da idim nihayet kurtuldum işkenceden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi firma ve o kadar ucuza nasıl baglattiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili türknet günlükleri vol.1

    Ey sevgili türknet sana o kadar çok talep varda hani anında cevap veren operator yada adminlerin nerede acaba ? :) ne olacak bu sorunlar hız gelmeyecekse çıkalım ulan paramla rezil oldum e yeter da ozaman yarın ilk iş türknet ten çıkmak hizmet son 6 aydır 0 değilmi okey babacım canın sağolsun ne diyim teşekkür ediyorum 6 aydır aldigim 5 mbs ve altı hızın için çok başarılı ve kutlu bir bağlantı hızı sağladınız tşk :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 16 Şubat 2019; 23:59:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unemployed men kullanıcısına yanıt
    Vodafone. Neden böyle ucuz oldu ben de bilmiyorum bu teklifi firma temsilcisi yaptı ben de kabul ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4mbs ye bu kadarı. ver şimdi mantıklıca bana bin megabit seni holivud a uçurim montajliyim daha kaliteli devam videoları çıkartayım ? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 17 Şubat 2019; 0:37:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Mbs bu kadarı vol.2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet kaç saatir cevap vermiyor bu ne sorumsuzluk ? Hani Türknetin anında cevap veren mod ları operatör leri nerede hani ? Hani nerede alt yapı hız nerede sence bu saaten sonrada internet de hızlanırmı dersin ha türknet ? Bir cvp alabilsek birde değilmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 17 Şubat 2019; 1:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    valla ne güzel temsilciymiş :D
  • Bulunduğum bölgeye artık internetin hızlanması adına bir altyapı istiyorum türknet duydunmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKNET AKN YOK KOTA YOK HIZMET HIC YOK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk NET alt yapı yapabilecek kapasitede bir firma değil ki :)

    Türk Telekom,Süperonline alt yapılarını kullanıyor.
  • Bende türknet yılbaşından beri berbat hız acayip dengesiz bi düzeltemediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arseyus

    Türk Telekom'u şu adamlar yönetse çok geçmeden her eve minumum 100 mbit ve bir çok yerde 1 Gbit internet sağlanırdı. Adamların herşeyden önce kendilerine saygıları var. Bu sebeple ülkemizin bu çağ dışı internet hızı ve sorunlarını hak etmediğini, elinden geldiği kadarını değil fazlası ile mücadele eden bir internet servis sağlayıcısı olmuştur.
    Şu anda bildiğim kadarı ile 300 bine yakın abonesi var ve şuanda Türkiyenin en hızlı ve en iyi paketi kullanan bu kesim. 1 yıldan fazla bende dahil olmak üzere 75 Mbit AKK'siz paketlerini kullanmış olup fiber internet değişikliği nedeni ile çok üzülerek kendilerinden ayrılmak zorunda kalmıştım.

    2016 yılında ilk 150 GB Akn ile başlayan "Türknet" 2018 yılına kadar yüksek hız, akn'siz internet, kendi alt yapılarında maksimum upload ve tahattsüz internet ile Netspeed, Millenicom, Oris Telekom gibi firmalara ilham kaynağı olmuştur.

    İnternette kotaya hayır kampanyasına destek olmuş ve bu konuda büyük rol üstlenmiştir.

    Son olarak elbette sıkıntı yaşayanlarda olmuştur. Ben zamanında eğer Türknet ile sorun yaşamış olsaydım konu açıp yerden yere vurmazdım. Bu adamlar bizim için mücadele verdiler ve elinden gelenin fazlası ile bir çok şeyi değiştirdiler ve bundan sonrada bu firmanın arkasında durulursa çok geçmeden internette devrim niteliğinden gelişmeler görebiliriz.

    ALLAH yolunuzu açık etsin. 1 yıldan fazla 75 mbit AKK'siz interneti 65 TL ile kullandım ve bunları yazmazsam kendime yakıştırmazdım. Umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz.
    Gel onu birde bize sor 1 hata kullanıp sinirden telefonumu kırarak iptal ettim. abone olmak için ara 10 sn beklemeden müğşteri temsilcisi ile görüşüyorsun ama abone olduktan sonra o senin numaran birdaha müşteri temsilcisine ulaşamaz gayet net bir şekilde diyorum müşteri temsilcisiyle görüşme olasılıgın sıfır. başka no ile aradiğinda telefon yüzüne kapatılır. 32 mb alırsın dediler abone olduk 16 mb destekliyor diye onay almadan paketini 16 ya düşürürler ayıp gerçekten milleti kandırıyorlar.




  • iki senedir türknet kullanıyorum iki kere sorun yaşadım ama çözdüler şuana kadar memnunum inşallah bozmazlar
    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tt den türknet e geçiş yaptım.Foruma daha yeni bakabildim önceden baksam muhtemelen bağlatmazdım.Her neyse bir de biz deneyimlenelim bakalım neler olacak.Cuma öğlenden önce evrakları yolladım Cumartesi günü kargo ulaşmıştı Salı günü anca dönüş yaptılar bugünde aradılar geçiş öncesi son sesli onayı almak için.Umarım bu haftasonuna kadar hizmet alabilirim intetnetsizlik çok zor.Merakla bekliyoruz türknet bakalım seninle maceramız nasıl başlayacak veya başlamadan bitecek mi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: menagon61

    Bende tt den türknet e geçiş yaptım.Foruma daha yeni bakabildim önceden baksam muhtemelen bağlatmazdım.Her neyse bir de biz deneyimlenelim bakalım neler olacak.Cuma öğlenden önce evrakları yolladım Cumartesi günü kargo ulaşmıştı Salı günü anca dönüş yaptılar bugünde aradılar geçiş öncesi son sesli onayı almak için.Umarım bu haftasonuna kadar hizmet alabilirim intetnetsizlik çok zor.Merakla bekliyoruz türknet bakalım seninle maceramız nasıl başlayacak veya başlamadan bitecek mi..
    Bu arada Türk Telekom ile taahüt yenilemedim hattında kapattırmadım.Geçiş işlemleri daha hızlı olur herhalde öyle değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xBraveHeartx kullanıcısına yanıt
    sana VDSL değil de ADSL sinyali vermişlerdir. Bak hattım 100 mbps destekliyor ama ADSL verirlerse 13 - 14 mbps oluyor. VDSL sinyali verildiğinde 70-100 mbps falan oluyor.
    TüRKNET size yanlış sinyal göndermiş veya ADSL abonesi yapmış
  • YAPA bağlantıda bile adsl 5mbps alıyorum madem santrale kendi cihazını koydun yatırım yaptın niye vdsl değil? Sadece turknet değil diğer firmalarda aynı daha önce ttnette aynısını söylemişti cevapları hazır ''altyapı bukadarını destekliyor''
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.