Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKN yok ama ping var diyebiliriz herelde
  • Bi sus be sahtekar adam bi sus. İnternet yokki akn olmasa nolur ? Ayda 150Gb zar zor kullandırtıyosunuz maksimum zaten ahah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed veya turknet ocak ayında taahhütüm bitince sizlerden birisine hattımı taşıyacağım
  • Onu bunu bilmem şöyle güzel dediniz böyle güzel dediniz 15 gün önce devir için başvuruda bulundum bi türlü işlemi tamamlayamadınız hergün on kere aradım sürekli aynı terane üzgünüz kelimesi..
    Ama bugun itibari ile bende üzgünüm iptal dilekçemi fax çektim.Kullanan arkadaşlara ne mutlu bana kullanmak nasip olmadı ilgisiz elamanlarınız yüzünden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk başta 2 günde açılır demeseydiniz de 1 ay deseydiniz bunları yazmak zorunda kalmayacaktım. Cebimden çıkan paralara (başvuru belgelerini çıktı alırken verdiğim+iptal için çektirdiğim fax ücreti+ttnet taahhüt bittiği için aldığı fazla ücret) mı yoksa 15 günde her gün sinir stes olduğuma mı üzüleyim siz söyleyin.hakkımı helal etmiyorum türknet.. kusura bakmayın sizlerinde başını ağrıttım akşam akşam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinim35 -- 9 Kasım 2018; 17:51:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türknette hizmet yok hizmet.

    35mbit vdsl dediniz geçtik. ilk önce 4mbit adsl verdiniz.dedik bu nasıl iş. 10 gün internetsiz kaldık.sonra 13mbit adsl verdiniz.korkumuzdan bişi diyemiyoruz gene kesersiniz diye.modem sattınız vdsl olmazsa çalışmaz diyerek. ama vdsl vermiyorsunuz.sitenizde lokasyonu kontrol ettiğimde hala 35mbit vdsl verilebilir görünüyor ama vermiyorsunuz. İlgilenme ihtimaliniz var mı bilmiyorum ama paylaşıyorum.

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Siz canlı müşteri desteğini kaldırarak maliyet azalttık diye düşünüyorsunuz ama sırf bu yüzden kaybettiğiniz müşterilerden gelecek parayı da hesaplayın.emin olun canlı destek olsa müşteri sayınız en az 50 bin daha artar.parayla da olsa konuşma imkanı olmalı.5 dakikası 1 lira gibi küçük,sembolik ücretler olsun ve o an konuşmak isteyen bırakın konuşsun,rahatlasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotasiz ama En düşük hız veren internet firması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekomdaki imkanlar Turknette olsa idi,ülkede internet konusunda çok şey değişirdi.Yaklaşık 2 yıl olacak türknet kullanmaya başlayalı.İlk geçtiğimde en yüksek kota veren firma idi uygun fiyatlı.Sonrasında tamamen kaldırdılar kotayı.Eksiklikleri var ,imkanları kısıtlı ama en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Onlar da türk telekoma bağlı sonuçta,her istediklerini yapamıyorlar.(boş port,hat açılması vs). Umarım daha da kaliteli bir biçimde gelişirler ve birçok kişi uygun fiyatlı tamamen kotasız,akn siz internet kullanır. Sorunlar yaşadım ben de,ama yardımcı oldular,çözüm için uğraştılar.75mbps kotasız,akn siz internet keyfi bir başka.
  • merhaba,
    Sizden sadece bir isteğim olacak. Yurtdışı 1. kademe cep telefonlarınıda ücretsiz dakikalar kapsamına alabilir misiniz? Yurtdışında eğitim için bulunuyorum ve ailemin beni normal telefonla arayabilmesi gerçekten çok güzel olurdu.
  • Türkiyedeki en iyi hat değerlerine sahip olabilirim. Apartmana kadar fiber var ve santral çok yakında. Evimde aynı zamanda speronline aboneliği de mevcut.

    Buna rağmen akşam saatlerinde internette zar zor geziyorum...

    Ayrıca hattım desteklese de 88 mbit üstü verilmiyor.

    Genel olarak internetim özellikle sosyal medya sitelerinde kullanılır gibi değil. Bazen mobil veriyi açıyorum ya da superonline’a bağlanıyorum.



    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 9 Kasım 2018; 18:23:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknete referans olan arkadaşların tuzağına düşmeyin. Onlar 1ay ücretsiz int. kullanırken sizler kullanamadığınız internete ücret ödersiniz. 100mbps ye kadar vaat edip müşterisini 5e mahkum eden bide utanmadan akn yok kota yok diyen Turknet pişmanlıktır.
  • Aklınız varsa uzak durun. Ne zaman problem olsa sorun hep sizin tesisat, modem ve pc nizde. Müşteri hizmetleri diye birşey yok. Sen onlara mesaj at eğer gerek görürlerse seni ararlar. Online oyun oynamaya çalışmayın boşuna. Ruh sağlığınıza yazık edersiniz. Hele ki akşam 7 den sonra internetten birşey izlemeye, indirmeye hiç çalışmayın. Ben ve diğer birçok kişi denedi daha beceren olmadı. Sonunda iptal ettik kurtulduk dedik ama gider ayak kullanmadığımız aya ait fatura çıkardılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama teknik servisteki yetersizliğinizden ötürü 4 yıllık aboneliğimi sonlandırdım problem yaşayıncaya kadar iyi yaşandımı kötü iss
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Saygıdeğer Türknet, sizi çok seviyorum, fazlasıyla da memnunum ama, müşteri hizmetleri olmadığı için daha önce çok saç baş yoldum ben. Evden çalışıyorum ve çalışmamın orta yerinde internet sebepsiz yere gidiyor, bir Allah'ın kuluna ulaşıp teknik destek alamıyorum. Arıza kaydı bırakıyorum 2 güne mi çözülür 3 güne mi, yoksa bir ay mı sürer belli değil. Allah aşkına ücretli falan bir call center oluşturun, bıktık usandık ani kesintilerden, muhatap bulamamaktan. Derdim hız falan değil, iyi kötü giriyoruz internete buna da şükür ama, en azından karşımızda kanlı canlı bir insan bulalım sıkıntımız olduğunda.
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    gerçekten sosyal medyaya türknet üzerinden girmek korkunç bir işkenceye dönüştü. twitler yüklemiyor, instagram bitik zaten bitik. tek bir fotoğrafı bile yüklemiyor. sosyal medya denen nane benim en az önem verdiğim şey olduğundan pek sıkıntı etmiyorum ama bir gireyim dedim mi kırk yılın başı, zehir oluyor. bir şeye bakmam gerekiyorsa direkt mobil veriyi açıyorum. gerçekten samimiyetimle söylüyorum sosyal medyaya türknet üzerinden bağlanmak safi işkence. girmiyor arkadaş, yüklemiyor, bağlanmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nomadio

    Hat değerlerinizi atın bakalım bi ama büyük ihtimal YAPA santraline uzaksınız. VAE altyapısına geçiş isteyin. Yakın bir saha dolabı varsa daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.

    https://www.extranet.com.tr/altyapi/ buradan sorgulama yapın kaç mbps çıkıyor?

    Alıntıları Göster
    Sorgulama ekranı yok hocam.
  • İyi güzelde çok fazla eksikliğiniz var:

    1- Tek fiyat sabit fiyat denen şey olmaz, 8mbit kullanmak zorunda kalan gariban adsl kullanıcısından da 65 gayme, şansli fiberci 100mbit kullanandan da 65 gayme alıyorsunuz.
    Bir taraf Allah'ın lütfu da , diğeri Allah'ın cezası mı? iki mahalle arasında bile 10 kata kadar hız varken üstelik. Fiyat politikasını tavan 65 tl olmak üzere hıza göre tekrar belirlemelisiniz.

    2-MH kesinlikle geri getirmelisiniz. Bu yapılan en büyük saçmalık. İnsanlar olası arıza durumunda sizde nasıl yardım alacağını bilemiyor. Hangi akla hizmet böyle bir karar aldınız ?

    3-YAPA attıracağını söylemiştiniz, ne durumdasınız belli değil, kağıt üzerinde "uçup, kçmanız" beni ilgilendirmiyor. Kimsenin götürmediği yerler hizmeti götüreceksin ki büyüyeceksin. Misal 30 bin nufuslu ilçede yaşıyorum, getir buraya YAPA'yı tekel ol parayı kır. Vizyon eksikliği olduğunu hissediyorum.

    4- Ya kendi saha ekibinizi oluşturun , yada TT ile daha fazla işbirliği yapın. Başımdan geçen hadiseyi anlatayım:
    2016 mayıs ayında sizinle tanıştık, 1 yıl boyunca 13 mbit hız verdiniz, O süre zarfında en ufak sorun yaşamadım, sonrasında şiddetli yağmurlar fırtına vs derken müstakil evdeki Telefon direğinden gelen dış kablo hasar aldı, bunu defalarca kez belirtmeme rağmen "santrale uzaksınız ondan 13 mbit hattınız kaldırmıyor, 8 mbit veriyoruz" diye çözüm önerdiniz

    bende size "1 yıl boyunca santrale yakın oldumda ,1 yılın sonunda mı santrale uzaklaştım" sorusunu yöneltince , her defasında " elektirikçi çağırın hattı kontrol ettirin" demekten başka çözüm önermediniz.

    "Telefon hattına ben nasıl bireysel müdaahelede bulunabilirim ? 4-5 tane abone aynı direkten hzimet alırken kafama göre nasıl tamirata karşılaşabilirim dememe rağmen aldırış etmediniz."

    sonrasında Netspeed'e geçtim, kendilerine durumu izah ettim , TT saha ekipleri geldi ve tam 40 metre yeni kabloyu tek kuruş ücret almadan değiştirdi
    sonuç 16 mbit , sorunsuz internet.

    "Tok satıcı" görünümünden vaz geçmezseniz müşteri kaybedersiniz. "verdim oldu gerisi beni ilgilendirmez" durumu olmaz
    Sizinle toplamda 2.5 yıla yakın abonelik deneyimim oldu, eşe dosta da sizi tavsiye ettim. Ama sen beni kaybettin, başka bir firma geldi sorunumu çözdü, şimdi eşe dosta ben onu tavsiye ediyorum

    Son olarak müşterilerinizi hiç bir zaman "Gerizekalı" yerine koymayın, oyalamayın
    Bu meret gavur icadı bilgisayardan da , ağ yapılarından da, internetten de sadece siz anlamıyorsunuz

    Kendinizi revize ederseniz tekrar sizi düşünürüm.
  • Nasıl yok hocam anlamadım? Sorgulama ekranının açılması lazım ben de açılıyor.

    VAE için sorgulama yapmak istiyorsanız buradan da yapabilirsiniz:https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.