Şimdi Ara

Son dakika haberi… TEM’de feci kaza! Polis ceset parçalarını topladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hadımköy TEM Ototyolu'nda, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan kimliği belirsiz bir kişiye araçlar çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden kişinin cesedini yoldan geçenler fark etmedi. Uzun süre üzerinden araçların geçtiği ceset parçalara ayrıldı. Polis, yaklaşık 100 metrelik alandan ceset parçaları topladı.

    Kaza, saat 19.40’ta Hadımköy TEM Otoyolu gişeler yakınında Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, erkek olduğu değerlendirilen kimliği belirsiz 1 kişi, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalıştı.

    Bu sırada seyir halindeki araçlar bu kişiye çarptı. Yoldan geçen ve sürücülerinin fark etmediği birden çok araç, olay yerinde hayatını kaybeden kişinin cesedi üzerinden geçti.

    Uzun bir süre üzerinden araçların geçtiği ceset parçalara ayrıldı. Ceset parçalarını fark eden bir TIR sürücüsü, aracıyla yolu kapatıp polise haber verdi.

    Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, bir süre yolu trafiğe kapattı. İnceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, yaklaşık 100 metrelik alandan ceset parçaları topladı.

    Parçaların toplanmasının ardından trafik önce kontrollü olarak emniyet şeridinden sağlandı. Edirne istikametinde bir süre trafik yoğunluğu oluştu. Ceset parçaları Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından yolun açılmasıyla trafik normale döndü.

    Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. DHA

    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-haberi-temde-feci-kaza-ceset-parcalara-bolundu-2727266/


    Yav Allah belanızı versin be sizin kullandığınız arabayıda sizide size ehliyet verenide, yolda parçalanmış kedi köpek görünce sövüyordum millet insanı bile saymıyorki hayvanı saysın, insanlar ne ara bu hale geldi arkadaş Allah’ı saymayan ülkeler bile bu kadar cani değil.

    Yazık yemin ederim yazık diyecek birşey bulamıyorum bulursam banlanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Allah rahmet eylesin.Ölmek için geçmiş o yolda kimse oradan insan geçeceğini tahmin edemez hele o saate
  • Üzücü bir haber yazık, Allah rahmet etsin. Otoyollar yaya trafiğine kapalı transit yollardır. Hiç kimsenin bir anda fark etmemesi bundan kaynaklansa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleyecek söz bulamıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birkişi vurdu kaçtı, diğeri görmezlikten geldi ezdi geçti ya diğerleri? Bir insan cesedini yolda kimse farketmez mi akıl alır değil. Umarım vurdumduymazlık kaynaklı bir olay değildir. Daha düne kadar Çin'i tahkir ediyorduk bu konularda biz daha beter olmuşuz haberimiz yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sadece bir caddede karşıya geçeyim dedim. Adam kasten arabayı üstüme sürdü. Kesinlikle kendinizi kollayın, kimse kimseye acımıyor bu devirde.

    Ehliyet sisteminin sil baştan değişmesi HATTA BÜTÜN EHLİYETLERİN İPTAL EDİLMESİ LAZIM! BAŞKA ÇARESİ YOK.
    Trafik sınavı ağır olmalı ve çok yüksek baraj puanı koyulmalı ve bu barajı aşamayanlar ehliyet almamalıdır!
  • 30 sn lik reklamı görür görmez kapattım
    reziller

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta adli tıp dersinde hoca bu örneği vermişti, (otobana atılmış veya kazaya uğramış bir sürü araba geçmiş ceset bulunması ne olmuş olabilir intihar cinayet vs) bizde aramızda yok artık olur mu öyle şey ezmez durur bakarlar gibi şeyler dedik. Oluyormuş ilginç...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 9 Kasım 2018; 1:55:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya parçalayıp atilarsa? İmkansız lan!! araba çarpacak ve diger araçlar da üstünden gececek. bana hiç mantıklı gelmiyor??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garip2018

    Ya parçalayıp atilarsa? İmkansız lan!! araba çarpacak ve diger araçlar da üstünden gececek. bana hiç mantıklı gelmiyor??
    Aklıma geldi ancak katiller böyle bir aptallık etmiş olabilir mi? İllaki kesici aletlerin izleri farkedilecektir. Çok ustalıkla bütün parçaları tekerlerin geçtiği iz üstüne koymalı, bunu yapabilirse tespiti zor olur sanırım. Ancak öyle cesedi parçala yola dök ve delili yok ettim san acemi işi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar aydınlık bir yolda yerde ceset görmemek imkansız. Hadi İzmir Çesme otobaninin bir kısmi gibi zifiri bir otoban olur sadece farla gidersin anlarım hayvan sanar vs ama burda imkanı yok be kardeşim insanı gormemek. Üzerinden geçen yanindan geçen (atıyorum) 100 aracın şöförünunde tespit edilip elinden ehliyetleri alınmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söyleyecek söz bulamıyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen üzerinden ağır tonajlı bir araç geçti şahsın. O yolda çoktur. Zaten 40 tonluk bir tır bile tüm tekerlekleri ile şahsın üstünden o hızla geçse muhtenelen bu vaziyette olurdu. Yani sonra otomobil vs geçtiyse parçalardan çıkartamamıştır. Yoksa umursamazlık kısmını düşünmek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken böyle bir haber görmüştüm, yine aynı yol.



    Birini dövüp mü atıyorlardı neydi yola, önce yanından geçenler durup bakıyor ve hareket görmeyince uzaklaşıyor. Kamera görüntüsü vardı ama kim çekmişti bilmiyorum artık. Haberciler görüp de ezilmesini çekmek için bile beklemiş olabilirler sanırım. Sonra sabaha kadar üstünden geçiyor herkes. Fark eden de kaçıyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üst geçit varken risk almış, o saatte kimse farkedemez normal
  • Kötü bir son olmuş...Allah taksiratını affetsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.