Şimdi Ara

Çinli teknoloji devi Tencent, otonom araç ekibi kuruyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çin'in ve dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Tencent, Kaliforniya, Palo Alto'da kendi otonom araçlarını üretmek için harekete geçti. Şirket otomobil mühendislerini işe alıyor ve Silikon Vadisi'nin kalbindeki otonom araç şirketleri arasına katılıyor.

     


    Mühendis alımları başladı


    Silikon Vadisi otonom araçların test edilmesi ve araştırılması için adeta bir merkez diyebiliriz. Zira birçok şirket Kaliforniya caddelerinde bu tür sürücüsüz araçlarını test etme imkanı bulabiliyorlar. Tencent'in burayı tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri de bu.


    Şirket Palo Alto'da bulunan otonom araç merkezine hareket planlama, sensör füzyonu, araç zekası ve makine öğrenimi gibi alanlarda çalışabilecek mühendis alımına başladı. Tencent'in LinkedIn sayfasında bu pozisyonlar için 9 kişinin alınacağına dair kayıtlar mevcut. Şirketin en büyük rakiplerinden Baidu'da 2011 yılında otonom araç sektörüne giriş yapmıştı.

      



  • Biz de hala AKK kalksin diye ugrasiyoruz...

  • Türk teknoloji devi, yeniliklerin öncüsü, dağda kalmış vatandaşları teknolojiye kavuşturan özelleştirilmiş, geliştirilmiş, halkın firması Türk Telekom ise AKN'yi kaldırıp, 'Kota' getiriyor. Söylesene bana, firmada amaç kàr etmekse, hangisi daha fazla kàr eder?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.