Şimdi Ara

Her ne olursa olsun arabasını seven var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her ne kadar sorun çıkarsa da herkes bunu niye aldın şu model daha iyi vs desede herkese ve herşeye rağmen benim gibi arabasını seven, hiçbir araca değişmeyecek ve Allah kaza bela hastalık vefat acil nakit ihtiyacı vs vermezse eğer ömür boyu satmayi düşünmeyen gittiği yere kadar binmek isteyen var mi? Bilmiyorum çok mu abarttim ama benim için manevi değeri var ve seviyorum duruşunu gidişini hastayım tasarımına her seferinde dönüp arkamı bir daha bakıyorum aracıma.Daha ilk görüntüleri ortaya çıktığında araba piyasada yokken aşık olmuştum resmen.Sonra içimden vay anasını bir gün bizimde böyle aracımız olur mu diye bir geçirdim.Youtube da hep videolarını izledim, yolda giderken ne zaman bir başkasında onu gördüğümde dönüp gözden kaybolana kadar seyrettim.Yolda giderken sanki süzülerek gidiyor gibiydi.Neyse gel zaman git zaman aradan beş sene geçti askere gittim geldim falan, bir gün tamam dedim yeter artık bu kadar koştum bankaya çektim krediyi ve hayal ettiğim aracıma sonunda kavuştum.Cok bekledim ama değdi.Sonra onunla iyi kötü bir sürü anımız var.Yok abi hurda bile olsa satamam ben ya :) var mı benim gibi olan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Araba marka model nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 den beri kullandığım aracım (2007 Jetta)... Ehliyetimi bu araç ile aldım.(sınavda kendi aracımı kullandım) O kadar çok anım var ki. Seviyorum arabamı Sağlık sıkıntım veya maddi sorunlarım olmadığı sürece satmayı düşünmüyorum.
  • O kadar yazıyı jetta için mi okudum

    Gerçekten sürüş hissiyatı yüksek bi model(bmw vb.) kullansan kitap mı yazardın ne yapardın merak ediyorum.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    G63 sanmıştım bende

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sorun çıkaran arabaya tahammül edebileceğimi zannetmiyorum. araba sonuçta. sorun çıkarıyorsa satarım gider.
  • Hiç hayalini kurmamıştım, araba alırken uygun bir fiyata denk geldi diye tercihimi şu anki aracımdan yana kullanmıştım ama zaman geçtikçe çok sevdim, daha da bağlandım. Zaten alırken de bizi götürdüğü yere kadar kullanırız diye almıştık, mevcut piyasa koşullarında istesek bile değiştiremeyiz artık.
  • Arabamı sevmiyorum eş değil dost değil sonuçta cansız varlık, ama araba değiştirmeyi seven biri değilim ikinci el yada sıfır alman alıp gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum, uzun süre kullanmak için 2.0 motor lazım 1.0, 1.2, 1.4 motorların uzun ömürlü olduğuna inanmıyorum sıfır alırsam 2.0 caddy otomatik alacam, yada ikinci el 2.0 a4 passat yada e39 5.30i alırım.



    500l değiştirince cidden aldığım arabayı gittiği yere kadar kullanacam tabi otomatik olacak, bir daha manuel’mi ASLA.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuore Sportivo
  • Durumumuz yoktu kardeş okuyamadık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 1.6 Laguna var 84 bin km'de ilk sahibiyim evet seviyorum arabamı şimdiye kadar bir masraf çıkarmadı aklımda Talisman vardı almak fakat dedim belki piyasa düşer biraz değişirim diyede piyasa aldı başını gitti bakalım nereye kadar giderse Laguna ama bir 10 sene daha gider yanı tupsuz benzinde biniyorum aldığım günden beri sessizlik konfor donanım yol tutuş her şey var bir araba da bazen tek eksik yanı biraz daha güçlü motoru olsaydı diyorum ama üzmüyor mutluda etmiyor çok rahat 160 kadar gidiyor yeter yahu . maddi olarak imkan var ama bir arabaya 150 verme taraftarı değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yillardir e36 kullanirim bugun araba alacak olsam yine e36 yada e46. ruh var malzeme kalitesi var yeterki kurcalanmamis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic Fc5



    Aynı şeyleri yazar imzalarım .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault Fluence alacağım dediğimde çevremdekiler; o araç alınır mı, askerde makam arabası olarak kullanıyorlar çok büyük teneke vs. bir sürü şeyler söylediler. Tabiki hiç kimseyi dinlemedim gittim beğendiğim aracı aldım. Zaten bu aracı almadan önce 1-2 yıl araştırma yapmıştım, birincisi uzun yol yapıyorum o yüzden dizel lazımdı, ikincisi ise bagajı geniş ve altı yüksek bir sedan araç lazım. Fluence da tam ihtiyacımı karşılayan bir araç olduğu için kimsenin ağzına bakmadan gittim aldım. Yukarıda saydığım ihtiyaçları da fazlasıyla görüyor. Yakıt tüketiminden de çok memnunum. Allah'ın izniyle uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. Arada bozuk yolda trim sesleri gelebilir ama bunlar sökülüp yalıtım ile çözülebilecek şeyler. Yani demek istediğim; çevrenizdekilerin dediklerine bakmayın ve araç almadan önce ihtiyacınızı belirleyin, ben bu aracı ne için kullanacağım, ne kadar yol yapıyorum ve bunları düşünerek aracınızı seçin. O zaman aracınızı daha çok seversiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Memnun olmasak nolucak mecburen memnunuz diye kendimizi avutuyok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabam Alfa romeo olsa olurdu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defiant82

    Memnun olmasak nolucak mecburen memnunuz diye kendimizi avutuyok
    Adamda Qashqai var hala ağlıyor benim yakın zamanda aracım bile olmayacak haline şükret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Adamda Qashqai var hala ağlıyor benim yakın zamanda aracım bile olmayacak haline şükret

    Alıntıları Göster
    Sen yakında patlatırsın talisman parayla imanın kimde olacağı belli olmaz reno fanı kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • C5 1.6 hdı sx px ufak tefek şeyleri canımı sıksa da bu paraya buna verdiğim için seviyorum
  • Aracım biraz eski ve ister istemez ufak tefek sorunlar çıkıyor. Bu zamana kadar iyi paralar harcadım ama hepsi ağır bakımdı. Ön takım, fren diski, aks, amortisör, ateşleme bobini, VVT kasnağı, takoz ıvır zıvır. 4,5 yılda bozulan şeylere harcadığım para taş çatlasın 1000 lira bilemedin 1500 liradır ki Volvo gibi bir arabada çok da büyük paralar değil. Ağır bakımları da büyük çoğunlukla yapılmış (Baskı balata değiştirmedim henüz, daha da iyi durumda hala) bir araba şu anda. Satsam 25-26 bilemedin 27-28'e gitsin hadi. Üzerine para koyup da şu şartları:

    136 beygir motor, atmosferik olarak 1500 devirde 160 nm tork vermeye başlayıp, 190'a kadar tırmanan bir tork eğrisi var.
    Otomatik kliması, dört cam otomatiği, bağımsız süspansiyonu, fena olmayan yalıtımı v.b

    Sunabilecek bir araba bana kaça patlar? Alacağım bu ayardaki arabanın bakım durumu nedir? Baştan aşağı kapalı kutu.

    Şu anki arabama 10-15 bin lira masraf etsem dahi, üstüne 10-15 bin lira koyarak alabileceğim herhangi bir araba bunun daha fazlasını sunmayacak.

    Daha yüksek meblağları da imkanım olsa da ben vermek istemiyorum. Sonuçta 25 bin liralık arabayla da aynı yolda aynı hızla gideceğim 250 bin liralık arabayla da aynı yolda aynı hızla gideceğim. Değişen bir şey yok.

    O yüzden bu araba çalışıp yürüdüğü müddetçe, kapımın önünde durduğu müddetçe binmeye devam edeceğim.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.