Şimdi Ara

Bixby asistanı geliştiricilere açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un Siri’nin arkasındaki ViV Labs girişimini satın almasıyla birlikte başladığı gelişmiş sanal asistan çalışmaları Bixby ile hayat bulmuştu. Biraz eleştirilse de önemli adımlar atan Bixby asistanı şimdi üçüncü taraf geliştiricilere açılıyor.


     


    Önemli bir ekosistem olacak


     


    Geliştirici konferansında bir duyuru yapan Samsung asistanı için Bixby Kapsül adında yazılım paketleri hazırlamış. Bunlar Samsung’un Bixby asistanına yeni özellikler geliştirmek için kullandığı araçlardan oluşuyor.


     


    Ayrıca Bkz.Yargı: Qualcomm teknolojilerini rakiplerine de lisanslamak zorunda

    Bixby kapsülleri yine konferansta duyurulan Bixby Developer Studio içerisinde hazırlanabilecek. Bu kapsüller örneğin Uber çağırma veya banka hesabını kontrol etme gibi özellikler barındıracak. Kapsüllerin çeşitliliği geliştiricilerin hayal gücüne bağlı.


     


    Geliştiriciler hazırladıkları kapsülleri Bixby mağazası üzerinden pazarlayabilecekler. Sonrasında ise bu kapsüller mobil cihaz, televizyon, akıllı ev aletleri, beyaz eşya gibi Samsung’un diğer ürünlerine entegre edilebilecek.


     


    Bixby Developer Studio yazılımı Windows ve Mac sistemleri için indirmeye sunuldu. Ayrıca Bixby için henüz ülkemizin yer almadığı 5 yeni dil seçeneği de kullanıma sunulmuş durumda.


     







  • Turkce yok... Samsung Turkiye yi pek umursadigi da yok ! ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.