Şimdi Ara

AKK kalkıyor KOTA geri geliyor. Faturalarınızı kontrol edin. (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.439
Cevap
15
Favori
134.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helll_599

    Kullandığım paket ULTRANET FULLİMİTSİZ(16 Mbps'ye Kadar)(ADSL)_Zirve

    kota falan yok sabit 16 mbps ödediğim ücret 100 TL 2020 ye kadar taahhüt var benim durumum ne olacak bende kota falan yok 2020 ye kadar devam mı yoksa bizede mi bi kılıf uydurulacak anlamadım ben.
    Değiştirmeye haklari yok hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

    Değiştirmeye haklari yok hocam.

    Alıntıları Göster
    eminmisin hocam yapmasınlar bi ali cengiz oyunu sağol bu arada yorumun için :)
  • Kablonette durymlar ne acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bu ülkeden kaçmak isteyenlere anlam veremiyordum şimdi veriyorum. Ayak üstü 50 fırıldak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Avrupada hangi ülkede bizim gibi akn şimdiki adiyla kota var? Sonra avrupa bizi kıskaniiyaah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla kardeşim benim sözleşmemde, taahhüt edilen, paket 35Mbps'e kadar 100GB akn'li, akn sonrası hız 16Mbps olarak geçiyor. Taahhütüm bitene (Temmuz 2019) kadar onay almadan alehime değişiklik yapamazlar. Ek paketlerdeki hızların akn sonrası hızdan yüksek tutulmasının sebebi müşteri lehine değişiklik yapılıyor izlenimi vermek. Ancak akn'nin yasal olarak kalktığı bir noktada 35Mbps paket için 16 ya da 20 gibi bir hızdan bahsetmek mümkün değil!

    1 Ocak 2019 itibariyle akn uygulaması yasal olarak son buluyor. O zamandan sonra ise taahhüt süresi bitene kadar 35Mbps'e kadar sınırsız kotasız AKN'siz fiyat değişikliği yapmadan hizmet vermek zorundalar. Binaya yeni süperonline fiber çekiliyor. Kutusu falan konuldu, daireler kaldı. Taahhütüm bitince de ona geçerim.

    Bana öyle ek paket tanımlanacak, hızınız 16ya değil 20ye düşecek falan dedikleri gün (burada uygulama tarihi 1 Aralık 2018 oluyor) 2 Aralıkta tüketici hakem heyetine, tüketici mahkemesine giderim.

    Yönetmelik ne diyor belli; taahhüt süresi içerisinde tüketicinin alehine değişiklik yapılamaz!



    Aklı başında, hakkını aramayı bilen, üşenmeyen herkese de aynısını öneririm. Önce Tüketici Hakem Heyetine, masrafsız başvuru yapılır. Baktınız sonuç alamıyorsunuz. (ki oradaki memurlar genelde böyle konularda bilgisiz oluyor) Hakem Heyetinden sonuç çıkmazsa da mahkemeye 3-5 kuruş masrafla gider dava açarım. Öyle akn'ye / kotaya hayır kampanyaları ile bir yere varılmaz. Sadece ses çıkar, gürültü çıkar. Yaşadığın mağduriyet giderilmez. Şirketi senden kazandığı yanına kar kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copywriter -- 9 Kasım 2018; 4:10:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ensei

    Kotayı doldurunca 8 mbit oluyor hocam
    o zaman bendeki ile aynı kullanıyorsun ama ben alalı 1,5 sene oldu 57 tl den kullanıyorum aynı tarifeyi, bizimki yine aynen devam eder sözleşme bitene kadar diye düşünüyorum
  • Biz akk kalkacak denilince ne anladık ilk hızımız ne ise kesim tarihine kadar o hızı kaç gb olursa olsun düşmeden kullanıcaz diye anlamadıkmı peki bu kota ayağı nedir neyin planları ve hesaplarıdır internetimiz bile özgür değilken ve milleti soyma hevesinde olanlar varken daha çok düdüklenip dururuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfalarca goygoy var daha 1 kişi Paul Doany'nin twitter hesabına yazmamış pazarlama ekibi kullanıyor ama maksat dikkat çekmek gene diyorum akn gelirken nasıl yazıp yazıp durduysanız gene aynısı olacak platform bar dava yok sadece goygoy yapıyor ver 100 200tl aç dava insanlar peşinden gelsin değil mi? ama zor geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKN kaldırılmasının bu tarz sonuçlar doğuracağı çok ortadaydı. Resmen tekrar kota dönemi ve daha düşük hız dönemi ne geri döneceğiz. Paketlerin fiyatları çok yükselecek.

    En başından beri AKN kaldırılmasına karşıyım. Doğru olan AKN dönemindeki hızların yükseltilmesi idi tamamen kaldırılması değil. Resmen firmaların eline koz verildi ve düdükleyecekler.
  • AKN kalkınca kimse faydası olacak anlayan anlatabilir mi
  • Bana da gelmiş mesaj 24 mbit 100 gb akk tarifesindeyim sözleşme 3.ayın 3’ünde bitiyor. Ben şahsen gelen mesajdaki gibi hız normalde 8 mbite değil de 10 mbite düşmesine razıyım zira tivibu full paket dahil 63 TL ödüyorum. Bu şartlarla aynen gelseler karşıma kabul ederim ama yukarıdaki listedeki gibi 120 küsür liralar uçmuş..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım hala "Millenicom Prestij Kampanyası" paketinden haberdar değilsiniz !!! 100 Mbps kotasız fiber internet. Fiber olmayan yerlere hiper veriyorlar. İlk çıktığında 69tl'ye almıştım şu an 85tl olmuş. Türk Telekomda aynı fiyat 300tl nin üzerinde verildiği için bana göre hala fiyat/performans. Taahütün olmaması da artı bir durum ;)

    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/basvuru/internet/prestij-kampanyasi/668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe?selectedCampaignId=668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe&SelectedInternetOfferId=1cf86534-98f7-4ac4-be9f-aa49818bc950




  • arkadaşlar iki ay kaldı sözleşmenin bitmesine bu kararlar yüzünden tek taraflı iptal hakkım var mı cayma bedeli öder miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Hocam neden AKN nin kaldırılmasına karşısınız anlamadım.
  • Yazın Abi twitter'dan, hemen oluşturalım gündem..

    Ulan direk kaldirin iste kotayi.. milleti düdüklemek için attiklari taklalara bak ya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T h r a c i a n kullanıcısına yanıt
    Firmaların gerçekten sınırsız vermeyeceğini biliyorsunuzdur sanırım. 50 mbit 100 mbit bağlantı hızlarını 70-80 TL gibi ücretlerde 150 GB gibi AKN'ler ile sunuyorlardı. AKN bitince hızın yavaşlıyordu. Şimdi aynı paketlerin sınırsızları için 2-3 misli ücretler isteyecekler. Beğenmediysen kotalı kullan diyecekler. Kotayı aşınca ücret alacaklar yada pakete göre internetini kapatacaklar. Paketleri daha düşük internet hızları ile satacaklar. Sınırsız diyecek ama sana 24 mbit interneti 100 TL'ye verecekler. En başından beri bunları kimse görmedi hep bir hayal aleminde yaşandı maalesef.

    Sınırsız paket hayali ile yaşayanlar maalesef daha kötü şartlar ile karşılaşacaklar çok yakın zamanda.
  • armageddon55 kullanıcısına yanıt
    ya yürü git şirketin adamı! Sen önce konudaki şikayetlerimizi çöz. Rezil firma sakın kanmayın
  • AKK nin açılımı adil kullanım kotası değilmi. Benim anlam veremedeğim adil kullanım kotasını kaldırıp nasıl kota getirilmesine izin verebiliyorsun.En azında birinin başında Adil kullanım vardı.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.