Şimdi Ara

Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abiler ablalar kardesler iyi forumlar. Dun gece bir insan artigi tirci yuzunden kaza yaptim. Sahilyolunda 45 ile sagdan sagdan usulca giderken bir gumburtu oldu. Insan artigi tirci beni gormemis ve sag serite gecmeye calismis ve benim arabama hasar verdi dolayisiyla. Biz burada bu insan artigi varliklarin sag serit disinda yeri yok derken bazi cok bilmisler gidakliyordu. Insallah sizin basiniza gelmez. Adama kaza sonrasi diyorumki ‘abi,din,peygamber,Allah veya herhangi inandigin bir deger askina soyle,sen seridinde miydin yoksa saga mi kaydin?’. Adam bana diyorki ‘ben seni gormedim’. Sordugum soruya cevap alamiyorum bile insan artigindan. Son not sunu duseyim. Ben guzel muzik caliyorsa ayda yilda bir instagrama story atarim. Ne zaman story attiysam 12 saat gecmeden biri gelip vuruyor. Nazar,kiskanclik artik adi neyse varligina tum kalbimle inaniyorum artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Büyük araçların sol şeridi kullanması yasak. Buna kızıyorsunuz tamam okey.

    Trafikte telefon kullanmakta yasak. Birde story çekip atıyorsunuz. Peki bu doğru mu. Story çekerken sizde bi kaza yapabilirsiniz. Kazadır bu olur. Tırcıyı savunmuyorum burda ancak başkalarına "insan artığı" gibi yakıştırmaları yaparken kendinizin kuralları çiğnmesinide yanlış buluyorum açıkcası.

    Bilemiyorum :/
  • Olayın diğer tüm faktörlerini gözardı ediyorum. Nazar/kıskançlık ne dersiniz bilmiyorum ben "kötü enerji" diyorum buna ve kaç kez duydum, başıma geldi, şahit oldum.
  • geçmiş olsun umarım zararın karşılanmıştır
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon numaranizi verin ozelden,videolari atayim. Hepsinin ortak ozellikleri 40-45 km hiz maksimum,sag serit,gecenin 2-3’u. Yanlis mi yanlis ama risk 0...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.