Şimdi Ara

Adana'daki oto yıkamacıda aracın motoruna şeker atılması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen bir arkadaşımın kardeşinin başından geçen olayı anlatayım.

    Adana Real AVM de bulunan 4G adındaki oto yıkamacıya BMW 320 Benzinli aracı veriyor. 8de sinamaya giriyor. 10 gibi çıkıyor akşam, Aracı alıp hemen AVM nin ordaki evine gidip uyuyor. Sabah arabayı çalıştırıp 50 m gititğinden arıza lambası yanıyor. Servise gidin falan diye. Bayan arkadaş da hemen sigortacıyı arıyor. Sigorta da BMW nin çekicisini göndertip aracı servise götürüyorlar.
    Öğleden sonra usta arıyor ve motorun içine toz şeker atmışlar diyor. Motor şu anda pert.
    O gün valeye falan hiç araç verilmemiş sadece oto yıkamacıya bırakmışlar ve kaputta falan zorlama dellk hiç bir şey yok.

    Tabi olay polise bildirip gidiyorlar. Yıkamacıda kamera var ama çalışmıyormuş. AVM nin kameraları da uzakta. Yıkamacı sahibi de rakipler yapmış olabilir daha önce benzer hadiseler olduğunu söylemiş. BMW nin müdürünün tahmini ise aracı bozum sonra takip edip hırsızlık için yapılmış olabilir diye. Ama ev AVMnin dibinde olduğu için araç bozulmadan akşam gidebilmiş.

    Gerçekten çok ilginç. Yani uzun lafın kısası yıkamacıya araba bıraktığınızda başında durun. Hem bi hasar meydana gelirse görmüş olursunuz. hem de bu tarz bişeyin önüne geçmiş olursunuz.











  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.