Şimdi Ara

Maximum Kart - Yemeksepeti 30 TL'ye 15 TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
6.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayın Son Perşembesi’nde Yemeksepeti.com’da 15 TL İndirim!

    Maximum Kartı’nıza özel Yemeksepeti.com ve yemeksepeti mobil uygulamalarından tek seferde yapacağınız 30 TL’lik ilk siparişinize anında 15 TL indirim ayrıcalığı!

    Maximum Mobil uygulamasında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 25 Ekim 2018; 10:5:45 >



  • Ayın Son Perşembesi’nde Yemeksepeti.com’da 15 TL İndirim!

    Maximum Kartı’nıza özel Yemeksepeti.com ve yemeksepeti mobil uygulamalarından tek seferde yapacağınız 30 TL’lik ilk siparişinize anında 15 TL indirim ayrıcalığı!

    Katılmak için:

    • Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir Kampanya katılımının ardından müşterilerimizin Bankamızda kayıtlı cep telefonlarına sms ile indirim kuponu kodu iletilecektir.

    Unutmayın, indirimden sadece Maximum Mobil’den alacağınız kod ile faydalanabilirsiniz.

    Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli) ve Bankamatik Kartları

    Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar , İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ile yapılan işlemler, iptal ,iade işlemleri ,K.K.T.C siparişleri ve yemeksepeti cüzdan hesabına yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.

    Ek Koşullar: Kampanya yemeksepeti.com’dan ve Yemeksepeti mobil uygulamasından , online ödeme seçeneği ile verilen siparişler için geçerlidir. Kampanya kapsamında alınan indirim kupon kodu ile www.yemeksepeti.com‘dan ve Yemeksepeti mobil uygulamaları üzerinden , İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları veya İş Bankası Bankamatik Kartlarıyla, yapılan 30 TL ve üzeri online ödemelerde 15 TL indirim uygulanacaktır. Kampanya kapsamında 2.500 adet indirim kodu dağıtılacaktır. İndirim kuponu kodu yemeksepeti.com’da satın alma aşamasında “Kuponum Var” alanına girilerek, Yemeksepeti mobil uygulamaları üzerinde ise Kupon/Fırsat alanına girilerek kullanılabilir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan bir defa yararlanabilir ve azami 15 TL indirim kazanabilir. Kampanya kapsamındaki indirim kupon kodları 25 Ekim 2018 tarihi saat 23:59’a kadar kullanılabilir. İndirim kuponu kodu Joker indirimi ile birlikte kullanılamaz; ancak Yemeksepeti’ndeki diğer indirimlerle birleştirilebilir. İş Bankası ve Yemeksepeti firması kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 25 Ekim 2018; 10:11:28 >
  • Teşekkürler unutmuştum
  • Aldim
  • kodu alıp ödemeyide maximum kartla mı yapmamız lazım ? Online ödeme yapmak lazımmış ama kartta limitim yok :S
  • teşekkürler.
  • kaptık tşk.ler
  • Kod isteyenler zaten kullanamayacaksınız. Sadece İş bankası kartla ödeme alınıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Made IN Darende

    kodu alıp ödemeyide maximum kartla mı yapmamız lazım ? Online ödeme yapmak lazımmış ama kartta limitim yok :S
    Karta para yatırıp limit açabilirsin. MH yi arayıp limit artirabilirsin. Baktin hiçbiri olmuyor kodu bana verebilirsin
  • bankamatikl karta oluyort mu
  • tüm detaylarhttps://www.yemeksepeti.com/isbankasi sayfasında mevcut. konuyu açan arkadaş, ilk mesaja da ekleyebilir bu linki.
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    Oluyor
  • Kod isteyenler; geçen de yazdım tekrar yazayım.

    Kod iş bankası, maximum kartla kullanılıyor. Bu kartlardan biri sizde varsa zaten kod alabilirsiniz. Ama yoksa başkasından da kod alsanız ödeme yapamazsınız. Ha aynı gün içinde birden fazla yemek söylicem derseniz orası başka.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.