Şimdi Ara

ARAÇ DEĞER KAYBI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç Değer Kaybı Nedir?

    Araç değer kaybı; gerçekleşen bir trafik kazası sonucu araçta yapılan onarım sebebiyle aracın hasara görmemiş hali ile mevcut hali arasında oluşan fiyat farkını ifade etmektedir. Örneğin hasarsız hali ile piyasa değeri 100.000.-TL olan bir araç kaza sonrası değişen ya da boyanan parçaları nedeniyle artık 95.000.-TL'ye satılabiliyorsa bu araçta oluşan değer kaybı 5.000.-TL'dir.

    Araç Değer Kaybı Nasıl Karşılanır?

    Aracınızdaki değeri karşılamak için konusunda uzman bir avukat vasıtası ile değer kaybına neden olan kişiye ya da bu kişinin sigorta şirketine dava açabilirsiniz. Araç değer kaybının tahsisi esnasında sigorta şirketinin sorun çıkarması durumunda dilerseniz sigorta şirketine karşı uzman bir avukat vasıtası ile Sigorta Tahkim Komisyonu’na başvuru yapabilirsiniz..

    Araç Değer Kaybı Davalarında Zaman Sınırı Var mı?
    Araç değer kaybının tahsisi için dava açabileceğiniz süre 2 yıl ile sınırlıdır. Zaman aşım süresi için kazanın gerçekleştiği tarih baz alınır. Aracınızdaki değer kaybının tahsisi için 2 yıl içerisinde araç değer kaybı davası açmanız gerekir.

    Aracınızın Değer Kaybını Alabilmeniz için Şartlar;

    -Aracınızın kilometresi 120.000’i geçmemiş olması gerekir.

    -Kazada en az %50 haklı taraf olmalısınız. %100 kusurlu taraf aracının değer kaybını talep edemez.

    -Değer kaybı başvurularının iki yıllık zaman aşımı vardır ve bu süre içerisinde eğer başvuru yapılmazsa kazazede bu hakkını yitirir.

    -Araç eğer daha önceden kaza geçirdiği ve tamir gördüğü işlemlerin aynısını tekrar ederse araçta bir değer kaybı olmadığından değer kaybı alınamaz.

    Bizler aracınızda kaza sonucunda oluşan değer kaybını tespit ediyoruz sonrasında bilirkişi raporları, sigorta poliçeleri, servis raporları, faturalar, diğer evrak ve raporları toplayarak alanında uzman avukatlar aracılığı ile değer kaybının tazmin edilmesi için başvuru yapıyoruz. Siz hiçbir vakit harcamadan tazmin edilen zararınızı alıyorsunuz.

    Aracınız son 2 yıl içerisinde trafik kazası geçirmişse ve bu kaza sebebi ile değer kaybına uğramış ise zararınızı tazmin etmek için acenteniz olarak konusunda uzman avukatlarlarımız ile sizden hiçbir ücret almadan işinizi takip ediyoruz.0535 288 82 16 numaradan irtibata geçebilirsiniz.

    saygılarımızla



  • Direk Sigorta Eksperine yazdırılınca daha ucuz ve garantili oluyor.
  • Daha ucuz derken bir bedel ödüyorsunuz anladigim kadari ile orada yazan islemlerin hepsini avukatlarimiz sizden hicbir ucret talep etmeden yapiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, 2011 1.3 dizel comfort 71500 de araca sahibim. 1 hafta önce park halindeki aracıma çarpmışlardı. %100 karşı taraf hatalı. Opal Ankara servise verdim sağ ön kapı boyandı. Sağ arka kapının sacı değişti. Toplam 4900 tl hasar çıktı. KDVsiz 4000 civarında. Tahminen ne kadar DEĞER KAYBI alabilirim? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Sigortacım bunu öğrenmek için 200 lira civarında bir harç gibi birşey ödememin gerektiğini söyledi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Edmund

    merhabalar, 2011 1.3 dizel comfort 71500 de araca sahibim. 1 hafta önce park halindeki aracıma çarpmışlardı. %100 karşı taraf hatalı. Opal Ankara servise verdim sağ ön kapı boyandı. Sağ arka kapının sacı değişti. Toplam 4900 tl hasar çıktı. KDVsiz 4000 civarında. Tahminen ne kadar DEĞER KAYBI alabilirim? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Sigortacım bunu öğrenmek için 200 lira civarında bir harç gibi birşey ödememin gerektiğini söyledi.
    Merhaba
    05352888216 numaradan bana ulaşırsanız yardımcı olalım.
    saygılarımla.
  • Aracınıza mı çarptılar ?

    Aracınızın değerimi düştü ?

    Aracınıza çarptıkları için düşük fiyatamı satacaksınız ?

    Aracınızın değer kaybınımı almak istiyorsunuz ?

    Tüm sorularınızın cevabı ve değer kaybı raporu yazdırmak istiyorsanız degerkaybim34@gmail.com 'dan ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.