Şimdi Ara

Fiat Magnetti Marelliyi 6.2milyar Euro’ya Satıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Calsonic Kansei bu sayede dünyanın 7'nci büyük bağımsız tedarikçisi oldu.
    Fiat Chrysler Automobiles, yani FCA, otomobillere yüksek teknoloji ürünleri sağlayan Magneti Marelli'yi, KKR & Co.'nun Calsonic Kansei ayağına 6.2 milyar € karşılığında sattı.


    Yeni adı Magneti Marelli CK Holdings olarak açıklanan oluşum, bu sayede dünyanın en büyük yedinci bağımsız otomotiv ürün tedarikçisi olacak.

    Aydınlatma, güç ünitesi ve yüksek teknoloji elektronik parçalar alanında uzman Magneti Marelli, yapılan anlaşma kapsamında FCA'ya birkaç yıl daha aynı ürünleri sağlamaya devam edecek. Bunun yanında firmanın merkezi bu süreçte İtalya'da kalmayı sürdürecek.

    Satın alma işlemini gerçekleştiren Japon firmanın CEO'su Beda Bolzenius'un yöneteceği yeni şirketin merkez üssü ise Japonya olacak.

    Bu hamle, haziran ayında vefat eden Sergio Marchionne'nin yerine gelen FCA CEO'su Mike Manley ile yönetim kurulu üyesi John Elkann'ın kendi başlarına yaptıkları ilk büyük işlem olarak dikkat çekiyor.


    Opel 2.2ye satılmıştı..3 katı paraya parça tedarikçisi satıyor bu adamlar.Jeepin değerini 35milyar dolar diye açıkladıklarında gülüyorlardı .

    Kaynak: https://tr.motor1.com/news/272959/fca-magneti-marelli-satis/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.