Şimdi Ara

CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye coğrafi konum olarak Avrupa ve Asya kıtası ticaret yollarının kesiştiği ve çok alternatifli ticaret yollarının keşişim noktasıdır :) Geçmişden , günümüze kadar bu durum böyledir !

    Aynı zaman da bulunduğumuz konum itibariyle , Avrupa kıtası ile Orta doğu arasında tampon bölge görevi görüyoruz , yani Avrupa kıtasının yüksek göç almasına engel oluyoruz. Dünyanın süper gücü Amerika ya bölgeye hakim olabilsin diye ÜST ler veriyoruz , örneğin incirlik üssü gibi !

    Avrupaya ve diğer kıtalara hava , deniz , kara ulaşım , ticaret bizim ülkemiz üstünden gidiyor çoğunlukla !

    Evet ve bu konuda ülkemizin gelişmesi , büyümesi için daha çok , daha daha çok iletişim gücünü elinde bulundurması gerekiyor ! İLETİŞİM NEDİR ? İletişim günümüz de İNTERNETİN KENDİSİDİR !

    TÜRKİYE de insanlar evine , işyerine , sosyal yaşam alanlarına internet bağlatıyor İLETİŞİM için , Peki böyle bir önemli konumda bulunan TÜRKİYE nin DOWNLOAD - UPLOAD ( indirme - gönderme ) hızları nedir ?

    Ortalama gelişmiş bir şehirde yaşıyorsanız türkiye de şanslıysanız , bakın şansınız varsa 24 megabit download - 3 megabit de upload hızı alırsınız 60-90 tl arası kampanya dan üye olmuşsanız tahüütle biraz daha ucuza da alabilirsiniz veya daha pahalıya bu hızları.

    Veya veya farklı internet servis sağlayıcılarını da takip ediyorsanız 50 megabit - 4 megabit hızları da yakalaya bilirsiniz NE MUHTEŞEM FARK :) Helal olsun.

    Ve bu hızları savunan arkadaşlar var neymiş türkiyeye göre bu hızlar iyidir diyor !

    Tekrar başta ki satırlarıma değineceğim , bugün dünya da istediğiniz herşeyi üretin , teknoloji , ziraat , tekstil bunları pazarlamak , satmak veya satın almak için neye ihtiyacınız var ?

    İ-L-E-T-İ-Ş-İ-M tekrar söylüyorum iletişim ! Bugün dünyayı ençok ticaret veya teknoloji yatırımı yapanların yönettiğini veya bunların dünyanın en güçlü devleti olduğunu mu sanıyorsunuz ?

    Egerki bunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz ! DÜNYADA İLETİŞİM GÜCÜNÜ ELİNDE BULUNDURAN DÜNYANIN EN GÜÇLÜ DEVLETİDİR ! İletişim gücün varsa herkes ile kontağın vardır istediğini ucuza alır , istediğine pahalıya satarsınız !

    Peki ben bunları biliyorum , benim gibi bilen arkadaşlar da abilerim de , kardeşlerim de , olabilir , veya kısmen de olsa bana katılanlar olduğunu biliyorum !

    Bunu TÜRKİYE CUMHURİYETİ devletini yönetenler meclisdeki ler veya cumhurbaşkanı bilmiyor mu ? Kimse KUSURA BAKMASIN BİLMİYORLARMIŞ !

    Bu konuda bu insanların bunu bildiklerini söyleyip de bana laf söyleyecek olanların kalbini kırarım baştan söyliyim !

    2011 YILINDAN 2018 YILINA kadar MUHTEŞEM CANIM VATANIM EN BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ Suriyeli insanlara 35 MİLYAR DOLAR yardım yaptı :)

    Türkiye de internet altyapısı neden yok ? NEDEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ VATANDAŞLARI Avrupalı gibi evlerin de yüksek hızlı internet kullanamıyor !

    NEDEN TÜRKİYE DE EVLER DE 1 GİGABİT İNTERNET 20 TL Avrupalı insanlara satılan fiyatlardan GİGABİT internet kullanamıyor ?

    35 MİLYAR DOLAR YARDIMA VEREN KOCAMAN YÜREKLİ TÜRKİYE NEDEN neden ? Kendi insanına yardım etmiyor ? Bilen varmıdır ?

    Tamam o 35 milyar doları geçelim gariban a fukaraya yardım etmişiz ama ben görmüyorum yani ortada gariban fukara , şuan da TÜRKİYE de ki Suriyeliler iş güç sahibi ! Olsunlar allah daha çok versin nediyelim.

    2. Yine biliyorsunuz TÜRKİYE de MUHTEŞEM KORKUNÇ , DÜNYANIN EN İYİ FUTBOL TAKIMLARIMIZ İÇİN MÜTHİŞ FUTBOLCU ABİLERİMİZ , KARDEŞLERİMİZ , CANAVARLAR için TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ Nededi ?

    Bu STADYUMLAR Çok eski gelin bunları yıkalım sizlere YENİ SON MODEL STADLAR YAPALIM ! Evet güzelmiş :)

    Ve bu YAPILAN STADYUMLARIN PARASI 1 MİLYAR DOLARIN ÜSTÜNDE ! EEE tamam sporu seviyoruz güzel de ee biz bu stadları yaptık ? Nerede hangi takımımız , kulübümüz ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ oynuyor da biz mi göremiyoruz ? FİNALİ geçtim TÜRKİYE MİLLİ FUTBOL takımı bu stadyumlarla dünya kupasına gidemiyor , yazık vah vah !

    Bu PAHALI MUHTEŞEM STADYUMLARA GİDEN TARAFTARLAR DA YOK :) İNSANLAR MAÇLARA gitmiyor , gidemiyor !

    Ve HALA TÜRKİYE DE İNTERNET SAHİBİ İSENİZ UPLOAD HIZINIZ 3 MEGABİT - biraz şanslı iseniz veya uyanıksanız 4 Megabit oluyor :)

    Dimi AMA BİZİM SURİYELİ KARDEŞLERİMİZ Var ! STADYUMLARIMIZ VAR HATTA AVRUPA ŞAMPİYONASINI BİLE VERMEDİLER BU STADYUMLARA :)

    Ve ağlamalar başladı ! TÜRKÜZ DİYE VERMEDİLER MİŞ MİŞ MUŞ. Birisi de çıkıp demiyor ya arkadaş TÜRKİYENİN UPLOAD HIZI 4 MEGABİT - ALMANYANIN HIZI UPLOAD HIZI 500 MEGABİT KİM NEDEN VERSİN !

    Nereye veriyor ! EE YABANCILAR türkiye ye gelecek , kafeye oturacak veri göndermesi lazım 4 megabit le gidiyor :) :) La kardeş makara gördüm de bu kadarını görmedim , vermezler ! 4 MEGABİT E KİMSE BİRŞEY VERMEZ ARKADAŞIM !

    AVRUPADA NEREYE GİDERSENİZ GİDİN 4 MEGABİT HIZLAR BEDAVA DIR ! BU HIZLARA SİZDEN PARA İSTEMEZLER !

    ORASI TÜRKİYE DEGİL ! Burası da Avrupa değil ! HEDEF 2023 - HEDEF 2061 - HEDEF 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Bu DEVLETİ YÖNETENLER NEZAMAN BU HALKA GİGABİT HIZLARI SİMETRİK OLARAK VERİR ! İŞTE OZAMAN HEDEF 2023 Ü BEKLEMENE GEREK YOK - HEDEF 2050 Yİ beklemene gerek yok !

    işte ozaman SENİN ÜLKEN DE Kİ GENÇLER BU DÜNYAYI DEGİL , ARŞI FETH EDER !

    YOL YAPTINIZ , YOLU YAPARKEN KAZIP FİBER KABLOYU NİYE KOYDURTMADIN ? NEDEN BUNU DA SÖYLESİN DEVLET BÜYÜKLERİ !

    DOSTLAR Tekrar söylüyorum BAZILARI İNANMAYACAK AMA EGER TÜRKİYE DE HER AİLENİN EVİNE GİGABİT İNTERNET SİMETRİK OLARAK GİRER İSE Bu insanlar TİCARETİN DE kralını yapar , üretimin de , teknolojinin kralını yapar ve BÖLGEMİZ - KONUMUMUZ GEREGİ DÜNYANIN DA KRALI TÜRKİYE OLUR !

    Bunu kim istemez ? Düşünün bi kim ? Kim paraları YANLIŞ YERE VERDİYSE yukarı da anlattığım gibi bu insanlar maalesef acı ama gerçek sizleri sömürüyor !

    NE yapabilirsiniz ? Anlatın , yazın , kötü konuşmadan , argo konuşmadan , incitmeden , anlatın , öğrenin , paylaşın , maruzatlarınızı usanmadan sürekli , hergün paylaşın ! HERGÜN BTK - İNTERNET SERVİS SAGLAYICILARI - CUMHURBAŞKANLIGINA - BELEDİYELERE - ŞİKAYET KAYDI OLUŞTURUN!

    Avukat abilerimiz konuyu yargıya taşısın ! ilerlemenin yolu bu konu ! YOKSA vah vah ! YARIN DA iran yardım yaparlar bi 35 milyar dolar , ondan sonra Azerbaycan , en son türkiye kalır :) KİMSEDE ha GEL TÜRKİYE de savaş varmış bi 35 milyar dolar biz onlara verelim demezler !

    Deseler Dİ AVRUPA ŞAMPİYONASINI 4 megabit upload hızlı TÜRKİYEYE VERİRLERDİ ZATEN !

    Son olarak ben TÜRKİYEYİ YÖNETEN ADAM OLSAM , millet vekili olsam , iktidar , muhalet fark etmez , Avrupa şampiyonasını verdiler diyelim adamlar ülkemize gelecek ee 4 megabit upload hızı :) Hatta 3 megabit TÜRK TELEKOM kullanacakları için BEN UTANCIMDAN ÖLÜRDÜM , yerin dibine girerdim !

    Bunların ar damarı çatlamış onuda öğrenmiş oldum. Yanlış konuştuysam özür dilerim , ben de istiyorum daha iyi bir türkiye olsun her alan da !


    BÜYÜK KÜÇÜK AVRUPA ÜLKELERİNİN İNTERNET HIZLARINI HALKLARINA HANGİ FİYATLARLA , NASIL HIZLARA SATTIKLARINI GÖRÜN DİYE SİTELERİNDEN SS ALDIM YÜKLEDİM !


    CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?



  • Ok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin dilinde tüy bitti. Lafla peynir gemisi yürümüyor boşu boşuna uğraşıyoruz.
  • Okumadim ama rez aliyim bi ara bakarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şeyleri değiştirmek için önce kafa yapımızı değiştirmeliyiz. Avrupadan neredeyse 40 yıl geriden gidiyoruz. 40 yıl sonra bu hızlar normal kullanıcılara alt yapı destekleyecek şekilde verilir. Bakarsınız 40 yıl sonrasında elin avrupalısı bu sefer ışınlama teknolojisi getirir :D :D
  • Sorun İ-s-l-a-m. 5 harfli. Kur'an mealini objektif kafayla okursanız, anlarsınız niye bir adım ileri gidemiyoruz. Klavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweenietomatoes -- 25 Ekim 2018; 8:28:6 >
  • İletişim iletişim diye ağlamış. Sanırsın millet birbirine 1 terabaytlik oyunlar üretip satıyor. İnternet Upload hızı yavaş diye de ekonomi batıyor





    Whats App dan fazla ne iletişimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F0C9EBFD -- 25 Ekim 2018; 11:0:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Virgül den önce boşluk bırakılmaz! İmla kurallarına dikkat et sonra uzun uzun yaz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANIM VATANIM TÜRKİYE DE İNTERNET Mİ KULLANIYORUZ ?

    Sizlere şunu söylüyorum resime iyi bakın kardeşim daha bugün aktif oldu evin içine kadar fiber kurdurdum !

    Benim internetim HİPERNET di ve bağlantım da 90 megabit e kadar destekliyordu , sorun yoktu , ama dünya fiber kullanıyor ben neden kullanmıyayım ne yaptım ? İletişime geçtim türk Telekom ile.
    Sonuç , 4 ay içinde daire içine kadar gpon fiber kurdular! Fiber kurmaya geldiklerin de binada kimse fiber internet istemedi veya ilgilenmedi üstelik tamamiyle ücretsiz bir kurulum.

    Ben yine sorumluluk aldım bu kişiler istemiyor olabilir ama ileride bunlar taşınır gider başka insanlar fiber ister dedim nitekim de 4 ay içinde 2 kişi taşındı yerine gelenler şimdi fiber internet kullanıcak ve bana teşekkür ediyorlar.

    İletişim gücü virgül den önce boşluk bırakmamak değil :) umarım bu örnekle anlata bilmişimdir.
    İletişim diye ağlamış diyen arkadaş ben ağlamadım kardeşim , birşeyler anlattım sadece. Bu örneğim de İLETİŞİMİN GÜCÜDÜR. Senin tarzını beğendim interneti sadece oyun download olarak görmek olsun olsun gelişirsin umarım.

    Ok diyen arkadaşım, bu da benden ok sana :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 26 Ekim 2018; 3:18:42 >
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim bişey bildiğin yok paso hikaye

    Bak kardeş iyi kabul herkes 4 mbps hız olması yerine ne bileyim 1000 mpbs olsun ister bu anlaşılır bir şeydir. Buna itiraz eden de olmaz. Ancak internet hızımız arttığında gelişeceğiz ekonomi canlanacak demek hayal gücüdür

    Ekonomi ve gelişmişligimiz artarsa internet hızlarımız artar

    Şimdi ben bunları yazdım ya bana diyeceksin eee sen düşük hız mı istiyorsun.

    Bak 20 sene önceye kadar belki de şimdi bile köylerde şu elektrik bile yoktu sen diyorsun fiber olsun. Ayranı yok içmeye tahtı revanla gider #ıçmaya. Senin ki o mesele.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tweenietomatoes

    Sorun İ-s-l-a-m. 5 harfli. Kur'an mealini objektif kafayla okursanız, anlarsınız niye bir adım ileri gidemiyoruz. Klavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmaz.
    sadece islam degil tum kitaplarda problem var ve gercek disilar ama kuran tabi daha vahim ilk 10 sayfasini okuyunca bile sadece tehdit ve cehenneme gidersiniz soylemleri bile aslinda ne oldugunu anltmakta tabi anlayana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_eser kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorum islam ile alıp veremediğiniz nedir. 1000 mbps değil 3 mbps suçlu islam. Ne alakası var. Milletimiz tembel üç kağıtçı köşeyi dönmeci. Bunların islam ile ne ilgisi var. Küçük ergen çocuk gibi her suçu anne baba da bulup kendim süperim deme egosuna sahipsiniz. Sadece komik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.