Şimdi Ara

***HONOR 8X ANA KONU*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
16.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • evet oda bir bakış açısı tabii )))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, honor 8x Kirin710 JSN-L22 4gb/128gb cep telefonum var. Yaklaşık 7 aydır imei atabilecek hale gelmesi için bu telefona sahip kişiler olarak bekliyoruz. Ne zaman gelecek bu imei repair yazılımı, server sürümü, boatloader. Bu telefonları hatta kapalı olarak tablet gibi kullanıyoruz. Devlet telefonlardan yüklü miktarda gelir elde etmek ve telefon satıcısı büyük gsm kuruluşların ekmeklerine bal sürmek için pasaport ve imei kayıt paralarını 1.500,00 TL yaparak yurtdışı global sürümlü garantisiz imei kayıtsız telefonların getirilmesine ambargo koydu. Bu vb... İmei kaydı yapılamayan global sürümlü yurtdışı telefonlara sahip kişilerin hali ne olacak. Sabrımız taşma aşamasına geldi. Herkes bekliyor. Ancak, işin uzmanları bu telefona sahip kişilerin ne yapacakları konusunda yol göstermiyorlar. Kimileri de bir takım fırsatçı kuruluşların 400,00 TL. - 800,00 TL. arasında kilit açılarak imei atılabilir diye fısıltı gazeteciliği yapıyor. Akıllı, uzman birisi çıksın bu mağduriyeti gidermek gerçek, anlaşılabilir, yol gösterici bir çözüm sunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gizemli77

    Arkadaşlar, honor 8x Kirin710 JSN-L22 4gb/128gb cep telefonum var. Yaklaşık 7 aydır imei atabilecek hale gelmesi için bu telefona sahip kişiler olarak bekliyoruz. Ne zaman gelecek bu imei repair yazılımı, server sürümü, boatloader. Bu telefonları hatta kapalı olarak tablet gibi kullanıyoruz. Devlet telefonlardan yüklü miktarda gelir elde etmek ve telefon satıcısı büyük gsm kuruluşların ekmeklerine bal sürmek için pasaport ve imei kayıt paralarını 1.500,00 TL yaparak yurtdışı global sürümlü garantisiz imei kayıtsız telefonların getirilmesine ambargo koydu. Bu vb... İmei kaydı yapılamayan global sürümlü yurtdışı telefonlara sahip kişilerin hali ne olacak. Sabrımız taşma aşamasına geldi. Herkes bekliyor. Ancak, işin uzmanları bu telefona sahip kişilerin ne yapacakları konusunda yol göstermiyorlar. Kimileri de bir takım fırsatçı kuruluşların 400,00 TL. - 800,00 TL. arasında kilit açılarak imei atılabilir diye fısıltı gazeteciliği yapıyor. Akıllı, uzman birisi çıksın bu mağduriyeti gidermek gerçek, anlaşılabilir, yol gösterici bir çözüm sunsun
    Imei işi çözülmüş diyorlar ama şu an için ücret yüksekmis. Bir arkadaş Doğubankta sormuş bir tanesi 350 diğeri 500 demis. Yakin bir zamanda müsait olunca gidip araştıracagim. Baska yaptıracak arkadaşlarda var toplu anlaşıp uygun fiyat isteyeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500-2000 lira arasında, en az 4gb. ram.e sahip, NFC.li telefon bakıyorum. Alternatif az, 8X de bunların arasında. Piyasada 1 yıldır olan bu telefon konusunda bir sıkıntı yaşayan, bu telefon yerine şuna yönel diyen var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outofnick

    1500-2000 lira arasında, en az 4gb. ram.e sahip, NFC.li telefon bakıyorum. Alternatif az, 8X de bunların arasında. Piyasada 1 yıldır olan bu telefon konusunda bir sıkıntı yaşayan, bu telefon yerine şuna yönel diyen var mıdır?
    Aceleniz yoksa biraz bekleyin kisa süre içinde 9x çıkacaktir!fiyat olarak 2000 az üstünde olur ama yanında saat vs verip 2000 seviyesine düşer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

    Aceleniz yoksa biraz bekleyin kisa süre içinde 9x çıkacaktir!fiyat olarak 2000 az üstünde olur ama yanında saat vs verip 2000 seviyesine düşer.

    Alıntıları Göster
    Acelem yok, hatta 11.11'i bekliyorum. Note 8 de çıkınca piyasa yeniden şekillenir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba bende dün Honor 8x aldım telefona Sony Xperia Z5 premium dan geçtim ve şu anlık çok memnunum. Sadece whatsapp görüntülü arama yaparken görüntü sanki bulanıklık filtresi eklenmiş gibi. İnternette çözüm bulamadım bilen var mı. Kameranın kendinde resim çekerken falan sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imei isini cozmeyi mi dusunuyorsunuz yoksa yeni telefon almayi mi?

    redmi note 8 pro da honor 9x seviyesinde sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonuna google gcam yukleyebilen varmi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.