Şimdi Ara

Essential önemli sayıda çalışanı işten çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Android işletim sistemini Google’a emanet ettikten sonra Essential adındaki şirketini kuran Andy Rubin, çentikli telefon tasarımıyla akıllı telefon pazarına adım atmıştı. Kalabalık olan pazarda dikkat çekmeyi başaran Essential bununa birlikte müşteri çekemedi ve kendisini bekleyen sona doğru adım adım gidiyor.


     


    Ölüm kalım mücadelesi


     


    Pazarda beklediğini bulamayan Essential üzerine bir de aşk dedikoduları yüzünden Andy Rubin’in görevine ara vermesiyle sarsıldı. Yaşanan finansal sıkıntılar nedeniyle Essential Phone 2 projesi iptal edildi ve Rubin potansiyel alıcılar aramaya başladı.


     


    Ayrıca Bkz.Çentikli Huawei Mate 20 RS Porsche Design duyuruldu

    Bununla birlikte firmanın büyük oranda yapay zekâ teknolojilerinden oluşan bir arayüze sahip yeni bir akıllı telefon prototipini CES 2019 fuarında görücüye çıkaracağı haberi gündem olmuştu. Bu hamle firmanın yeniden toparlandığına yorulsa da işler göründüğü gibi değil.


     


    Bu hafta alınan şok bir kararla Essential çalışanlarının yüzde 30’unun işine son verildi. Çalışanlar ağırlıklı olarak donanım ve satış bölümüne yer alıyordu. Bu bakımdan Essential firmasının geleceği yeniden kuşku uyandırdı.


     


    Firma yaptığı açıklamada işten çıkarmalar için çok üzgün olduklarını belirtirken üzerinde çalıştıkları parlak projenin taşları yerinden oynatacak potansiyele sahip olduğunu vurguluyor. Bakalım 2019 yılı Essential için neler getirecek?


     







  • 2019 da dünyayı ciddi bir finansal kriz bekliyor. Essential sadece bir örnek. Qualqomm, nxp, intel gibi bir çok şirket işçi çıkartmaya başladı geçen yıldan beri. Gelecek pek parlak değil.

  • Essential gg wp

  • haber sayfasından yorum yazayım dedim !
    500 sunucu hatası verdi !
    forumdan yazma kısmına tıkladım anca buradan yazabiliyorum !
    hayırdı hocam
    DH okurlarını sanki hacker modunda siteye girer gibi mi
    yazı yazmasına izin veriyo artık nedir !?
  • Essential bekleneni veremedi maalesef. Kendi kamera uygulaması leşti. Google kamera ile başka bir şeye bürünmüştü. Yazılım saf android hızlı çalışan bir sistemdi. Ama köşeli hatları yüzünden çok kalın duruyordu elde, kullanımı da olumsuz etkiliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.