Şimdi Ara

İphone 6s yeniden baslama sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Ben ikinci el 6s aldim 11 den 12 ye guncelledim. Cihazin bataryasi ben almadan once yeni degismis aldigimda toplam 9 kez sarj edildigi yaziyordu. Nasi ne marka batarya taktilar bilmiyorum. İos 11 de pil sagligi %100 yaziyordu. 12 yukeyince “pil sagligi - servis” yaziyor maksimum kapasite ... yaziyor pil durumunu gostermiyor. Telefon sarj olurken mesela %20 den %100 gelene kadar video izledigimde bir sorun yok. Sarj %100 doldugunda fisi cekmeden video izlersem belirli bir sure sonra tlfn kendine reset atiyor. Sarjdan cikarip izlersem bisey olmuyor. Dolum sirasinda da olmuyor. Ne zaman tam dolup sajdan cekmeden kullansam bu sorun ortaya cikiyor. Ve sadece video izlerken oluyor. Buna ne sebep olabilir bir fikriniz varmi? Defalarca restore ettim dfu mode ile temiz kurulup yaptim yedeksiz yeni iphone olarak baslattim ama nafile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Malesef bunun cevabini burda kimse veremez. Yapacagin tek sey var telefonu tamirciye goturmek. Burda bunun cozumunu bulamazsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu yasayan olmamis sanirim. Bataryasi yeni degismemis eski olsaydi sifir batarya alip takicam ama buda daha yepyeni. Bosu bosuna almak ta istemiyorum. Yazilimsal mi donanimsal mi bilemiyorum. İnsallah bu sorunu yasamis cozmus biri denk gelir cok gicik bi durum. Tlfncuya gotursem belki hatayi orda tekrarlamicak bazen yarim saat izlesemde sorun cikarmiyor. Bazen 3 5 dk da bir kapanip aciliyor. Havadan bi ton para isticekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya sorunu sanki
  • levent857 L kullanıcısına yanıt
    Ewet takilan batarya cok kalitesizmis. Bataryayi degistirdim sorun duzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gktgknk

    Ewet takilan batarya cok kalitesizmis. Bataryayi degistirdim sorun duzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.