Şimdi Ara

LG ve Lenovo katlanabilir tablet için çalışmalara başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung ve Huawei'nin dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmek için yarışa girdiği şu günlerde bir başka katlanabilir cihaz haberi de LG'den geldi. Güney Koreli teknoloji şirketi LG'nin, katlanabilir ekranlı bir tablet geliştirmek için dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden biri olan Lenovo ile birlikte çalışacağı belirtiliyor.

     


    Katlanabilir tablet pazarı daha avantajlı


    Güney Kore'nin güvenilir kaynaklarından ETNews'in yeni bir raporuna göre 13 inç ebatlarında olan tablet katlanır pozisyona geldiğinde ise 8 ila 9 inç ebatlarına inecek. LG'nin katlanabilir tablet pazarını, katlanabilir akıllı telefon pazarına göre daha avantajlı gördüğü ifade ediliyor. Zira şirketin düşüncesine göre akıllı telefonlar katlandığında ekran gizleniyor ancak tabletlerde ise daha kolay bir taşıma sağlanacağından daha pratik bir kullanım kolaylığı sağlanmış oluyor.


    Ayrıca tabletler için dayanıklı panellerin yapılmasının daha kolay olduğu belirtiliyor. Çünlü akıllı telefonlar gün içinde belki de yüzlerce kez açılıp kapatılacak ama tabletlerde bu sayı çok daha düşük seviyelerde olacağı için olası bir arıza riskinin de minimum seviyelerde olacak. LG şimdilik konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamış olsa da önümüzdeki günlerde konunun resmi olarak duyurulması bekleniyor.

      







  • Dergi, çizgi roman ve kitap okuyabileceğim, 13 inç, ince, katlanabilir tablet hayalim gerçek olmaya başladı. Bakalım fiyat ne olacak.

  • katlanabilir değil uzayabilen ekranlara odaklansınlar. Asıl ekmek orada

  • ne yapınca uzayacak ?

  • Siz ilk önce kırılmalara karşı dayanıklı yapın en ufak darbede tv çöp tamir fiyatı aynı para vallahi iyi tezgah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katlanma mevzuuna neden bu kadar taktı şirketler, anlam veremiyorum... Çentik ve çerçeveden en minimal düzeyde kurtulmaya odaklanmaları gerektiğini düşünüyorum.
  • Samsung'un orijinal Not ile yaptığı tam olarak budur. Bu kavram 2011'de son derece ilginçti ve merak etmeyenler tarafından güldü ve hatta meraklıların çoğunun böyle bir "kalemli büyük bir telefonun" yeni bir fikrin ötesinde bir şey olduğunu ikna etmeleri zordu. İlk nesil satışlar büyük olmasa da, Not II ve üzerinde büyük başarılara imza attı. Ve şimdi patlayıcı Not 7 ve fazla not 5 haricinde en çok övülen donanım hattından biri.

    Phablet sırt, paketin geri kalanından yeni ve farklı olan bu tek cihazla başladı. Düşündükleri kadar iyi ise, ikinci kuşak ve üstü kapmaya değer olabilir. Ama Not dizisi gibi çıkmazsa, en azından diğer şirketlerin yaptıkları gibi güvenli oynamak yerine kumar oynarlar. Bir süredir gerçek inovasyonu görmedik.https://bluestacks.vip/ https://textnow.vip/ https://downloader.vip/vpn/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 22 Ekim 2018; 22:7:3 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.