Şimdi Ara

Temiz Kurulum Windows 10'da Mavi,Siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Windows 10 Ekim güncellemesini aldıktan sonra cihaz yeniden başlatma, kapatma komutlarında hep takılı kalıyordu önce sıfırlamayı denedim ve siyah ekran sorunu ortaya çıktı sıfırdan windows 10 iso yu flash'a yazıp sıfırdan hddyi sıfırlayarak attım gene siyah ekran çıktı. res ata ata mavi ekran veriyor daha sonra default01 kullanıcısı ile giriş ekranı geliyor. Windows 7 kurdum sıkıntısız çalışıyor ama Windows 10 'da bir türlü çözemedim.

    i3 4130T işlemci, 4+2=6 GB Ram. harici ekran kartı yok cihazda.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

    Bu mesaj silindi.
    Siyah ekran şöyle, Kurulum tamamlandıktan sonra Şimdi yeniden başlat bir kaç sn sonra yeniden başlıyor. Cihaz hizmetler başlatılıyor fln diyor. %100 olduktan sonra sadece ekranda siyah ekran beliriyor. Normalde dil seçimi, hesap kurulum işlemleri fln çıkması lazım.
    Bir kaç sefer res atıyorum aynı döngüde devam ediyor. Bazende hata yakalamış gibi mavi ekran veriyor. hata kodu vs hiç bir şey yok %0 da kalıyor. Windows 1803, 1709 sürümlerinin isolarını indirip sıfırdan kurulum denedim. HDD yi silerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

    Bu mesaj silindi.
    Denedim hocam. Olmadı sıfırdan bios yazcam chipi tespit edip. Modlanabilirse modlayıp deneyeceğim fakat mart 1607 sürümünü şimdi deniyorum. Windows 10 ile uyumsuz olsa uefi fln desteklemese tmm da anlamadım bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.