Şimdi Ara

Koridora petek koyuluyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eve tesisat çektirmek için anlaştım sözleşmede takılacak peteklerin toplamı yazıyor ama hesaplama yaptığımda koridora kalmıyor :) gaz yeni geldi sayılır öyle çok tesisatlı evde yok bir misafirliğe giderken falan görüp bileydim. Mantık olarak konulması lazım her taraf açık olsa kapıdan soğuk gelse %100 lazımda gelen mühendisler koridoru görmezden geldiği için bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 13 Ekim 2018; 18:53:27 >



  • doğalgazlı evde oturan yok mu bir zahmet koridora baksın zor birşey istemedik :)
  • Koyulur tabi usta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    banyo ve mutfaktan daha önemli
  • sözleşmede yazan toplam petek boyunu hesaplıyorum dağıtıyorum koridora kalmıyor herhalde yazmamış.
    koridordan kuzey soğuğu geliyor bir kapı açılıp kapandımı zaten içerideki %50 sıcaklık gidiyor burası mikro klima iklim doğuda sıcak olur ama 3 senede bir -30 görülüyor akan su donuyor tesisat falan herşey donuyor Alaskaya dönüyoruz kurtları kızağa bağlayıp gezsek sırıtmaz o derece :). bakalım nasıl yapacaklar. mesela geçen kış hırkayla üşümüyorduk kar yağmadı bu sene -30 banko. ülkenin gözünü seveyim her şehrinde ayrı iklim var ve her sene farklı oluyor. :) Adam birde koridora ses çıkarmıyor dediğimdede 40 cm atsak havayı kırar yeterli olur diyorlar. kapılar açık kalacak falan zaten falan filan.. ben kapıyı niye açık bırakayım sanki Antalya'da yaşıyoruz.. her çeşit adam dolmuş güzelim ülkeye. yorum yazanlara teşekkürler. Abonelik bağlantı ücreti herşey dahil 100 metre kare ev demirdöküm nitromix 24 yoğuşmalı kombi, birde doğalgaz şirketine bağlantı ücreti damga vergisiyle 614.5 TL, aboneli kdv dahil 457,92 TL. 11 küsürde tesisat.. kapı pencere boya değiştir 30a ip attık cepte para kalmadı :) maaşıda vereceğiz üstüne taksit. Ülkede herşey ateş pahası oldu enflasyon kur sıkıntı.. şimdi yapan yaptırsın seneye 10 olacak 15. Herkese iyi geceler.
  • Koridor büyükse koyulur tabi ki. Benim evim 3+1 150 m2 koridorda 80 lik petek var. Babamın evi 165 m2 koridorda petek yok mesela. Yani bu mühendisin hesaplamasina bakar. Siz koyun derseniz koyar gerek gormesse siz ses etmesseniz koymaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam 40 cm atsa yeterli. Karışık formüllerden bile hesapladım 10 metreye 1 metre düşüyor işte ama koridora 40-60 atsak yeter benim hesabıma göre fazlaya da gerek yok geçen aylar 90 gelen elektrik faturası lamba yakmama rağmen 125 aşağısına inmiyor birde doğalgaza zam vursalar tam yoğuşmalıda kurtarmaz bizi.. teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.