Şimdi Ara

Turknet Müşterisi İken Yaşadığım Sorun Nasıl Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 7-8 ay önce Turknet müşterisi olmuştum. Bulunduğum bölgede en yüksek hız 16Mbit ADSL. Ondan önce Superonline kullanıyordum. Altyapı ise TTNET'e ait. Turknet'e geçtiğim ilk aylarda bir sorun yaşamadım. 2-3 ay sonra modem en fazla 10 dakikada bir DSL sinyali almadığı için kopma yaşıyordu. Defalarca teknik destek aldım ama nafile, TTNET personeli baktığı için hizmet dolabından çıkan sinyali ölçüp gidiyordu. Hizmet dolabı da evime 1200M uzaklıkta. Turknet'e iptal talebinde bulundum. Ertesi gün dönüş yaşayıp tüm dertlerimi detaylı not edip evime kadar tüm sorunların çözüleceğini iddia ettiler. Ancak hiçbir zaman TTNET servisinin evime geldiğine şahit olmadım. Oysa ki TTNET'in TUrknet ile imzaladığı anlaşmada evime kadar hizmet olayı mevcuttu. Neyse ben de sırf deneysel amaçla TTNET müşterisi olmaya karar verdim. Teknik ekip ertesi gün gelip bağlantıyı kurdu sorun anında çözüldü. Yani aynı hizmet dolabı aynı teknik ekip ama 65TL ödediğim tarifeyi TTNET'ten 108TL'ye aldığım an sorun çözüldü.

    Yorumlarınızı esirgemeyin.







  • telekom'un hem toptan hem de perakende satıcı olmasının yarattığı şeyler.kendi müşteri kapmak için kapasiteyi kendine yönlendiriyor.sizin bu pakete 1000 dk telefon da dahil mi yoksa sadece internet için mi bu parayı ödüyorsunuz?
  • Giantballs kullanıcısına yanıt
    Sadece internet. Akn'siz tarife.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eve kadar dediği olay eliTT ekip oluyor. Ama ona da gelmediler ise büyük cezası var o personel için. Keşke üstüne gitse idiniz olayın. Sağlık olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Telekom müdürlüğüne gidip vallahi de billahi de gelmedi kimse eve dediğimde "kesin gelmiş olmaları lazım" dendi sadece. Israrla yalan söylemiyorum ben evime gelen tek bir personel görmedim dedim. Büyük cezası olup olmadığından haberim yoktu. Ancak ttnet e geçmediğim sürece hızımın artmayacağından emin bir halde olduğum için ttnet e geçmeyi kafaya koymuştum. Bu arada gelen ekip çok kibardı belki de azar yemişler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.