Şimdi Ara

Av Receiver, Vintage ekolayzır bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elime Sansui SE300 ekolayzır geçti, AV Receiver anfime bunu nasıl bağlamalıyım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
    Resimleri ekliyorum.
    Normalde Android Tv box kullanıyorum Sesi Hdmı ile alıyorum, bu anfiy olmazsa Pikap için kullanıcam

    Av Receiver, Vintage ekolayzır bağlantısıAv Receiver, Vintage ekolayzır bağlantısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 12 Ekim 2018; 19:57:26 >







  • selamlar av receiverlarda stereo amfilerdeki gibi tape-monitor diye bir in-out olmadığı için ekolayzırın bağlantı şekline göre bir veya iki cihaz bağlanabilir. Siz bütün kaynak cihazlarınızı ekolayzırdan geçirip sesi amfiden almak istiyorsanız bu mümkün olmayacaktır ancak sadece 1 cihaz ise bu mümkün. Bunu kaynak cihazın ses çıkışını (cd player , pc , cep telefonu v.b.) ekolayzırdaki source in girişine girip , ekolayzırdaki preamp out çıkışını da amfideki herhangi bir girişe bağlayarak sorunsuzca kullanabilirsiniz. Emin olmamakla birlikte ikinci cihazı da yandaki tape girişindeki play kısmına bağlayıp ekolayzır üzerinde olması muhtemel monutor (sadece mon da yazabilir) tuşuna basarak dinleyebilirsiniz. Dediğim gibi ikinci cihaz bağlantısından emin değilim ama sadece 1 cihaz bağlayacaksanız ilk anlattığım bağlantı şekliyle kullanabilirsiniz.
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım oldu hocam çok saol, yamaha ile deilde düşük kalite başka bir anfide kaynak olarakta pikap için kullancam sadece saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.