Şimdi Ara

CUMHURBAŞKANLIĞI BÜTÇESİNE % 233 ZAM YAPILDI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
13.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bize zam yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zam değil canım sadece zamcık. Zam olsa duramazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gercekgundem.com/medya/42863/erdogdunun-yolsuzluk-haberlerine-engelleme

    CUMHURBAŞKANLIĞI BÜTÇESİNE % 233 ZAM YAPILDI

    quote:


    14 Ekim 2018 21:19
    Erdoğdu'nun 'yolsuzluk' haberlerine engelleme

    Telekom ihalesinden sonra en büyük yolsuzluğun üçüncü havalimanı ile gerçekleştiğini söyleyen Aykut Erdoğdu'nun haberleri ESB tarafından engellendi.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun, işçi eylemleriyle gündeme gelen üçüncü havalimanına ilişkin usulsüzlük iddiaları haberlerine engelleme geldi. Aykut Erdoğdu’nun, İstanbul’da havalimanı inşaatı ile ilgili parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında yapılan açıklamalara ilişkin ayrıntıların yer aldığı haberler Gazete Duvar’ın da bulunduğu internet sitelerine gönderilen Erişim Sağlayıcıları Birliği yazısı ile engellendi.
  • Çomarlara vereyim mi mehteri?
  • normalde reis 4-5 kat artırmayı planlıyordur, ekonomik önlemler aldığı için biraz da tasarruflu olun diye telkin de bulunduğu alt kadrosuna örnek olmak için 3,3 kat artırmak ile yetinmiş.
    ne kadar fedakar bir liderimiz var.
  • Bu insanlarin vicdan ve Allah korkusu tasidigina kesinlikle inanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CUMHURBAŞKANLIĞI BÜTÇESİNE % 233 ZAM YAPILDI

    Burası da Tacikistanın başkenti Duşanbede'ki devlet sarayı. Okul yok, hastane yok, yol-köprü-raylı sistem vs yok. Halk gerçekten fakir.

    Tacikistanda şu anda asgari ücret 40 dolar civarında.
    Almanya gibi gelişmiş ülkelerde ise asgari ücret yaklaşık 1.600 dolara tekabül ediyor.
    Bizde ise malumunuz 270 dolar civarında..

    Devletin başındakiler her halükarda bir sarayda oturuyor.

    CUMHURBAŞKANLIĞI BÜTÇESİNE % 233 ZAM YAPILDI
  • tasarruf yapın makarnayı az yiyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede düşünebilen bir varlıksan yandın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 15 Ekim 2018; 10:9:36 >
  • Avanta yaptığınız her kuruş haram zıkkım olsun. Milletin asgari ücretine göz dikin ama kendiniz kusana kadar çalın yiyin. Bunlari savunan kör cahillerde lütfen beni bloklasin okudukça kusasim geliyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kamillerde hala dolar 5.78 oldu diye seviniyor shjfjs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saraylı ve onun torpilli damadının sözde tasarruf hikayelerine asla inanmayın... Gelecek sene bizim gibi kazların üzerinde yeni biten tüyleri yolma operayonlarını daha da çok hızlandıracaklar.. ötv de bilmem neyde artışlar sözkonusu..

    erdoğana torun tombalaktan sorarlar, takımlaın halini sorarlar ama ne kadarlık bir tasarruf yaptığını soramazlar.. Satılmamış bir gazeteci karşısına çıkmadığı sürece kimse de bunu soramayacak
  • "HANİ AYNI GEMİDEYDİK, HEP KENDİNİZE YEDİRİN, VATANDAŞI DÜŞÜNEN YOK! BAK TOBB BAŞKANI BİLE İSYANDA, BİZİDE GÖRÜN DİYOR, AMA SİZE DAĞ DAYANMAZ Kİ! BETER OLUN!"


    quote:

    Rifat Hisarcıklıoğlu, döviz, faiz, enflasyonun üçünün birden yükseldiğini ifade etti.

    "Piyasada gözle görülür bir yavaşlama var, para dönmüyor" diyen Hisarcıklıoğlu, sözlerine "TOBB olarak odalar ve borsalarımız vasıtasıyla piyasaların nabzını ilk elden tutuyoruz. Sıkıntıları tek tek anlatıyoruz. Sonra bunları Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, bakanlarımıza iletiyor ve acilen önlem almasını talep ediyoruz" diye devam etti.
    Cumhuriyet'te yer alan habere göre Hisarcıklıoğlu, Çorum İli Odalar ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı ve Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, iş dünyası ile finans sektörünün aynı gemide olduğunu söyledi.

    https://forum.donanimhaber.com/tobb-baskani-hisarciklioglu-piyasa-yavasladi-para-donmuyor--135503938

    AMA BUNLARA DA MÜSTEHAK, ZAMANINDA AZ DESTEK VERMEDİLER!
  • CUMHURBAŞKANLIĞI BÜTÇESİNE % 233 ZAM YAPILDI


    https://odatv.com/erdoganin-maasina-zam-24101819.html

    quote:

    Erdoğan'ın maaşına zam
    3-4 dakika

    Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na 2019 yılı için ayrılması öngörülen 2.8 milyar TL’lik bütçenin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı’nda hazırlanan genel bütçe önerisi içindeki brüt maaşını, bir önceki yıla göre yüzde 26 arttırdı.

    Parlamenter sistemde belirlenen 2018 bütçesine göre brüt 59 bin lira maaş alan Erdoğan, Başkanlık sistemine geçince brüt maaşını 74 bin 500 TL’ye çıkarttı. Erdoğan’ın 2020 maaşı brüt 81 bin 750 TL, 2021 maaşı ise yıllık brüt 1 milyon TL’ye geçerek aylık brüt 87 bin 500 TL tahmin edildi. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresince brüt maaşı yüzde 7 ile 11 arasında değişen rakamlarda arttı. Gül, son görev yılı olan 2014’ün başından Ağustos ayına kadar ayda 40 bin TL brüt maaş aldı.

    BÜTÇENİN AYRINTILAR

    Cumhuriyet gazetesinden Sinan Tartanoğlu'nun haberine göre, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan ve toplamda 2 milyar 818 milyon 899 bin TL’lik Saray bütçesinin kalem kalem ayrıntıları şöyle:

    - Yüzde 24 arttırdı: Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan; Başkanlık sistemi ile birlikte genel bütçeseyi hazırlama yetkisini de eline aldı. Genel bütçenin içinde Cumhurbaşkanlığı 2019 bütçesi de, Cumhurbaşkanı ödeneği kalemini de Cumhurbaşkanlığı belirledi. Buna göre Erdoğan’ın brüt maaşı, bir önceki yıla göre yüzde 26.2 zamlandı. Erdoğan’ın aylık brüt maaşı 2018 yılına göre 59 bin TL’den 74 bin 500 TL’ye çıktı.

    - 119 milyon TL tüketime: Tüketime yönelik mal ve malzeme alımları kaleminde Cumhurbaşkanlığı 2019 yılında 119 milyon 170 bin TL harcayacak. 2020 yılında bu rakamın 126 milyon 297 TL’ye, 2021 yılında ise 135 milyon 13 bin TL’ye çıkması öngörülüyor.

    - Temsile 101.5 milyon: 2019 yılında Saray, yurtiçi ve yurtdışı ziyaretler için “yolluklar” kaleminden 35 milyon TL harcayacak. Tören, açılış ve resepsiyonların da yer aldığı her türlü ağırlama giderleri için ise 2019 yılı bütçesine 101 milyon 500 bin TL konuldu.

    - Vakıf ve derneklere 12.5 milyon: Vakıf, dernek gibi kar amacı gütmeyen kuruluşlara yardım yapılması için Cumhurbaşkanlığı ödeneğinden 12.5 milyon TL bütçe ayrılacak. Valiliklerden gelen bilgiler doğrultusuna “hane halkına” 3 milyon TL para aktarılacak.

    - Başkanlık ofislerine 233.5 milyon TL: Başkanlık sistemi ile birlikte Cumhurbaşkanlığıiçinde, Cumhurbaşkanlığı’na bağlı özel bütçeli, idari ve mali özerkliğe sahip 4 tane ofis kurulmuştu. Dijital Dönüşüm Ofisi, Finans Ofisi, İnsan Kaynakları Ofisi ve Yatırım Ofisi’ne; 2019 Cumhurbaşkanlığı bütçesinden “yardım” adı altında ödenek ayrıldı. Bu kapsamda “Finans Ofisi’ne” 5 milyon TL, “İnsan Kaynakları Ofisi”ne 8.5 milyon TL, “Dijital Dönüşüm Ofisi”ne 70 milyon TL, “Yatırım Ofisi”ne ise 150 milyon TL bütçe ayrıldı. Böylece 4 “Başkanlık Ofisi” için 2019 bütçesinden ayrılan para 233.5 milyon TL’ye kadar vardı. Bu miktarın 2020 yılında 245 milyon TL’yi, 2021 yılında ise 280 milyonu geçmesi bekleniyor.

    DİYANET 8 AYDA YÜZDE 72 HARCAMIŞ

    Diyanet İşleri Başkanlığı’na 2018 yılında 7 milyar 774 milyon 183 bin TL bütçe ayrılmıştı. Ancak Ağustos ayı sonunda bu bütçesinin 5 milyar 662 milyon 220 bin 25 TL’sini harcadığı ortaya çıktı. Başkanlığın elinde, Cumhurbaşkanlığı’na bağlandıktan sonra, yıl sonuna kadar harcayacak 2 milyar 151 milyon 962 bin TL parası kaldı. Böylece bütçenin yüzde 72’si harcanmış oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.