Şimdi Ara

Kombi servisi beni dolandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mrb Mayıs ayında x firmasının evde kiracı olarak kullandığım kombisi elektrik kesintisi sonrası calismadi ve benden garantiye girmediği için anakart parası talep ettiler yaptırdık 350tl ev sahibi de sağolsun karşılamadı. Bugün Kombi tekrar bozuldu ateşleme yapmıyor diye servisi aradım garantinin 5 eylülde bittiğini ve ücretli bakım olacağı söylendi evdede 2 aylık çocuk var garantide bittiği ve akşam 7 den sonra gelemeyiz yarın bakalım dediler bende esnaf bı arkadaşı çağırdım arkadaş ateşleme yaptığını ancak anakartta problem olduğunu ve hata verdiği için yanmayı kestiğini söyledi bende 4 ay önce değiştirdiler dediğim de anakartti getir abi dediler saklamıştim getirdim onu taktilar sorunsuz çalışıyor. Ve işin diğer bir boyutu önceki anakart servisin yeni taktigindan daha iyi durumda esnaf arkadaş kartın çıkma olduğunu söyledi nasıl bir yol izlemeliyim sağlam anakarttimi değiştirip para aldılar bana çıkma anakart taktılar ve benim kombim kapalı balkonda servisin taktiği yağ içinde muhtemelen mutfakta kullanılmış para mı geri alma şansım varmı



  • Geçmiş olsun. Karakola gidip dolandırıcılık suçundan davacı ol. Başka birilerinin canını akmasın adi adamlar.
  • marka model nedir
  • Protherm lynix

    Kombi servisi beni dolandırdı
  • Ulkenin bilgisayarcisi da, kombicisi de, sucusu da, ikinci elcisi de, nakliyatcisi da, esnafi da, valla biktim artik milyon tane hikaye duymaktan. Nasil bir cografyaysa, kandirmak gelenek-gorenek gibi bir sey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daimon88

    Ulkenin bilgisayarcisi da, kombicisi de, sucusu da, ikinci elcisi de, nakliyatcisi da, esnafi da, valla biktim artik milyon tane hikaye duymaktan. Nasil bir cografyaysa, kandirmak gelenek-gorenek gibi bir sey.
    Al benden de o kadar. 6 adet peteğin alt ve üst vanalarını değiştirmek istiyorum. Tesisat ustalarına soruyorum. 200, 300 hatta 500 tl isteyen bile oldu.
    Ne kadar sürer bu iş diyorum. 1 saatte hallederiz dediler.

    Eee biz boşuna okumuşuz. İnsanlar 300 tl. ye, 4 gün çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.