Şimdi Ara

Just Cause 4 Hikaye Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Square Enix, Just Cause 4'ün hikayesinin kısaca anlatıldığı bir fragman yayınladı.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Serbest ajan Rico Rodriguez çatışmaların, baskıların ve kötü hava koşullarının hüküm sürdüğü Güney Amerika'da devasa bir bölge olan Solis'e doğru bir yolculuğa çıkıyor. Atlayış tulumunuzu giyin, tamamen özelleştirilebilir tutma kancanızı kuşanın ve fırtınalar koparmaya hazır olun.
     
    İnanılmaz derecede zorlu hava şartları — Atlayış tulumunuzla göklerde süzülün, sınırsız bir şekilde Hava Dalışı, Temel Atlayış ve Serbest Dalış yapın! Dev kasırgalar ve gök gürültülü tropik sağanak yağışlar gibi zorlu hava koşullarında düşmanlarınızla savaşın ve ikonik Just Cause aksiyonunu yeni çılgınlıklara taşıyın.
     
    Rico'nun son görevi — İsyana öncü olun ve yüksek teknolojiye sahip özel askeri birlik Black Hand'i alt edin. Şimdiye kadarki en acımasız, yetenekli ve tahmin edilemez düşman olan Gabriela Morales ile yüzleşin. Solis'te zorlu hava koşullarında Rico'nun babasının geçmişini açığa çıkarın.
     
    Devasa Güney Amerika dünyası — Çatışmaların, sırların ve tehlikelerin hüküm sürdüğü uzak Güney Amerika ülkesi Solis'i keşfedin. Yağmur ormanlarından çöllere ve karlı dağların zirvelerine uzanan 100 kilometre karelik egzotik bir oyun alanının tadını çıkarın. Hareketli şehirlerden kırsal alanlara uzanan Solis'i gezerken bir sürü harikayı da keşfedin.
     
    Yaratıcı yıkımın en iyi hali — Kendi özel hareketlerinizi, yıkıcı yöntemlerinizi ve genel oyun şeklinizi uygulamanıza izin veren yenilenmiş ve ilk kez eklenen yeteneklerle yeni tutma kancanızı özelleştirin. Ordu jetleri, helikopterler, turbo yakıtlı spor arabalar ve inşaat araçlarını içeren oldukça geniş bir yeni araç yelpazesini deneyimleyin.
     
    Just Cause 4, 4 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

    Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Hikayesi mi varmış bu oyunun?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu oyundaki hikayeyi kim napsında fragman çıkarıyorlar anlamdım açık dünya etkikleri çılıgınlıkları gösteren bir gameplay daha doğru olurdu bu oyun için

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunun en sevdiğim yanı aksiyonu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ilk 10 saat zevk alarak oynuyorum sonra yüzüne bakmıyorum. iyi hoş aksiyonu güzel de daha dolu dolu bir oyun lazım
  • Hikaye mi var ya bu oyunda. Bol bol amaçsızlık... Online modu olmayan bir oyunun sadece single çıkacaksa mutlaka uğraşılmış ve insanı bağlayan bir hikayesi olmalı.
  • bu oyun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.