Şimdi Ara

Braun ile Sonbahara Stilinizle Damga Vurun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
15.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Braun ile Sonbahara Stilinizle Damga Vurun!

    En etkili ve hassas tıraş deneyimini sunan tıraş makineleri ve çoklu bakım setleri ile kişisel bakımda önemli olan her şeyi
    Braun’a bırakın, siz gerçekten önemli olan anlara odaklanın!


    Tüketicisinin yaşamını iyileştirmeye odaklı P&G markası Braun, erkeklerin hayatını kolaylaştırmak için, en kısa zamanda, en etkili ve hassas tıraş deneyimini vaad ediyor. Braun’un tıraş makineleri ve şekillendiricileri ile kişisel bakımınız için ayırdığınız zamanı minimuma indirebilir, kısa sürede etkili ve keskin tıraş olabilirsiniz. Braun kusursuz bir temiz tıraşlı görünümü seçen erkeklere en uygun tıraş makinesi portfolyosu ve sakalının şekli konusunda tam bir hassasiyet arayanlar için özel tasarlanan saç/sakal şekillendirme makineleriyle kişisel bakım rutininizi kolaylaştırıyor.

    Stilinden ödün vermeyenler için: Braun Çoklu Bakım Setleri
    Sakalı ile övünen erkeklerin favorisi bu yıl Braun 9'u 1 arada çoklu bakım kiti olacak. Her bir tüy için tam doğru tıraşı sağlamak için 39 hassas uzunluk ayarı ile stilinin kontrolünü tamamen elinize alabilir, her gün iyi görünmeyi ve iyi hissetmeyi başarabilirsiniz. Braun’un tüm vücut için kusursuz bakımlı bir görünüm ve stil kazanımı için tasarladığı Braun MK3080 4 çoklu bakım kiti 9 ayrı kesim şeklini bir arada barındırıyor. 60 dakika çalışma süresi ile ıslak ve kuru kullanılabilen Braun MK3080 saç ve sakal alanında farklı stiller denemeyi vaad ediyor.

    Braun ile Sonbahara Stilinizle Damga Vurun!


    Braun MGK 3080 Erkek Bakım Seti – 269 TL – tepeden tırnağa hassas stil için
    Sakala stil verme – İki sabit tarak 2 mm'lik adımlarda 13 uzunluk ayarı ile her zaman hassas bir görünüm elde etmeyi sağlar.
    Saç kesme – Akıllı saç kesme tarağı saçı ve sakalı için hassasiyet ve kontrol sağlar.
    Vücut bakımı – Vücut bakım eki tüm vücudundaki tüyler için yakın bir tıraş sağlar.

    Mükemmeliyetçi erkekler için: Braun’un üstün performanslı makineleri ile olağanüstü nazik bir tıraş deneyimi
    Kusursuz bir tıraş uygulamasını minimum efor ile gerçekleştirme imkanı sunan bir kişisel bakım ürünü için akıllı teknolojiye ve yenilikçi tasarıma sahip Braun tıraş makineleri serileri stilini her daim ön planda tutan erkekleri evlerinin konforunda en üstün tıraş deneyimi ile buluşturuyor.

    Braun ile Sonbahara Stilinizle Damga Vurun!


    Altın Titanyum kaplı kırpıcılı Braun Series 9 / 9290 - 1449TL
    Dünyanın en etkili tıraş makinesı, yeni Braun 9 Serisi, olağanüstü nazik bir tıraş deneyimi vaat ediyor. 10 farklı boyuta adapte olabilen, 5 farklı kesme aparatının mükemmel uyumunu, dakikada 40.000 çapraz kesme hareketine sahip Syncro Sonic teknolojisiyle bir araya getirerek ilk vuruşta herhangi bir tıraş makinesinden çok daha fazlasını alıyor. Bu akıllı tıraş makinesi cilt hatlarını okuyarak, hassas ve yenilikçi tasarımı ile her uygulamada kontrolü elinizde tuttuğunuzu hissetmenizi sağlıyor. Sakal yoğunluğuna kendini uyarlayan AutoSense teknolojisi ile en fazla ihtiyaç duyduğunuz noktalarda güçlü, tam kendinize uygun bir tıraş deneyimine kavuşabilirsiniz.




    Braun Series 7 Tıraş Makinesi / 7899 - 1199TL
    Akıllı AutoSense ve SyncroSonic™ teknolojisi ile sakalınızı okuyan ve kendini ona uyarlayan 7 Serisi hassasiyet teknolojisi ona tek bir darbede kişiselleşmiş yakın tıraş imkanını sağlar. Cildin tahriş olma riski önemli ölçüde düşer. Hassastan turboya ayarlanabilir 5 Özelleştirme Modu vardır ve tam ihtiyaç duyulan noktalarda güç sağlar.

    Braun ile Sonbahara Stilinizle Damga Vurun!


    Braun Series 5 Tıraş Makinesi / 5140 – 749TL
    Cildi için rahat ve kusursuz bir tıraş isteyenler için Braun 5 Serisi ile, zor alanlarda dahi verimlilik ve yakınlık deneyimi sağlayın. Skin-Sensitive teknolojisi ile 5 Serisi cildi korumak için basıncı en aza indirir ve AutoSense teknolojisi ve Comfort FlexHead ile hem geniş hem de en küçük alanlarda kolaylıkla gezinir. Olağanüstü bir performans sunarken çalışırlarken cilt konforundan ödün vermez.


    Braun Series 3 Tıraş Makinesi / BT3010 – 349 TL
    Braun Series 3 tıraş makinesi yenilikçi MicroComb teknolojisi ile sakalların daha kalın tıraş bıçakları arasından geçmesini sağlayarak tek dokunuşta hızlı ve rahat bir tıraş deneyimi sunuyor. Her dokunuşta uzun ve kısa sakalları aynı anda keserek 3 günlük sakalları bile etkili bir biçimde tıraş edebiliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Hele hele hele bak braun Türkiye ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BraunTürkiye, elimde 27tl'ye mâl ettiğim sıfır Bt3020 makineniz var kaça alırsınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dükkanınız hayırlı olsun
  • Link falan yok mu?Ayrıca diğer çeşitlerin fiyatı nedir? Mesela HC5090 hair clipper..
  • Kazik fiyat yari parasindan daha aza mal etiniz mali.indirim diyip satmaniz bizi derinden üzüyor. 1 tane firma da dese 100 liraya mal oldu 150 ye satiyoruz ispatlasa hemen alıcam ama 100 e mal edip 300 400 demek içler acısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp yazınca hemen silmişler yöneticiler bunun 1 adım ötesi Ban yemek olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braun Cruzer 6 kullanıcısı olarak braun pişmanlıktır.İade imkansız olduğu için elimde patladı.
  • Ah braun sen de olmasan sonbahara stilimizle nasıl damga vuracaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafta görünen 9in1 ürününü aldım asla ve asla tavsiye etmem başlıkların işlevleriyle alakası yok nereye değdirseniz kesip atıyor alalı 1 ay oldu korkudan koltuk altımı bile jiletle alıyorum makinaya bulaşmıyorum benim gözümde çöpe atılmış bir para.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezaletsiniz.
    İNşallah burayı okuyorsunuzdur.
  • Delik deşik olmak isteyen alsın
  • braun traş makinesi aldım mg5090 , bu kadar para verip bu kadar dandik ürün... Traş makinesi yapamamışlar.
  • Braundan hic bisey almam daha burda ki şahibeli cekilisini unutmadik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce yeni makina aldım.braun ile philips arasında kalmıştım philipste karar kıldım.yorumlara baktım çoğu kişi şikayetçi.önceden böyle değildi,buna göre son zamanlarda kalite-fiyat oranı ters olunca dh'den geçememiş.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.