Şimdi Ara

Battlerite Royale Gardaşlık Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kimsenin Battlerite Royale ile ilgili bir konu açmadığını gördüm,oynayan arkadaşlar ve kendim adına bir konu açma gereği hissettim.Eğer siz de benim gibi bu oyuna son zamanlarda çok bağlandıysanız buraya adınızı ekleyin,birbirimizi ekleyelim.Oyunlarda bazen konuşacak başka bir playera,bazen eğlenceli anlar için duoya ihtiyaç duyabiliyorsunuz.Maksat daha büyük bir topluluk yaratmak her birimiz adına,ben başlıyorum nickim Riyoka oyun içi isteyenler ekleyebilir.Ayrıca oyun hakkında konuşabilmek için de bir konu yok kimseyi eklemek istemiyorsanız bile sorularınızı bu konu altında sorabilirsiniz bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 10 Ekim 2018; 1:21:15 >



  • Arkadaşlar oyun ile ilgiliwww.twitch.tv/Riy0ka sayfasından stream ve https://www.youtube.com/user/ClearForCr7 kullanıcı adından da youtubeda video paylaşıyorum. Merak edenler,oyunun ne olduğunu görmek isteyenler veya almaya çekinenler burdan videoları izleyip fikir edinebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 11 Ekim 2018; 17:0:20 >
  • oyunda ki nickim xNikaido. Acemi olarak yaşamaya çalışıyorum :) mm sistemi tam oturmamış sanırım çok prof adamlara denk geliyorum ama oyun çok tatmin edici şuan.
  • iexplore kullanıcısına yanıt
    oyun gerçekten çok zevkli dediğiniz gibi hem mm sistemini halen oturtmaya çalışıyorlar hem de daha önce bu oyunun arena versiyonu olduğundan dolayı ve bu şampiyonlar oradan çıkma olduğu için bu şampiyonların skillerine combolarına aşina insanlar da var yeni playerlar olsalar bile. Şuan oyunun birincileri zaten öbür arena versiyonunda dünya şampiyonu olmuş kişiler
  • battlerite ile hiçbir bağım yok. bu indirimlerde almayı düşünüyorum. çok yabancılık çeker miyim? aktif olarak 6 sene lol oynamışlığım var moba tarzı bir oyun yani oynanış olarak veya dil olarak sıkıntı çekmem ama skill olarak düşündürüyor beni alışıp alışamama konusunda. bir de önceden oynayanların bariz üstünlüğünü konuşuyorlar hep.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    evet bariz üstünlükleri var çünkü önceki oyundan gelme bütün şampiyonlar,Loldeki şampiyonlarla bir royale oyunu yapıldığını düşün önceki oyuncular bütün skilleri comboları biliyor fakat bir süre sonra alışıyosunuz başlangıç olarak 1-2 şampiyona bağlı kalırsanız daha sonra yavaş yavaş öğrenirsiniz ben de hiç battlerite oynamamıştım ama hiç de ezilmedim royale oynarken.
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Peki çok tutulmayacak diyolar siz ne düşünüyorsunuz
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    yani kendi kitlesi olacak bir oyun her daim asla öyle en iyi 10 oyuna vb giremez tabiki ama mekanik ve tarz olarak alanında tek bir oyun herşey skillshot olduğundan ve 4-5 ay sonra bedava olacak bir oyun bu o arada oyuncu kitlesi artacaktır eminim
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Bedava olacaksa beklerim. Ama ben diyodum hep battle royale illa fps olcak değil moba da güzel olur diyodum. İnsallah gelişir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.