Şimdi Ara

TV+ DAN SONRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Superonline ı kapattırıyorum .Haliyle TV+ aboneliğimi de sonlandıracağım.İnternet 100 mps AKK sız ORsi den alacağım. TV ise bağımsız olarak bir çözüm bulmam lazım.
    En önemli kriter geri sarma özelliği olması lazım. Varmıdır önerisi olan ?



  • Bu anlamda, Turkcell Tv ve Tivibu dan başka alternatif bilmiyorum. Geri sarma demesen, bir android box alıp ip tv hesabı alıp kullanabilirsin. Yada telefon turkcell se Turkcell tv yi mobil olarak alıp, android box a yada apple tv de olabilir turkcell tv + uygulamasını yükleyip kullanabilirsin...
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Superonline altyapısı üzerinden millenicom 100 mbps akksiz 90 tl ama taahüt 2 yıl bence iyi 2 yıl zam yapamazlar
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet/superonline-fiber-internet-kampanyasi/84ce9672-ab87-469d-9674-84f2d95451dd?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Mobik turkcell tv ne kadar bu arada hangi kanallar var alıcsm da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhanbay -- 16 Aralık 2018; 22:02:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eski evimde 100 mbps 250 gb akk,tv+ ekstra pakete 99 lira veriyordum. Taşındık fiberoptik yoktu. Oristen 100 mbps VDSL aldım. SOL fiber gelmiş binaya, 24 mbps 150 gb akk artı giriş paketi tv+ 84 lira. Yılbaşından sonra akk yok dediler. Düşündüm eski tarifeme yakın alabileceğim birşey yok. 24 mbps ile ekstra paket desem 110 liraya falan uçuyoruz.Millennicom SOL fiber e başvurdum 100 mbps 90 lira. Bir de İPTV edinmeyi düşünüyorum.Siz de öyle yapabilirsiniz.
  • TV+ Ready cihazıyla ağız tadıyla TV izlemek mümkün değil. İnternet hızım net 19-20 MB. Görüntü net iken birden çamurlaşıyor. Bu ortalama 5 dakika da bir oluyor. Bir haber izleme keyfimiz var onu da mahvettiniz, paramızla rezil olduk. Ücretsiz iptv uygulamalarıyla izleyin kardeşim TV nizi filminizi. Hem bedava, hem daha stabil ve net. Aldığıma alacağıma bin pişmanım lanet olsun. Öyle ahım şahım film dizi içeriği falan yok ayrıca. Kanal zaping yapacaksın mesela ( kumanda çalışmıyor ) telefondan indirdiğim kumanda uygulaması ile önce aşağı oka bas, sonra kanalı bul sağ-sol yaparak sonra tekrar ok tuşuna. Bir zaping için bile 4 tuşa basıyorsun.

    Evet kumanda çalışmıyor dedim yukarıda. Bir de kumanda rezaleti var ki aldım alalı kullanmak hiç mümkün değil. Takılıyor, donuyor %99 hiç işlemiyor, algılamıyor. 4 haziranda güncelleme gelecekmiş de kumandayı öyle kullanabilecekmişiz güya. Müşteri hizmetleri uygulama indirtti telefonuma kumanda yerine akıllı telefondan değiştirmeye mecbur bıraktı. Mecbur muyum kardeşim kendi telefonumla kanal değişmeye. Tüm Forum sitelerine ve alakalı her yere yazacağım. Almayın kardeşim TV+ falan. Ben düştüm siz düşmeyin. Benden söylemesi.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.