Şimdi Ara

CHP'yi eleştirince neden bir anda AKP'li oluyoruz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CHP ile HDP'nin ortaklığı ortada. Bunu söyleyince gelen yorumlar fix. "MEGRİ MEGRİ".



    AKP'yi eleştir. Erdoğan'a küfür et hiç sıkıntı yok. Ama HZ.KK'ye laf söyleyince owowowowowow.

    Aklımda tek bir soru var. Hz.Kemal KILIÇDAROĞLU nasıl başkan oldu?

    Birde şuraya ufak not düşeyim. Ben ne AKP'liyim. Ne Kemalist. Ne HDP'liyim ne ülkücü.

    Kemalist derken şunu da söyleyeyim. Son model kemalist değilim. Kolumda K.ATATURK yazmıyor. O yüzden. Ben o imzayı beynime işlettim. Kolumda durunca bir şey olmuyor



  • hep soyluyorum,akplilerin %75i çomarsa chplilerin de %55i öyle.o yuzden bizim ulkede bi umut yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkede insanlar kraldan çok kralcı olmayı sevdiği için, herhangi bir eleştiride otomatik savunma mekanizması devreye giriyor ve seni taraf ilan edip o tarafı eleştiriyor.

    Bu ülkede sade vatandaş olmana izin verilmez, taraflar ya seni kendine çeker ya seni diğer tarafa iter. Tarafsız olunca kararsız olduğunu düşünüyorlar, halbuki alakası yok...

    Diğer kötü durum şu, taraf olduğu kesimi kimse eleştiremiyor :) Herkeste sadece karşı tarafı eleştirebilir saçmalığı var. Bunun diğer örneği tarafsız olarak eleştirmek var, buna asla inanılmıyor :)
  • Son paragrafa ithafen; Kemalist olmak demek Atatürk'ün fikirlerini ilke edinmek demektir. Koluna dövme yaptırmak demek değildir. Yani sen Kemalist'sin. Bunun son modeli, ilk modeli yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır Megri Megri dönemlerinde de Türkiye Türklerindir broşürü dağıtıyorlardı sağda solda şimdi meclisteki renk oldu adamlar. Birlikte salladılar seçimlerde falan O dönemin Akp sinden gram eksikleri yok şu anda. Hayır 7/24 forumda propaganda yapan adamlar gelir sana kaç para aldın, kömürcü makarnacı yaftasını hiç yüzleri kızarmadan yapıştırır giderler. Bazıları şunu söylüyor efendim CHP başta mı ki onu eleştireceğiz. Yahu bu kafadaki adam oy falan kullanmasın zira demokrasi kavramını anlamamış demektir. Bir hükumeti düşürecek olan onun muhalifidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.