Şimdi Ara

Tablet almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar herkeze iyi forumlar.
    Tablet almayı düşünüyorum ancak çok fazla marka seçenek fiyat var bu cihazlar hakkında hiç fikrim yok .Film izlemeyi severim Evimde yada seyahatlerde kullanabileceğim tv izleyebileceğim hd çözünürlüklü hızlı sağlam diyebileceğiniz modeller varmı?(apple samsung gibi markalar pahalı) 500liraya kadar bütçem var bilgili arkaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.



  • 500 liralık tabletin ömrü 6 ay ancak olur.
    İstediklerinizi en az 2gb bellekli bir tablet karşılar onlar da 1200TL üstü.
    2gb altı belleği olan ürünlere boşa para vermeyin.
  • 500 liralık tabletin ömrü 6 ay olur diyen arkadaşa sen kulak asma.(Türkiye piyasasında çakma dandik plastik tabletler doğru altı ayı geçmez biraz da hak vermek lazım).Gelelim senin isteğine,parantez içinde yazdığım gibi 500 lira civarında türkiyede işe yaramaz hi level vs. tarzı tabletler var,yurtdışından(yani çinden) alman gerek.Nasıl alacağını bilmiyorsanda aliexpress, banggood gearbest alışveriş rehberi diye aratırsan bulursun bu forumda da tonlarca konu mevcut.Gearbest'i tavsiye ederim, ben geçen yıl bu zamanlarda fnf ifive mini 4s almıştım indirimle kodla vs. 90 dolar civarına geliyor o zaman dolar 3.50 du tabi bana da 350 lira civarına denk gelmişti.Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratilmaz

    500 liralık tabletin ömrü 6 ay olur diyen arkadaşa sen kulak asma.(Türkiye piyasasında çakma dandik plastik tabletler doğru altı ayı geçmez biraz da hak vermek lazım).Gelelim senin isteğine,parantez içinde yazdığım gibi 500 lira civarında türkiyede işe yaramaz hi level vs. tarzı tabletler var,yurtdışından(yani çinden) alman gerek.Nasıl alacağını bilmiyorsanda aliexpress, banggood gearbest alışveriş rehberi diye aratırsan bulursun bu forumda da tonlarca konu mevcut.Gearbest'i tavsiye ederim, ben geçen yıl bu zamanlarda fnf ifive mini 4s almıştım indirimle kodla vs. 90 dolar civarına geliyor o zaman dolar 3.50 du tabi bana da 350 lira civarına denk gelmişti.Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
    "500 liralık tabletin ömrü 6 ay olur diyen arkadaşa sen kulak asma.(Türkiye piyasasında çakma dandik plastik tabletler doğru altı ayı geçmez biraz da hak vermek lazım)."

    Bir fikre aynı cümle içinde hem itiraz edip hem de haklı bulmak nasıl bir duygu acaba?
    :)




  • lost kullanıcısına yanıt
    Arkadaş direk kötülemiş sanki hiç yokmuş gibi ,bende yorum yazarken aklıma yazmış olduğum tabletler gelince ortaya öyle bir cümle çıkmış oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lost

    500 liralık tabletin ömrü 6 ay ancak olur.
    İstediklerinizi en az 2gb bellekli bir tablet karşılar onlar da 1200TL üstü.
    2gb altı belleği olan ürünlere boşa para vermeyin.
    Oyun Youtube v.s. yoğun kullanım için yine en az 2 GB yeterlimidir. Tavsiyeniz ne olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.