Şimdi Ara

Alın bölgesinden terlemeyi önleyen aluminyumsuz zararsız bir krem var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Alın bölgem gereğinden fazla terliyor, öyle parlak görünme gibi değil bildiğiniz musluktan su damlar gibi damlıyor artık.
    Şu an fazla kiloluyum(diyet ve spor yapıyorum) fakat ideal kilomdayken de aynı şekilde terlerdim. Ailemde de benzer sorunlar mevcut, sanırım kalıtsal. Araştırdığıma göre bunun adı hiperhidroz.
    Ben ayrıca anksiyete bozukluğu hastası olduğum için psikolojik kaynaklı olduğuna dair kanaat getirdim, çünkü ne zaman boğucu ortama girsem terleme basıyor
    örneğin çok kalabalık bir metroya bindiğim zaman kapalı havasız bir ortam içerisi buz gibi de olsa terliyorum. Veya otobüs de aynı. Sıkıntılı yolunda gitmeyen bir işle uğraşırken de aynı tip terleme oluyor.
    Bir sınava girdiğim zaman da sonuç aynı. Anksiyete atakları tetikliyor gibi.
    Normalde problem değil, toksin atıyoruz elbette faydalı birşey bu. Ama insan içinde yüzünden su damlayarak gezmek kozmetik olarak problem benim için,
    millet donuyor montla geziyor ben tişörtle terliyorum garip buluyorlardır diye düşünüyorum :) Nice 3. seviye obez insanlar görüyorum yüzleri kupkuru.
    Acaba aluminyum içermeyen sağlıklı bir terleme önleyici alternatifi mevcut mu? Ameliyat falan düşünmüyorum hiç sevmem ve çok korkarım, kozmetik amaçlı cerrahi operasyonlara girmek istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 6 Ekim 2018; 18:29:54 >







  • Hocam aynı durumdayız 175 boy 48 kilo iken de terliyordum şimdi 65 oldum terleme aynı. Geçenlerde metro ile otobüs arasında çok değişim yapınca o kadar terledim ki anlatamam. Millet ankara soğuğunda donuyor ben terliyorum. Aşırı utanç verici...
    İnsanlar botoks öneriyor bu arada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.