Şimdi Ara

VPN ile Origin Access Premier almak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
6
Favori
11.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EDİT: Ban riskine karşı Origin'e login olmadan önce VPN'i kapatmayın, Ukrayna ile login olun. Daha sonra Origin'i kapatın. Gerekirse bilgisayarı da tekrar başlatın, VPN'siz olarak Origin'e bağlanmayı deneyin. Şu anda bağlanamıyoruz, içerikle ilgili bir sorun oluştu vs. gibi, sanki Origin programından dolayı kaynaklanan bir hata mesajı ile karşılaşacaksınız muhtemelen (Ban mesajından farklı).

    Cache silme işlemini bunun için yapacaksınız. Bunları yaptıktan sonra login olduğunuzda Origin programı normal ip'niz ile açılacağı için ülke konumunuz da normale dönecek. İçerikler de...


    Bir de böyle deneyin, umarım bu şekilde ban riskini de halletmiş oluruz.

    ----------

    Daha önce birkaç yerde VPN ile Rusya veya başka ülkeler aracılığı ile ucuza Premier hesabı alma konularını okumuştum. Ama hep yine VPN aracılığı ile PayPal hesabı alma ve oradan ödemeden falan bahsediliyordu, bu yüzden o işlere çok girmek istemedim.

    Bugün tekrar gaza geldim ve bi bakayım dedim. Önce, kullandığım Kaspersky Secure Connection, yani aslında bi nevi VPN programı ile programda mevcut tüm ülkeler üzerinden denemeye başladım.

    Önce Rusya ilewww.origin.com'a girdim. Direk Rus sayfası geldi, 3.999 Ruble diyor Premier için, ödeme ekranına geldim, bizim kartları tabi ki kabul etmiyor. Diğer ülkelere geçtim, bakalım başka ucuz bulabilecek miyim, ödeme vs olayı değişecek mi diye... Aynı veya benzer fiyatlar geldi hep. Ta ki Ukrayna'ya kadar...

    Ukrayna ile de Ruble üzerinden satış yapılıyordu, bir de bunu deneyeyim dedim, ödeme ekranına geldim ve baktım kartı kabul ediyor, ülke seçtiriyor, Türkiye'yi seçtim... Yani global satın alıma sanıyorum izin veriyordu. Kartı verdim ve çat, bugünkü kurla 380 TL gibi bişey çekti. Provizyon falan da bu rakam üzerinden. Alalı birkaç saat oluyor, herhangi bir sıkıntı yok. 15-16 Euro gibi bir fiyatı da daha önce aldığım kartıma iade edecekler Basic hesap için.

    Bunun haricinde, Rus hesaplarındaki sorun, bazı oyunlarda yalnızca Rusça desteği olması. Az ama bazıları böyle diyorlardı.

    Star Wars Battlefront II'yi yüklemek istedim ve yalnızca Rusça görünce tüh dedim.

    Bu arada VPN'i falan kapattım, Origin hesabım hala Türkiye üzerinde kayıtlı, onu hiç değiştirmedim.
    Origin'i açıyorum, halen Rus store'da gibiyim, internet tarayıcıdan origin.com adresine giriyorum, daha önce denediğim İrlanda sitesine gidiyor falan. Haa dedim cache'te bişeyler kaldı, karıştı alet.

    Derdim bu dil sorunu yüzünden, bağlı bulunduğum yeri değiştirebilir miyim... O arada Origin'i, bilgisayarı falan tekrar tekrar başlatırken Origin Client hata verdi. Açılmamaya başladı, daha sonra deneyin falan diye.

    Aha dedim, banı yedik galiba O arada bu hata Origin'lerde daha önce de görülmüş, cache ile ilgili hata diyorlar, onunla ilgili bazı klasörlerde herşeyi siliyorsunuz, Origin yeni yüklenmiş gibi ama ayarlar kaybolmadan baştan açılıyor.

    Açtım ve bi baktım ki Battlefront II Global hale geldi, dil desteği falan filan hepsi değişti.

    Daha önce Rusya üzerinden alanlara tavsiye edilebilir. Gerçi tetikte bekliyorum, ban man olayı olmaz inşallah. Hoş, hesabı değiştirmedim, hep Türkiye'deydi. Ukrayna sayfası da çat diye Türk kartı ile alışverişe izin verdi. Hem de ülke falan sorarak, demek ki global alıma açık. Büyük ihtimalle bi sorun olacağını düşünmüyorum ama bakalım.

    Biraz karışık anlattım ama;

    1. VPN ile Ukrayna üzerindenwww.origin.com sayfasını açın,
    2. Türk kartları da kabul ettiğinden, Rusya fiyatları ile de aynı olduğundan, direkt olarak ödeme yapabiliyorsunuz, Paypal vs gerek yok.
    3. Bende tesadüfen hatlar karıştı, Origin Client programı kafayı yedi, bir hata verdi, onu şimdi bulamadım yazamıyorum ama Origin'in genel yaşanabilen sorunlarından biri, LocalAppdata, Roaming vs klasörlerinde Origin ile ilgili şeyleri komple siliyorsunuz.
    4. Origin tekrar açıldı, tataaaaaaaaaa…. Hesap global görünüyor. Rusya ile ilgisi yok...

    Ban riski var mıdır emin değilim, göreceğiz, sorumluluk kabul etmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 24 Eylül 2019; 12:41:44 >







  • Benim yaşadığım serüven şöyle oldu:
    Mail için:

    1-) Öncelikle "https://help.ea.com/tr/" sayfasına girdim. Buradan login oldum. Origin'den hesaba girememe rağmen buradan login olabildim.
    2-) Daha sonra "Help with a Game" seçeneğini seçtim. Fifa 20 oyununu seçtim. Sayfanın en altına inip "Contact Us" butonuna tıkladım.
    3-) "What platform are you playing on?*" için "PC" seçtim.
    4-) "Select topic*" için "Manage My Account" seçtim.
    5-) "Select issue*" için "Can't log in" seçtim.

    Burada bana "It looks like your account...." ile başlayan yazıyı gösterdi. Yazının sonunda yer alan "Yes" butonuna tıkladım. "Select issue" için seçtiğim seçeneği "Banned or Suspended Account" olarak değiştirdi. "Select Contact Option" yazısına tıkladım. Ardından "OTHER SUPPORT OPTIONS" başlığı altında e-maile tıkladım. Gerekli yerleri doldurdum gönderdim. Ertesi gün şöyle bir mail geldi:



    Daha sonra canlı chate bağlanayım dedim. Canlı chate bağlanmak için login olmamanız lazım. Yoksa yukardaki olayın aynısı oluyor. Sizi maile yönlendiriyor.

    Canlı Chat için:

    1-) Öncelikle "https://help.ea.com/tr/" sayfasına girdim. Logout oldum.
    2-) Daha sonra "Help with a Game" seçeneğini seçtim. Fifa 20 oyunun seçtim. Sayfanın en altına inip "Contact Us" butonuna tıkladım.
    3-) "What platform are you playing on?*" için PC'yi seçtim.
    4-) "Select topic*" için "Manage My Account" seçtim.
    5-) "Select issue*" için "Can't log in" seçtim. Bu sefer hesabınız askıya alınmış yazısı yerine "Select Contact Option" butonu çıktı.
    6-) Adımı soyadımı mail adresimi yazdım. "Next" butonuna tıkladım.
    7-) "Subject*" kısmına "Can't log in" yazdım ve "Request live chat" butonuna tıkladım.
    8-) Karşıma Muskan kardeşim geldi. Ardından aramızda şöyle diyaloglar oldu:

    Muskan: Thank you for contacting EA HELP, my name is muskan, may I start with your first name please?
    Ben: Adım Soyadım
    Muskan: Hey Franko1453 . Nice to meet you. Hope you are doing good. I can see you have contacted us today as you are facing issue while logging in your account. Right?
    Ben: Yes. Yesterday, I buy origin access premier for my pc. Today my account banned. I don't know why. I want my account back, please. This is my five-year account. I bought a lot of games from Origin. But now they all gone. My games and my money are gone.
    Muskan: That's a bummer. Need not to worry I will surely try to help you in the best way possible. :)
    Ben: Thanks muskan. you are the best :)
    Muskan: You are most welcome Franko1453 :)

    şeklinde devam eden bir konuşma oldu. Önce benden mail adresimi istedi sonra maile gönderdiği kodu sordu. Hesabın ele geçirilme şüphesi olduğu için askıya alındığını söyledi. Sonra birkaç bir şeyler daha yaptırdı hesabı daha güvenli hala getirmek için. Sonrasında hesabı yeniden aktif etti.

    Dediğim gibi canlı chat'e bağlanmak için ea'in sitesinde login olmamanız lazım. Yoksa "Can't log in" seçeneğini seçince maile yönlendiriyor.


    Evet sizlere güzel haberlerim var Açtığım ticket'a yanıt olarak, hesabın ele geçirilme şüphesi oluştuğu için güvenlik sebebiyle askıya alındığı haberini aldım. Hemen ea'in canlı chat'ini kullanarak hesabıma erişemediğimi ilettim. Birkaç güvenlik aşamasından sonra hesabı tekrar aktif ettiler. Ve girdim baktım origin access premier duruyor hala. Şuan erişebiliyorum hesabıma. Bana yardımcı olan muskan kardeşime burdan selam gönderiyorum. Kendisi EA'de çalışan en delikanlı adamdır

    Ve evet FIFA'ya geri döndüm
  • ben 1 aylık normal access almıştım VPN ile(Güney Kore). ve 15- 20 defa vpn ile alışveriş yaptım. hiç sıkıntı olmadı
  • Hocam bu olayı araştırdım internette ban yiyen var mı diye. Pek bi şey bulamadım. Vpn üzerinden yarı yarıya geliyor fiyat. Sizin 10 ay geçmiş ban yeme durumunuz olmadı di mi? Fifa 20 almak istiyorum aslında ama onun yerine vpn üzerinden origin access premier almak çok daha mantıklı.
  • franko1453 F kullanıcısına yanıt
    Ben de bakındım, hiç yok gibi, 1-2 yerde konusu geçmiş 2-3 kullanıcının banlanması ile ilgili ama banlananlar başka nedenlerden dolayı sanıyorum.

    Yok hayır hiç bir sorun olmadı bu zamana kadar, kullanmaya devam ediyorum.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yöntem ile aldım hocam. Sorunsuz şuan Fifa 20 çıkmasını bekliyorum.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Hocam Vpn ile giricem alıcam vpn kapatıcam cacheden dosyaları silicem tekrar origini açıcam ve herşey global olucak madde madde yazdım biraz
    Origini açarken vpn veya vs gerek yok sanırsam 1 kere alırken olucak sonra global devam mı teşekkürler
  • Relavz97 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sadece alırken vpn, cache silip açarken normal olacak bağlantı
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Ukranya olan vpn biliyor musunuz sizin vpninizin crack yok ayrıca hocam ru-ru üzerinden giriyor ru-ua olmuyor 999. ruble olarak gözüküyor ukranyada mı aynı fiyat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relavz97 -- 15 Eylül 2019; 1:13:45 >
  • Bende ukrayna vpn üzerinden access premier almaya çalışıyorum ama sürekli aşağıdaki mağaza seç ekranıyla karşılaşıyorum ve orada da ne rus nede ukrayna mağazası var bu olayı nasıl çözebilirim
    VPN ile Origin Access Premier almak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdoan

    Bende ukrayna vpn üzerinden access premier almaya çalışıyorum ama sürekli aşağıdaki mağaza seç ekranıyla karşılaşıyorum ve orada da ne rus nede ukrayna mağazası var bu olayı nasıl çözebilirim
    VPN ile Origin Access Premier almak...
    Teamviewer varsa bilgilerini at bana 5 dk.da halledelim




  • Yukarıda yazdığım sıkıntıyı bir şekilde çözdüm ama bu seferde ödeme ekranında kredi kartı bilgilerimi girip işlemi tamamlamaya basınca aşağıdaki hatayı alıyorum chrome dan giriyordum belki ondan kaynaklıdır dedim yandex indirdim ondan denedim ama yine aynı kafayı yiyecem

    VPN ile Origin Access Premier almak...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdoan

    Yukarıda yazdığım sıkıntıyı bir şekilde çözdüm ama bu seferde ödeme ekranında kredi kartı bilgilerimi girip işlemi tamamlamaya basınca aşağıdaki hatayı alıyorum chrome dan giriyordum belki ondan kaynaklıdır dedim yandex indirdim ondan denedim ama yine aynı kafayı yiyecem

    VPN ile Origin Access Premier almak...
    Ordan alamazsın origin launcher'dan dene...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AVB44

    Ordan alamazsın origin launcher'dan dene...

    Alıntıları Göster
    Kafam karıştı 2 saattir bununla uğraşmaktan Origin launcher derken?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdoan

    Kafam karıştı 2 saattir bununla uğraşmaktan Origin launcher derken?

    Alıntıları Göster
    Origin programı üzerinden al.tarayıcıdan vpn açıkken alamazsın kart desteklemez... yapamazsan uzaktan baglanip 5 dk da hallederiz
  • programdan açtım ama orada euro üzerinden gösteriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AVB44

    Origin programı üzerinden al.tarayıcıdan vpn açıkken alamazsın kart desteklemez... yapamazsan uzaktan baglanip 5 dk da hallederiz

    Alıntıları Göster
    programdan açtım ama euro üzerinden gösteriyor... teamwiwer programı yok ta başka türlü halledemeyizmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdoan

    programdan açtım ama euro üzerinden gösteriyor... teamwiwer programı yok ta başka türlü halledemeyizmi

    Alıntıları Göster
    bana da arkadaş yardımcı olmuştu güvenebilirsin indir kur 2 dknı almaz
  • Arkadaşlar bende ukrayna üzerinden Fifa 20 alıcam Champions Edition ne kadar bakma şansınız var mı birde nasıl alıcam yardımcı olur musuz ?
  • En son çalışan vpn hangisi?
  • softend vpn var ama orda da ukrayna yok. vpn önerisi olan var mı bedava olan?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.