Şimdi Ara

Isınma ve Su Isıtma Problemi ECA Confeo Premix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 3 yıl önce eve doğalgaz tesisatı çekildi. Akabinde radyatör ve kombi tesisatını kurdurduk. Fakat hiç kullanım sağlayamadık.

    Öncelikle işin ısınma kısmında banyo peteği yani havlupan ve odalardan birinin peteği hiç ısınmıyor. Havlupanın üst 2-3 diliminde ısınma var fakat alt kısım buz gibi. Odalardan bir diğerinde ise direkt olarak hiç ısınmıyor petek. Sıcaklığı arttırsakta o petek en fazla ılık hale geliyor.


    Bir diğeri ise özellikle banyoda farkedilen sıcak su dalgalanması. Banyoya girdiğimizde lavabo kullanımı olursa sıcak su soğumaya başlıyor yani dalgalanıp ılık oluyor. Bununla beraber 10 dk sıcak su aktıktan sonra hiç bir yerde su kullanılmıyor dahi olsa sıcak su kesiliyor soğuk su gelmeye başlıyor. Aradan 2-3 dakika geçince tekrardan sıcak su gelmeye başlıyor.

    Kombi eca confeo premix.

    2 defa servis çağırttık domestos ile bi parçayı temizlemişler hangisi bilemiyorum evde değildim bu duşta başımıza gelen sıcak suyun kesilmesi durumu bir süre durdu. Fakat çok kısa zamanda tekerrür ediyor. Diğer problemlere çözüm bulunamadı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.