Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (509. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Sierre34 , dreamkid12 , dreamkid12 , JN008
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
21.238
Cevap
299
Favori
1.649.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ecylnc kullanıcısına yanıt

    Haklisiniz. Biraz zor bir karar. Haziranda tahminim belli olur. Biraz daha bekleyelim bakalim. Guncel bir sey olursa zaten forumda paylasiyoruz. BMW 3 serisi (G20) 

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Videoları detaylı izleyebildim.

    Arka tampon hoşuma gitmedi, güncel versiyonunki daha şık bence.


    Ön farlar da mülayimleşip 5 kasaya benzemiş. Güncel olan daha agresif.


    Hız ve devir grafiklerini dışında yeni ekranlar güzel.


    Vites topuzsuz BMW bir değişik geliyor. Ani hızlanmalarda vites kolunu sola çekip Sport a almak özlenecek.


    Motorlar zaten aynı, var olan aracı değiştirmeye değer mi, düşündürücü.

  •              2023 BMW 3 Series LCI M340i in BMW Individual Frozen Pure Grey II by AutoTopNL      



    Bu arkadaşın günlük hayatta m340i si var.

    Kendi aracıyla karşılaştırarak inceliyor.

  • delann kullanıcısına yanıt

    Selamlar, bazi seylere katiliyorum. Yinede ben degistirecegim. Arka bolum biraz g26ya benzetilmis. Buna ragmen begendim. Ozellikle koyu renklerde arac farkli duruyor. Vitese hic takilmiyorum. Zaten elden kulakciklarla degistirebiliyor olmak yeterli. Ayrica idrive 8 deneyiminide yasamak guzel olacak. Merakla bekliyoruz. BMW 3 serisi (G20) 

    Uzuldugum tek sey laser farlarin gitmesi oldu. Anladigim kadariyla matrix farlar bir o kadar iyi aydinlatiyormus. Acikcasi pek matrix far deneyimim yok. Yeni farlarida merak ediyorum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 22 Mayıs 2022; 17:17:49 >
  • Herkese Selamlar,


    Kendimce değişiklikler hakkında biraz yazmak istedim. Kaçırdığım yerler varsa siz de ilave edebilirsiniz. BMW 3 serisi (G20) 


    Farlar: Ledli ve Matrix Ledli olarak ikiye ayrılıyor. Matrix olanlar mavi renkli. Söylenen o ki laser kadar iyi aydınlatıyormuş. Ne kadar doğru ben de bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.


    Ön Tampon: Izgarada ufak değişiklikler oldu. Sol ve sağ bölümde yeni bir dizayn ile karşı karşıyayız. Ledli sis farlarına tamamen veda etmiş olduk. Izgara bolumunun alt havalandirma bolumude degismis oldu. Bence ön tasarımı eski seriye göre çok daha agresif duruyor. Tabii ki bahsettiğim M sport için geçerli.


    Arka tampon: Bu alt kısma bende çok alışamadım. Piano black kaplı olması şık duruyor. Ancak bakımı zor. O bölge en çok aracı vurabileceğimiz yerlerden biri. Bugünkü kasa gibi olmasını isterdim. Yine de koyu renklerde farklı duruyor. O yüzden alışabilirim diye düşünüyorum.


    Cam çıtaları: Artık her iki pakette de siyah renk geliyor. İsterseniz eski seride olduğu gibi yani luxury linedaki gibi opsiyonla krom çıta ekleyebiliyorsunuz. Bence siyah her zaman daha güzel. Zaten hali hazırda sportline ve m sportta siyah geliyordu.


    Multimedya Sistemi: Idrive 8 ile bambaşka bir seviyeye atlamış olacağız. Buna eminim. Bazı arkadaşlar ne kadar tasarımı ve ekranların sonradan takılmış gibi olduğunu söylese de ben çok beğendim. Özellikle i4 ile deneyimimden sonra şunu söylebilirim ki gerçekten çok iyi olmuş. Canlı bir şekilde bunu deneyimlemek gerçekten farklı. Bu sebeple kesinlikle önce bir i4'ü görün ve test edin derim. Ekranlar gerçekten hızlı. Kullanması ayrı keyifli. Tek zorluk yaşayacağımız yer sanırım klima kumandaları olacak. Özellikle AC, AC max ve belli başlı komutların hepsi dokunmatik ekran üzerinden yapılıyor. Koltuk ısıtmada bu ekrandan açılıyor. :(


    Vites Seçici Orta Konsol Bölümü: Gelelim bir çoğumuzun sürekli sorduğu soruya, "Acaba vites seçicisiz mutlu olacak mıyız?" BMW 3 serisi (G20) Açıkcası ben çok aramayacağımızı düşünüyorum. Tabii ki belli olmaz. Bunu zaman gösterecek. Tahminim direksiyon arkasında olan vites değiştirme kulakçıkları sadece m sport paketinde olacak. Şu an 2 serisi active tourer da bu halde. Sadece m sportla kulakçıklar geliyor.


    Ayrıca bir yerde farklılıkları gösteren bir resim serisi buldum. Onları da sizlerle paylaşmak istedim. Alacak ya da almak isteyen arkadaşlara da bir fikir vermiş olur.


    Sevgiler,



    BMW 3 serisi (G20)


    BMW 3 serisi (G20)


    BMW 3 serisi (G20)


    BMW 3 serisi (G20)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 22 Mayıs 2022; 19:19:9 >




  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    İç dizayn hariç eskisi diyorum.😄


    Eski aracım Arteon’ da matrix farlar vardı, şu anki G20 de viraja göre yönlenen ve uzun-kısa asistanlı farlar var. Matrix farı arıyor muyum, çok da aramıyorum.


    Far tasarımında fark olmayacaksa ucuz olan alınır, kalan paraya başka donanım eklenir.


    Uzun farlar en çok otobanlarda yüksek hızda lazım oluyor. Türkiye’ de yapılabilecek hızlar zaten belli ve otobanlarda genelde aydınlatma var. Lazer far bu sebeple gereksizdi.

  • Makyajlı seride hybrid motor geliyorsa bende direk atlayayım diyorum ama sanırım eski motorla gelmeye devam edecek. Bilen var mı kesinleşti mi motorlar?
  • unknownartist kullanıcısına yanıt

    İyi aksamlar, hala kesin bir bilgi yok. Acikcasi bmw Turkiye sitesine yeni araci yukleyene kadar bilemeyecegiz. Belki baska kanallarla duyururlar. Merakla bekliyoruz. BMW 3 serisi (G20) 

  • Ön tampona alışmak için kendimi zorluyorum ama olmuyor. Makyajsiz halinde petek seklinde detayli bir izgara varken, makyajla birlikte plakanin yanlarindaki o çiğ, özensiz siyah plastik nedir asla anlam veremedim. Videolarda da gördüm fotoğraflarda da ama bir türlü benimseyemedim. Sanırım gunluk hayatta gorene kadar boyle devam edecek.
  • technical death metal kullanıcısına yanıt

    Selamlar, koyu renklerle arac farkli duruyor. Bmw.de sitesinden araci konfigure ederek gorebilirsiniz. Mesela siyah renk ve dravit gri rengi benim cok hosuma gitti. Tabiiki sizede hak veriyorum. Bazi degisiklikler biraz sert oldu. Uzun suredir bu kasaya alisinca farkli geliyor.


    Edit: Sizin için farklı renklerle bmw.de sitesinden araç oluşturup aşağıya ekliyorum. Her renk gerçekten bu aracı farklı gösteriyor. Bu oluşturduğumda matrix far ve shadow paket yok. Tahminim ilk gelenler böyle gelecek.


    BMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 22 Mayıs 2022; 21:4:10 >




  • Sirf on ve arka tampondaki ciğ siyah plastik goruntusunu kaptmak için koyu renk tercih etmek cok uzucu. Resmen beyaz renk tercih edilmesin, diger renk opsiyonlari satin alinsin diye yapilmis olabilir mi 😅 hayir petek seklinde, farkli golge oyunlariyla vs olsa yine sesim cikmaz. Sanirim biraz daha vakte ihtiyacim var. Kendimi degisikliklere alisamayan dedeler gibi hissediyorum

  • technical death metal kullanıcısına yanıt

    Hocam o basit iş. Söktürüp piano black boyat geç :)

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Güncel kasa sahibi olarak makyajlı kasa beni üzmedi, özellikle böyle alt alta fotoğraflar çok iyi olmuş gerçekten farklar net anlaşılıyor. İkisi de gerçekten çok güzel. Şimdi bakınca makyajlı kasanın arkası bir değişik duruyor alışmak gerekebilir ama gene de kötü diyemem sadece farklı. Büyük bir değişiklik olmadığı ve mevcut kasayı ezmediği için BMW' ye teşekkür ediyoruz. BMW 3 serisi (G20) 


    Performansta değişiklik bekliyordum ben güncel motor + elektik desteği beklentisine girmiştim. 0-100 - 6-6.5 sn inmiş olsa benim için değiştirmeye değer olacaktı ama şimdi değiştirmeyi düşünmüyorum. Aslında istemiyor değilim ama gereksiz bir masraf olur benim için arabam daha 600 km' de. :)


    Bir de benim şöyle bir düşüncem var yıllardır aşamadığım; bir arabayı gönül rahatlığıyla beyaz renk alamıyorsanız o araba ya çirkindir ya da siz (görmek istemediğiniz detaylar olduğu için) yeterince beğenmemişsinizdir.

    Ben beyazcıyım. Hem bakımı çok kolay hem de bütün detaylar ortada. Şu anki arabamı bile müşteri temsilcisinin mavi var kaparo yatırın yoksa araçlar bitecek şeklinde yoğun uyarılarına rağmen sitede beyaz bekledim ve gelen ilk ve tek beyaz/tarçın aldım. Sonrasında siteye 2 ay araba düşmeyince ne kadar büyük risk aldığımı anladım ama neyse ki zararsız atlatmışım. BMW 3 serisi (G20) 





  • Beyaz yorumunuz gülümsetti 😂


    ben bu işi apple’in iphone politikasina benzetiyorum. İphonelar gectigimiz senelerde tanitildiginda 64-256-512 gb olarak satiliyordu.


    bu aslinda firmalarin yapmis oldugu “ustu kapali” bir yonlendirme. Evet baz fiyata 64gb alabilirsin, ama 2 ay sonra yer kalmayacagi asikar. Bmw’nin yaptigi da benzer. Evet beyaz renkten para almiyor ama kontrast olusturacak bir cok parcayi da ekliyor. Sen de o uyumu yakalayabilmek adina gidip koyu renklere bakiyorsun ve ekstra renk bedeli oduyorsun. Bir zamanlar da sciroccolarin marspiyel ustu citalari siyah olurdu insanlar ona çıldırırdı 😂

  • technical death metal kullanıcısına yanıt

    sadece opak renklerden ücret almıyor metalik beyaz rengin diğerlerinden farkı yok (individual renkler hariç). alpine beyaz geliyor tabi ülkemize opak olarak sadece. yurtdışında opak siyah seçeneği de var ama ben türkiye de hiç görmedim. bir nevi haklısınız düz siyah ya da beyaz al ya da bana para ver diyorlar kısacası :)


    beyaz renk nedense bana boyanmamış astarı atılıp bırakılmış gibi geliyor renkler zevkler sonuçta tabi BMW 3 serisi (G20) .

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Makyajlı kasayı hiç beğenmedim

    özellikle kabin hiç olmamış

  • delann kullanıcısına yanıt

    Selamlar, bunu sürekli izliyorum. Gerçekten çok güzel gözüküyor. Bu motoru kullanmayı çok isterdim!  

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    B58 cidden çok iyi motor.


    M3 e gerek yok neredeyse.


    Mild-hybrid m340i ye de geldi. Yani basılmadığında tutumluluk potansiyeli yüksek. Egzoz sesi biraz kısılmış o kadar. :)


    Boş zaman bulursam test edecem, deneyimleri yazarım.

  • Bence makyajsız kasa sahibi olanlar araçlarının kıymetini bilsinler. Bmw, makyajlı 3 serisi ile bu modele daha doğrusu bu modelin temsil ettiği manaya ihanet etmiştir. Ne bu ya!.. Çağa ayak uyduracağız diye mercedesin yaptığından daha fena bir biçimde konsolün bütünlüğünü bozan, sportifliğinden eser bırakmayan "çevreci", "modern" bir iç tasarım yapmışlar ama 3 serisinin ruhunu öldürmüşler. Bir arkadaş i4'te çok iyiydi demiş bu tasarım için. Evet ona uyar. Sonuçta baştan elektrikli bir araç olarak üretilmiş ve bunun vurgulanması için bu tasarım yolunu seçmiş olmaları normal . Ama 3 serisi bunun için ortaya çıkmış bir model değil. Karakteri, ruhu farklı. Sürüş dinamizmi, keyfi temel mottosu. Bu mottoya uygun tasarım öğelerini barındırmasını beklersin. Ne bileyim mesela gömülü bir gösterge ekranı, joystik vites topuzu, bütünleşik ve sürücü odaklı ön konsol vs. Ben lci kasanın iç tasarımında bunları göremedim.





  • Mavi yada dravit alıp 19 siyah jantı heyecanla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.