Şimdi Ara

amazon.com.tr kargomun bir türlü gönderilmemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar. Normal konuya yazmak istemedim çünkü gerçekten normal bir sorun değil bu. Hemen konuya giriyorum.

    19 Eylül'de amazon.com.tr kargomun bir türlü gönderilmemesi şu siparişi geçtim. Ürünün ücretini çatan diye çektiler tabi. 3D secure falan yok hepiniz biliyorsunuz. Neyse problem bu değil. Ekspres sipariş vermedim çünkü Perşembe ve Cuma şehir dışında olacaktım. Normal gönderi seçtim ve normal gönderide siparişin ayın 24'ünde gönderileceği bilgisi vardı. amazon.com.tr kargomun bir türlü gönderilmemesi 24'ü Pazartesi oluyor. Tarihler benim için önemli çünkü bilgisayarı eşim için aldım. Eşimin atamasının çıkmasından dolayı önümüzdeki hafta Siirt'e gidecek ve hala kargo bana ulaşmış değil. amazon.com.tr kargomun bir türlü gönderilmemesi 24'ünde herhangi bir hareket olmaması nedeniyle amazon.com.tr ile görüştüm. Bana ilgileneceklerini söylediler, tarafınıza dönüş yapılacaktır dediler. Tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ertesi gün tekrar aradım, en geç 26'sında tarafınıza teslimi yapılacaktır dendi. MNG Kargo ile de görüştüm bu süreçte, onlar da amazon ile işbirliği içinde olduklarını, en yakın zamanda ilgileneceklerini söylediler. 26'sında tekrar hem amazon hem de MNG Kargo ile görüşmeler yaptım. Söyledikleri tek şey işbirliği içerisindeyiz, sistemlere kargo hareketleri yansımıyor, sorununuzla ilgileneceğiz. 27'sinde gelecek dediler gelmedi, bugün yine görüştüm her iki firma ile de, bu kez yarın elinize ulaşacak diyorlar. Ben tabii ki ulaşmayacağına adım gibi eminim. amazon.com.tr kargomun bir türlü gönderilmemesi Bu saatten sonra zaten benim için bir anlamı kalmadı. Eşim Pazartesi günü Siir'te gidecek ve ben ektsremde bu bilgisayarın ilk taksitini ödeyeceğim.

    Amazon'la ve MNG Kargo ile yaptığım yazışmalar kayıtlı. Pazartesi günü THH'ye başvuruda bulunacağım. Utanmadan iade edin ekspres gönderi ile tekrar alın diyen amazon.com.tr'nin bu yanına kalmamalı. (Ürünün fiyatı 4.500 lirayı geçti.) Öyle kafalarına göre at koşturamazlar.

    Saygılar, herkese mutlu günler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.