Şimdi Ara

Teknoloji kanalları - Türkiye şehirleri eşleştirmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • donanımhaber: erdi özüağ, mesut çevik, burak şolt gibi editörlerle teknoloji forumlarının merkezi konumunda bir foruma sahip olan sitedir. teknoloji dünyasındaki yeri yukarda yazdığım editörleri gibi efendi, sakin, bilgili diye nitelenebilir. biraz sıkıcı veya ciddi gelebilir ama seven çok sever. türkiye şehirlerinden ruh ikizi: Ankara'dır

    webtekno: teknoloji dünyasının zengin, züppe, havalı tayfasıdır. çağdaş ışıl, lütfi karaca gibi editörler inceleme yaparken daha çok işin goygoyundadır bkz: webtekno usulü. türkiye şehirlerinden karşılığı: İzmir'dir.

    technopat: imla kurallarına takmış bi forumda sahiptir. arıza moderatörleri çoktur. teknoloji dünyasındaki şehir karşılığı bkz: trabzon, rize'dir. bkz: lazkopat.

    shiftdeletenet: fazla reklam alır, parayla çalışır. çok çeşitli içerikleri çok farklı editörleri vardır. hakkı alkan, kaan arlı, Tolga Küçükyılmaz arada takip etiğim videolarını izlediğim insanlardır. teknoloji dünyasındaki karşılığı: istanbul'dur

    hardwareplus: kendi halinde sessiz sakin, az takipçili olsa da kalite içerikler üreten, ersin akman, kerem enginar, aydoğan aykanat gibi kaliteli editörlere sahip sitedir. izlenme sayısı azdır ama ortam samimidir. şehir karşılığı bkz: eskişehir'dir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.