Şimdi Ara

Avrupa Komisyonu Amazon hakkında inceleme başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Avrupa Birliği'nin yürütme organı olan Avrupa Komisyonu son yıllarda yürüttüğü incelemeler, soruşturmalar ve verdiği cezalarla teknoloji şirketlerin korkulu rüyası haline gelmiş durumda. Rekabet kurallarını en ufak bir taviz vermeden uygulayan komisyon, son olarak Google'a piyasadaki hakimiyetini haksız rekabette kullandığı için 5 milyar dolarlık ceza vermişti. Rekabetten sorumlu komisyon üyesi Margrethe Vestager'in yaptığı açıklamalara göre bu sefer Amazon komisyon tarafından incelenecek.


     

    Verilerin nasıl kullanıldığı incelenecek 

    Komisyonun şu an bilgi toplama aşamasında olduğunu belirten Margrethe Vestager, Amazon'un; üçüncü taraf satıcılardan elde edilen verileri nasıl kullandığının inceleneceğini açıkladı. Bilindiği üzere Amazon sadece tüketicilere kendi ürünlerini tedarik etmekle kalmıyor aynı zamanda üçüncü taraf satıcılar için bir pazar yeri hizmeti de sunuyor. Böylece küçük üreticiler ve perakendeciler Amazon üzerinden ürünlerini tüketicilerle buluşturabiliyor. 


     

    Pazar yeri üzerinden sağlanan satışlarda Amazon satıcı rolünü üstlenmese de müşterilerin ürün tercihlerini ve online alışveriş verilerini takip edebiliyor. İşte Avrupa Komisyonu bu verilerin nasıl kullanıldığını ve bu veriler ile Amazon'un haksız rekabet ortamı yaratığ yaratmadığını tespit etmeye çalışacak


     

    Amazon'a yönelik inceleme henüz çok erken aşamalarda olsa da Avrupa Komisyonu, rekabet kurallarını ihlal eden şirketlere küresel cirolarının üzde 10'una varan cezalar verebiliyor. Bu incelemeden ayrı olarak Amazon'un Avrupa'da ödediği vergileri de mercek altına alan Komisyon, geçtiğimiz yıl açıkladığı kararında şirketin Lüksemburg'a 295 milyon dolar vergi ödemesine hükmetmişti. 








  • amazonun sahibi 15milyar dolar yapmış... ve kasiyere bile para ödemek istemiyor... bu nasıl bir para açlığıdır? insanlardan nefret mi ediyor? terminator eğer yapılabiliyor olmuş olsaydı ona da yatırım yapardı gibi de düşünmek lazım... aynısını ekonomik terminatorlük yapıyor insanların çalışmadığı bir işyeri... çalışan insanların aldığı zımbırtılardan gelen karı toplamak.. ve bunu robota yatırmak bitcoinle para katlamak... son-uçta insana nefreti gösteriyor... bunlardan işte robot vergisi alınmalı çalışmayan insana verilmeli.... robotlar çalışsın biz yiyelim. Aksi halde av-avcı mantığı işler. İnsan-insana. Bu ise yamyamlıktır. Bastırılmış yamyamlık. Acb 200bin yıl evvel ki atası hiç insan etinin tadına bakmış mı? Daha önce hiç düşünmediklerini düşündürüyorum öyle değil mi? Ayrıca sahibi yahudi. Efendiler ve köleler. Onların kitabına göre adamlar gidiyor... İnsanlığın tüm bilgisini alıp toplayıp yapay zekaya verip... bizi de ortadan mı kaldıracaklar? O zamana kadar hiç çalışmasak daha iyi olurmuş. Tanrının Ruhunu(din bağımsız) emiyorlar. Anlayana... Terazide karşıya geçtiğinde geç kalmış olma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 20 Eylül 2018; 17:49:47 >




  • Amazon çok çakallık yapıyor. ucuz buluduğum ürünleri sepete attım. 20 dakika geçti aradan sepetteki ürünleri satın almak için kredi kartı bilgilerini falan girdim tam alışverişi bitir düğmesine basacakken farkettimki bazı ürünlerin fiyatı artmış.
    amazon döviz borsası gibi fiyatlar sabit değil dakikalar içinde sürekli değişiyor.

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Allah akıl fikir versin başka birşey demiyorum.
  • H34RTL3SS kullanıcısına yanıt
    Vermesin boş ver. Daha beter olsun. Kafa olmuş kazan.
  • H34RTL3SS kullanıcısına yanıt
    Bazen söylenen yıllar öteye bugün söylenir. Bu gün anlamayabilirsin. Beğenip/beğenmemen-iz için yazmadım. Yaşlar tahminen ufak. Anlamaktan uzak. Zaten yazının devamında anlayana.... hitaben yazılı. Bugün okuyup anladığını zannettiğin bir şeyin %99 olan parçasına 10yıl sonra bir %1 ilave olunca o zaman %100 anlamış olursun. Meyve sineği ile insan arasında dna %1 fark var. Çelme takmaya mı geliyorsunuz buraya ! Git yorumunu yaşıtlarına/küçüklerine/anlayabildiklerine yap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 20 Eylül 2018; 20:54:6 >
  • Issız bir taş kapının ötesinde, Fort George'un önünden dış duvarın içinden geniş bir hendek geçti. Kuruduktan sonra artık yabani otlar, kıvrımlı ağaçlar, diz boyu çamur ve her türden enkazla boğulmuş oturuyordu - bir midden. Kalenin iç kapısına giden tek ahşap köprü, hendeğin dibinde parçalanmış harabeler halinde yatıyordu. Jessamy öfkelendi, sarışın dreadlockları yollarındaki engeli incelerken ifadesini koruyarak, "Kasıtlı olarak yıkıldı. Bundan hoşlanmıyorum. Aşağı tırmanmalı, karşıya geçmeli ve sonra kalkmak için köprüden kalanları kullanmalıyız diğer tarafta. Tüm yol boyunca açığa çıkacağız .. https://bestfreepornsites.pro/category/sexy-lingerie-pictures-sites/best free sexy lingerie pics "

    TAKATAK!

    Hendeğin karşısında, surların arkasında bir baş ve omuzlar belirdiğinde, yakındaki tuğladan ölçülü bir silah sesi yükseldi, "HİÇ YAKINA GELMEYİN!"

    Bir erkek sesi. Phoebe otomatik olarak tabancalarından birine uzanırken Jessamy kızının bileğini kavradı, "Pheebs, hayır. Bununla ben ilgileneyim."

    Phoebe annesine şaşkın bir bakış attı. Ama Jessamy açıkta kaldı, tehlikeli bir şekilde açıkta kaldı, ellerini kılıflı tabancalarından, bıçaklarından ve tatar yayından çok uzakta tutarak, "İYİ SABAH" dedi, neşeyle çöp dolu hendeğe seslendi.

    Jessamy, gerçekten isterse, her ikisini de silahlı olduğu otomatik silahtan uzun süreli bir patlamayla çıkarabileceğinden şüpheleniyordu. Dolu bir dergi ile boktan bir nişancı olup olmaman önemli değildi, "Rahatlayabilirsin ..." diye devam etti çünkü seni soymak veya öldürmek için burada değiliz. Sadece bilgi istiyoruz. Koalisyon. .. görünüşe göre burada tutuklular için ... bir hapishane vardı? Bununla ilgili bir şey biliyor musun https://hotmyfreecams.comhot cams

    Adam, duvardan onlara bakarken, dağınık gri saçlar adamın yüzünü çevreledi. Erken gri mi? Yoksa sadece yaşlı mı? Bu kadar uzaktan herhangi bir ayrıntıyı anlamak imkansızdı.

    "Onlar ... birkaç yıl önce çıkardılar," diye yanıtladı birkaç saniye sonra, "şimdi benim yerim."





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.