Şimdi Ara

Türk Telekom dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan kısa bir süre önce Vodafone Net'ten Türk Telekom ev internetine geçiş yaptım. Ardından Türk Telekom tarafından arandım ve Tivibu'yu aylık 10 küsur TL ile kullanabileceğim bilgisi geldi. Seç İzle, tekrar izle, canlı yayın durdur gibi özellikler olduğu için kabul ettim.

    Telefondaki bayana özellikle üstüne basa basa "hanımefendi internetim kesilince televizyon yayınımda bir sıkıntı olmayacak değil mi? " diye sordum. Bayan da ısrarla "hayır beyefendi kesinlikle kesinti olmaz. Altyapıdan bağlanıyor, ev interneti kesilse bile televizyon gitmez" dedi. 2-3 sefer sordum ve aynı cevabı aldım. Öyle olduğunun teyidini alınca da kabul ettim.

    Şimdi internetim kesilince televizyonum gidiyor ve bu konu ile alakalı şikayet oluşturdum. Gelen cevap aynı şu şekilde "Ses kayıtları incelendi. Tarafımızca yanlış bilgi verildiği ve müşterinin şikayeti ile ilgili haklı olduğu tespit edildi. Fakat bu iptal hakkı doğurmamaktadır. "

    Bu nasıl iştir? Dolandırıcılık, insanları kandırmak ve mağdur etmek değil de nedir bu? Şaka gibisin TT. Resmen beni kandırarak Tivibu sattılar ayrıca da cayma bedeli olarak 220 TL istiyorlar. Rezalet.

    Bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar ? Hakem heyetine başvursam bir sonuç alır mıyım ? Fikir verirseniz sevinirim.



  • Tüketici hakem heyetine başvur direk sorunun çözülür. Kendileri zaten ne halt yediklerini kabul etmiş.
  • tüketici hakem heyetine yaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RogueAgent

    Tüketici hakem heyetine başvur direk sorunun çözülür. Kendileri zaten ne halt yediklerini kabul etmiş.
    Kabul etmeleri güzel en azından itiraz etmediler fakat iptal etme hakkı vermiyorlar. Cayma bedeli talep ediyorlar. Hakem heyetine başvurursam olumlu sonuç alır mıyım sizce?
  • Paul Doany'e tweet atın önce bakalım. Kraldan çok kralı olan tipleri şöyle bir hizaya çeksin. Ülkede işler bu şekilde işler hale geldi ne yazık ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Bence hakem heyetine başvurursanız olumlu sonuç alırsınız. Birincisi hatalarını kabul etmişler kanıtınız var. İkincisi heyet zaten tüketiciden yana olduğu için genelde tüketici lehine sonuçlanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Paul Doany'e tweet atın önce bakalım. Kraldan çok kralı olan tipleri şöyle bir hizaya çeksin. Ülkede işler bu şekilde işler hale geldi ne yazık ki.
    Ben direkt mahkeme yolunu tercih edeceğim hocam. Yarın başvuracağım bakalım inşallah olumlu sonuçlanır

    @RogueAgent Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.