Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (4201. sayfa)

5 sn
331.494
Cevap
8.113
Favori
72.838.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41994200420142024203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce philips in almıştım 600₺. Yıkaması dert yapması dert.
    Katı meyve sıkacağı püre gibi yapıyor amaç zaten meyvelerin posasıyla beraber sıkması ama benim hiç hoşuma gitmemişti tadı. Sonra 100 liraya sinbonun meyve sıkacağını aldım nar+portakal+mandalina üçlüsünü sıkıyorum. 10 numara oluyor.

    Bu önerilen katı meyve sıkacağını herkes beğenmeyebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu Amazon’a bayılıyorum gerçekten. Geçen sene çocuğun eğitimi için Amazon’dan Samsung S6 Lite tablet almıştım. Ekranında beyaz lekeler, parlamalar oluştu. Müşteri hizmetleri ile görüştüm direkt iade aldılar koşulsuz şartsız üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen… Beni dandik Samsung servisi ilede uğraştırmadılar sağolsunlar. Bulabildiğim ihtiyacım olan tüm ürünleri Amazon’dan alıyorum 3-5 ucuz pahalı çok önemli değil, müşteri memnuniyeti gerçekten çok iyi, hiç mağdur etmiyorlar. 0 sıkıntı :)

  • Domestos Çamaşır Suyu Çam Ferahlığı Maksimum Hijyen 3240 ml 1 Adet



    67921889



    19.88tl

  • Narpump Taşınabilir Kablosuz Şarj Edilebilir çift motorlu, iki kat hızlı Damacana Su Pompası



    B07QFGGLNV



    57.68

  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimal o tableti yeni diye satışa çıkartıp müşteriye iteliyecekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallaması da var demlik poşeti de, hangisini isterseniz artık. Earl grey tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Biz de katı meyve sıkacağından memnun kalmayanlardanız. Kuvings marka slow juicer aldık son olarak. Aradığımız lezzet ve kıvamın bu makinede olduğunu deneyimledik. Brokoliden maydanoza türlü yeşilliklerde ve narenciyede çok başarılı.


    Ayrıca bu önerdiğiniz markanın birkaç mutfak cihazını deneyimledik. Genel olarak malzeme kalitesi düşük ve konforsuz geldi bize. Düşünen arkadaşlara farklı markalara bakmalarını öneririm.

  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Bunu tavsiye ederim. Bir poşetten 7-8 bardak çıkıyor. Bu poşet derseniz de beta tea alın ama ahmad daha yumuşak içim


    AHMAD TEA ENGLISH BREAKFAST DEMLİK POŞET ÇAY 100'LÜhttps://www.amazon.com.tr/dp/B091RBM6KM/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_RMP7M72KTBX79SFHE83E?_encoding=UTF8&psc=1

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon.com.tr üzerinden amazon germany satıcılı ekranlı çizim tableti aldım. Aldığım sayfada yenilenmiş ürün yazan hiç bir yer veya kategori yoktu. Gelen ürün yenilenmiş ürün çıktı, hem kullanım izlerinden ve içinin açıldığından anlaşılıyordu hem de üzerinde amazon renewed yapışkanı vardı. Müşteri hizmetlerine yazdım, dhl ile 4 günde kapıya kadar gelen ürün aynı şekilde dhl ile kapıdan alınıp 4-5 gün içerisinde para iadesi yapıldı. Başımdan geçen olayı bu vesileyle yazayım dedim. Yeniden satışa çıkınca sanırım renewed etiketiyle çıkıyor.

  • anywar kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Katı meyva suyu ve narenciye makinaları sıkıntılı ürünlerdir,çok memnun etmeleri zor. Benim düşüncem şuanki fiyatlara göre 900 TL altı elektrikli katı meyva suyu makinaları memnun etmez,memnun kalan varsa çok beklenti içinde olmadığındandır. Bende 5 yıldır Made in Germany malzemesi genel olarak paslanmaz çelik olan şuanki fiyatı 2 Bin tl üzeri bir makine var ama o bile zamanla performansını bozdu.

    Paylaştığım markanın da ucuz ürünleri var Sinbo kalitesinde malum. Haliyle fazla beklentisi olanı hayal kırıklığına uğratır. Beyaz eşya ve elektronik aletlerde firmaların taktikleri stratejileri sebebiyle şans da var. Bu yüzden genel olarak başarılı bir markanın tavsiye ettigim ürünü kötü çıkar birilerini mağdur olur diye buralarda fırsatlarını paylaşmaktan çekindim hep.

    Siz kullandığınız ürünün marka ve model ismini yada varsa linkini yazabilirmisiniz. Çocuklu ailelerde bu alet çok fayda sağlıyor çocukların 5 aylık bebekliklerinden itibaren. Faydamız olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Katı meyve sıkıcakları yerine ilk önce meyve yenmelidir. Katı meyve sıkacaklarında 1 bardak içecek için yiyebileceğinizden çok daha fazla meyve sıkmak zorundasınız bu da vucuda ani şeker yüklemesi yapıyor ….
    Lafı uzatmamak adına kuru meyve > ham meyve > sıkma meyve suyu sağlık sıralamasıdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    öncelik yetkili servisle görüşün ilgilenmezlerse bize dönün iade başlatalım demediler mi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cardfinans kampanyasından (500tl ye 25,1000 tl ye 50 tl- 31 ekime kadar) ürün alan oldu mu? Karta taksit çıkmıyor tuhaf bir şekilde.

  • Extra special dökmeden kullandınız mı hiç ? Onunla kıyaslama şansınız var mı ?

  • Bu arada kalitesiz Ahmad Tea paketleri havada uçuşuyor piyasada haberiniz olsun. Yaklaşık 4-5 yıldır Ahmad Tea extra special içiyorum. Çakma olmayanını çaycı apo isimli bir arkadaşdan temin ettim.

  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt
    Yok kullanmadım bu çay bana uygun açıkçası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gönül ister bir dökme Twinings veya PG/Tetley falan içelim ama maalesef onlar artık erişilemez fiyatlarda (neyse ki biraz stoğum vardı). Ahmad Tea'de Çaykur'un bir tık üstü bence bu fiyatlar verilir mi emin değilim.

  • teşekkür ederim deneyeceğim.

  • Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    Kalem 10 adet olarak bugün geldi

  • geogilist kullanıcısına yanıt

    23.10.2021 tarihinde vermiş olduğunuz xxx numaralı siparişle ilgili olarak sizinle iletişime geçiyoruz. Aşağıda belirtilen ürünleri daha önce planlanan tarihte teslim edemeyeceğimiz konusunda sizi bilgilendirmek istedik.


     "Stabilo point 88 Kalem, 10'lu Paket, Siyah"

      00J6B8A6


    Ürünleri size en kısa sürede ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Siparişinizde başka ürünler varsa, bu ürünler sipariş ayrıntılarında gösterilen tahmini teslimat tarihlerine uygun şekilde ve herhangi bir ek ücret alınmadan tarafınıza gönderilecektir.


    Bugün teslim olması gerekiyordu böyle bi mail gelmiş bana da





  • 
Sayfa: önceki 41994200420142024203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.