Şimdi Ara

Macbook Air a1465 a1466 a1369 Hdd Değisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar özellikle macbook air modellerinin hdd lerinin zor bulundugunu bulunduğu zamanda istediginiz kapasitede bulanmadığını tesbit ettik.

    BİZ FSB NOTEBOOK OLARAK BU SORUNA EL ATTIK 2013 ÖNCESİ MACBOOK AİR SİZÜSTÜ BİLGİSAYARLARINIZIN KENDİNE ÖZEL DİSKLERİ YERİNE MSATA DİSK TAKIYORUZ. BUNUN MÜSTERİLERİMİZE AVANTAJI HEM KOLAY BULUNABİLİNMESİ HEM MALİYE ACISINDAN DAHA UYGUN OLMASI HEMDE İSTESİGİNİZ KAPASİTE DE TEMİN EDİLMESİDİR.SERVİSİMİZE GETİRDİGİNİZ CİHAZI İŞ YOGUNLUĞUNA BAGLI OLARAK AYNI GÜN TESLİM EDEBİLİYORUZ.

    Macbook Air a1465 a1466 a1369 Hdd Değisimi
    2013 ÖNCESİ MACBOOK AİR BİLGİSAYARLARINIZDAKİ BU DİSKLERİ DAHA KOLAY BULUNAN MSATA DİSKLERE DÖNÜSTÜRÜYORUZ.KONUYLA ALAKALI VİDEOMUZU İZLEYEREK VİDEO SONUNDAKİ İLETİSİM ADRESİMİZDEN BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ

    MACBOOK CİHAZLARINIZIN TÜM ONARIM VE YEDEK PARÇA TEMİNİ SERVİSİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR.

    2008 DEN BERİ SİZLERE EN KALİTELİ VE EN UYGUN HİZMETİ VERMEK İCİN 220 M2 SERVİS ALANIMIZDA HER GEÇEN GÜN KENDİNİ GELİSTİREN SERVİS ELEMANLARIMIZLA ÇALISMAKTAYIZ.
    www.fsbnotebook.com

    macbook air hdd değisimi,macbook air hdd dönüsümü,macbook air notebook a msata takma,256gb macbook air hdd,521gb macbook air hdd degişimi,1tb macbook air hdd degisimi,macbook air hdd sorunu,macbook air tamiri,macbook onarımı,mecidiyeköy macbook servisi,apple servisi,macbook servisi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsb_notebook -- 16 Eylül 2018; 23:27:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.