Şimdi Ara

Herhangi bir oyunda böyle bir ses problemi yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar durum yazılımsal diye tahmin ediyorum ama sadece tek bir oyunda böyle bir problem çıkıyor. Windows 7 kullanırken ses driverını güncellemediğimde bu problem ortadan kalkıyordu ama Windows 10'da malesef çözemedim. Problem Knight Online adlı oyunda çıkıyor. Çıkan problem ise oyunun herhangi bir ses dosyasını sadece bir kere çalıştırması. O kadar araştırdım buna benzer bir problem yaşayan hiç kimse yok ne bu oyunda ne farklı oyunlarda. Buna benzer bir problem yaşayan var mı ya da ne tür bir yanlışlık olabileceğine dair fikri olan? Ses kartı ise Creative Sound Blaster X-FI.


    Oyunla ilgili bir problem daha var. Windows 7'deyken bazen şöyle bir problemle karşılaşıyordum. Oyundayken belirli bir süreden sonra oyun sesleri hariç tüm sesileri devre dışı bırakıyordu. Mesela Windows Media Player ile bir müzik açıyorsun kapat hatası veriyor. Mozilla'dan herhangi bir siteden video açıyorsun ses gelmiyor. Oyun sesleri hariç tüm sesler kapanıyordu. Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde problem düzeliyordu.


    Bir oyun sesi nasıl böyle etkileyebilir ben anlayamıyorum. Sadece Knight Online'da oluyor bu durum. Oyun motorunun ses dosyalarını okuma şeklinden kaynaklı herhalde garip bir durum :)



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.