Şimdi Ara

Türknet'i bağlatırken bir daha düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, taahhütsüz diye türknete yönelmiştim ama çok büyük bir hata yaptığımı anladım. Hizmetimi geçtiğimiz hafta iptal ettirdim. İptal ettirme sebebim de, VDSL olarak bağlattığım hattımı 1 hafta sonra ADSL'e geçiş yapmak istediğimi belirttim modem değişikliği yaptığım için ve geçişini de sağladılar. 2-3 gün de öyle kullandım. Daha sonra hız sorunu için destek kaydı açtım. Kaydın ertesi günü komple internetim gitti. Her yerden kendilerine ulaşmaya çalıştım. Facebook, Twitter, şikayet talepleri, destek kayıtları her yerden yazdım fakat bir türlü sorunuma bakacak birisini bile bulamadım. 1 hafta sonra hat kontrolü için eleman geliyor Telekom'dan ve benim haberim olmadan bana bildirilmeden VDSL'e geçiş yapılmış olduğunu öğreniyorum. Bağlanamama sebebim buymuş. Bana ne bilgisi iletildi ne de haber verildi.Hiç bir iletişimde bulunmadılar saolsunlar.

    Hemen iptal dilekçesi göndererek hizmetimi iptal ettirdim ve iptal ettirirken de hizmetten memnun kalmadığım için "Denemesi Bedava" kampanyasından yararlanıp sadece bağlantı ücretini (30 TL) 'yi ödeyeceğimi de teyit ettirdim. Bugün 2 tane fatura gelmiş. Hem Ağustos ayı faturası hem de Eylül ayı faturası. Bunların incelenmesi ve yanlışlığın düzeltilmesi için yine kendilerine ulaşamıyorum. Hizmetim iptal olduğu için destek kaydı oluşturamıyorum. Telefon ile arıyorum yine muhatap bulamıyorum. Twitter'dan Facebook'tan yazıyorum yine aynısı. Kısacası bağlattığıma o kadar pişmanım ki bu mağduriyetimi CİMER aracılığı ile BTK'ya da ilettim ve saolsunlar TürkNet ile bu şikayetimi paylaşacaklarını belirttiler. He ne kadar yaparlar bilemem tabi.

    Bağlatırken gerçekten bir kez daha düşünün. Heryerinden berbatlık akıyor hizmetin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risus_ -- 15 Eylül 2018; 0:20:20 >



  • Ateşle oynamışsın, vdsl'den adsl'e geçişle. Adamlar önce ttye açış parası ödüyor vdsl açtırıyor sonra adsl'e geçicem diyorsun tekrar iletişime geçip TT'ye vdsli adsl yapın diyor tekrar sıfırdan. Dslam eskiyse adsl portları ayrıdır, vdsl-adsl arası geçiş olmuyordur zaten adsl portları doludur geçirememişlerdir. Bi de TT tekel olduğundan alternatif ISS olarak işlerinin olanca geç ve baştan savma yürütülmesi cabası.
  • Vdsl modem forumda 80-90 lira, 65 tl aylık internet parası verip adsl kullanmak, vdsl altyapısı varken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan4550

    Vdsl modem forumda 80-90 lira, 65 tl aylık internet parası verip adsl kullanmak, vdsl altyapısı varken
    Hocam mecbur kaldım valla şartlardan dolayı. VDSL modemi diğer eve götürmem gerekti de bari adsl olarak devam edeyim dedim onu da ettirmediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tweenietomatoes

    Ateşle oynamışsın, vdsl'den adsl'e geçişle. Adamlar önce ttye açış parası ödüyor vdsl açtırıyor sonra adsl'e geçicem diyorsun tekrar iletişime geçip TT'ye vdsli adsl yapın diyor tekrar sıfırdan. Dslam eskiyse adsl portları ayrıdır, vdsl-adsl arası geçiş olmuyordur zaten adsl portları doludur geçirememişlerdir. Bi de TT tekel olduğundan alternatif ISS olarak işlerinin olanca geç ve baştan savma yürütülmesi cabası.
    hocam VDSL den ADSL'e geçiş yapmışlardı 2-3 gün ADSL'de kullandım sıkıntı yoktu kullanmada ama tek sorunu hız dalgalanmaları. destek kaydını açtıktan sonra iş değişti işte Biraz beceriksizlik yapıldı o da beni buldu
  • risus_ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun madem. Fatura işi hallolur umarım, türknetin faturaya yatalım'cı bi firma olduğunu düşünmüyorum ama bişeyi yapıcaklarsa tam söylemiyolar. Yazın modem aldım bağlatırken, zahmet edip, kargoya verdik, takip numarası bu filan söylemediler. Kaç kere müşteri hizmetlerine sordum, online işlemlerde baktım filan hiç bilgi girmediler. Ama geldi yani 3 güne Umarım paranızı alırsınız diyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.