Şimdi Ara

2.el piyasasında durgunluk mu var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olay şu, adam corsayı geçen sene 35 e almış, bu fiyat artışları ile bu yılki değeri 50 lira. Ama oradan buradan duyuyor ki araç fiyatları çok artmış diye ve aracını 60 a koyuyor ve arayana da 59.500 den aşağı düşmem nasılsa satarım diyor. Herkes çakal olmuş, halbu ki kısır bir döngü bu, çünkü aracını sattıktan sonra alacağı aracın sahibide bu şekilde fahiş fiyatla ona satacak. O araç sahibide başkasından alırken fahiş fiyatla alacak. Bu hep böyle böyle devam edecek, kimse karşı çıkmadan, hepsi fahiş fiyatla araç almış olacak ve bu yüzden hepsi fazladan 6 ay çalışarak aldıkları aracın borcunu ancak ödeyebilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence durgunluk var. Bundan önceki araçlarımı çok kısa sürede sattım. Şimdiki aracımı pert ilanların biraz üstüne konumlandırdım ama henüz satamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr0742

    Sözüm meclisten dışarı bazı insanlar kafayı yemiş. Aylarca ilanları bekliyor ve o fiyattan satabileceklerini düşünüyorlar. Günde 50 tane araç inceliyorsam arasından fiyatı normal 3 tanesini gözüme kestiriyorum aynı gün satılıyor zaten. En fazla 4-5 saatin var uygun bir araba almak için. Şehzadelerin yola çıkıp başkente yakınlığına göre padişah olma durumu gibi düşün :D Antalya merkezde dururken kemer'de bir doktordan ucuz bir araba düşmüştü ilana ilk ben görebildim aracı. Ama aynı anda mesela Alanya'dan da biri kesin yola çıkmış oluyor o geç kalıyor. Antalya merkezden başka biri aynı gün aldı zaten. Geçen gün side'den birini aradım 15 saat civarı geçmişti ilan yayınlanalı. Abi 3 kişi yolda dedi. Zaten iyiyse onlar alacak. Değilse benim gitmeme gerek yok. Unutmayın bu artık Türkiye'de %90 geçerlilik payı olan bir gerçek: Bir arabanın fiyatı uygunsa aynı gün kesin satılıyor. Hele ki il dışından araba beğeniyorsan ve araç 1 günden uzun süredir ilandaysa %90 bir sıkıntı vardır ki bunlar arasından en iyi ihtimal fiyatının biraz yüksek olmasıdır. Biniciyim deyip, temiz olsun 3-5 fazla olsun deyip alabilirisin bu normal. Ama 15 gündür ilandaki bir araç piyasa ne kadar durgun olursa olsun tekrar tekrar düşünmen gereken bir araçtır.
    Bende senin gibi

    aracın fiyatı uygunsa satılır diye düşünüyordum.

    taki aşağıdaki ilanı verene kadar

    34 den koydum 31-32 olmaz mı diyenler vardı.

    en son 33den 32,5e çektim 30 olmaz mı diyenler arıyor artık

    30 a çeksem 25 e verecekler anlaşılann

    Sonuç olarak o öyle düşündüğün gibi olmuyor. Herkes ölmüş eşşek arıyor.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-130-binde-opel-astra-h-1.4-essentia-602054292/detay/




  • Ciddi durgunluk var ve bu durgunluğu fırsata çevirmek isteyen çakallarda var. Dikkat etmek lazım.
  • Sıfır araba kampanyaları 2.eli vurdu satış çok az.Devlet yine zengini zengin etti.Durgunluk olmayan tek sektör devlet sektörü
  • Şuan piyasa iyice yavaşladı evet kampanyalar vs. sebebiyle ancak yeni yılla birlikte artan vergi oranları sebebiyle nisan mayıs gibi yine canlanacaktır 2.el piyasası ama önceki yıllara göre daha yavaş bir ivme ile canlanacağını kesin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.