Şimdi Ara

TTNET ANKARA İNTERNETLER YAVAŞLADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu akşam itibariyle internetler inanılmaz yavaşladı. Download ve videoları geçtim, sayfa açılışları bile pert. Yurt içi PING'ler hafif artmış, yurtdışı siteler Allah'a emanet... Hız testine bakarsan Türk Telekom Ankara üzerinden PING hafif olsa bile biraz daha beklemeyle hızını alabiliyorsun, gel gelelim internet REZALET!

    Downloadlar 0,58 ile 2 megabit arası geziyor...

    MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFONA BAKMIYOR 20 DK'DIR BEKLİYORUM...

    BIKTIK ARTIK TTNET BIKTIK!!!

    TTNET = KAHIRNET!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 11 Eylül 2018; 23:56:9 >



  • 13.09.201800:30:00

    Ankara

    ALTINDAĞ

    N1-06-ULUS-18-TT-POP

    TT Kaynakli Planli Calisma

    06ulus_yapalns01



    Ankara Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda 13.09.2018 tarihi 00:00 – 06:00 saatleri arasında SSG aktarma çalışması yapılacaktır. Çalışma sırasında 30 dakika kesinti beklenmektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santral da cihaz bozulmuş. Müdahale ediyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Ankara'da cihaz bozuk, İzmir'deyim ve KabloNet üzerinden TTNet IP'si ve doğal olarak TTNet çıkışlarını kullanıyorum. Daha dün akşama kadar 30ms civarında ping süresi olan google.de şimdi 60-70 ms. Tracert sonuçlarında Ankara'ya uğramıyorum yurtdışına çıkarken. Yurtdışı pert oluyor sanırım. Yurt içi testlerde de 9-10 ms olan pingim 35ms civarında çıkıyor. SuperOnline'a geçme konusunda karasızdım. Şu an itibarıyla karar verdim ve geçtim. KabloNet'in abonelerini TTNet'e mahkum etmesi çok kötü. Önceden hiç olmazsa Superonline IP'si alabiliyorduk. Şimdi İzmir tamamen TTNet IP'sine teslim edildi. Hiç hoş olmadı.
  • hellmaster44 H kullanıcısına yanıt
    Şuan yine sapıtmaya başladı. ANKARA HIZLAR DOLANIP DURUYOR!


    Ben önümüzdeki hafta değiştiriyorum. Ne halleri varsa görsünler. Fiber sorunu çözüldü, binamda fiber sonunda aktif edildi. Superonline ile 24 Megabit keyfine geçiyorum, herkesi beklerim.


    TTNET = KAHIRNET!
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin hocam ben İstanbul'dayım benim internet leş şuan. Yine yurtdışı çıkışlarını kafalarına göre sınırlama saatleri geldi.
  • RogueAgent kullanıcısına yanıt
    Hocam ondan değil. Bundan 1 hafta önce bağlı bulunduğum saha dolabında çalışma yaptılar, hattımı bozdular. Arıyorum, sorun yok deyip onarmıyorlar... Zaten bölgemizle altyapıları resmen çöp... Üstten onay gelecek deyip ne onarıyorlar ne de çalışma yapıyorlardı. Müdürleri denk geldi bir gün sokağın başında, şikayet ettim, .... orta yerine yanımda arayıp etti, ertesi hafta geldiler bağlı bulunduğum sokağa kadar altyapıyı dolaplar dahil yenilediler. Yeni kablolar döşeyip büyük bir beyaz dolap bağladılar. 1 senedir iyiydi, gene bozuldu. Bu sefer tövbeliyim, katiyetle uğraşamam. Aynen İPTAL!

    Az önce TTNET'i aradım, durumu anlatıyorum. Hat değerlerine bakıyor, sorun yok diyor. Klasik hattın mevcut hızı destekler değer alıyorsa sorun yok mantığı... Tracertte baktığımda her atlama noktasından 2 adet eklemişler. Ulus 2 tane balgat 2 tane, başka bir nokta daha var ard arda ondan da 2 tane şeklinde... Sonra çıkıyor bağlantı... Sorun da bundan zaten. Bağlantı dolanıyor. Dün itibariyle portumla oynayıp muhtemelen bir haltlar yemişler. Neyse...

    Zaten taahhüdüm de yoktu. Binamda superonline tamamlanmamıştı ve pürüzler vardı. Onlar da giderildi. Artık ne halt yerlerse yesinler. Bu hafta sonu da idare etsin, kotam da bitsin. Bu faturayı da öder, 22'sinde ELVEDA TTNET, ELVEDA TELEKOM, MERHABA HUZUR!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 12 Eylül 2018; 21:14:26 >




  • Malum araplar sömürüp gidince elde para kalmadı, alışmak lazım bunlara bi süre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.