Şimdi Ara

Garip bir internet kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, anlayamadığım çok garip bir durum var, oynadığım 2 oyun ve internet bu oyunlarda garip bir şekilde kopuyor, örneğin Cs-Go oynarken adsl ışığı dahil komple internet gidiyor ortalama 4-5 dakikada bir kopup geri geliyor bu oyunda olduğum sürece devam ediyor diğer oyunum ise Ark Survival bu oyunda ise internet gidiyor ve oyundan çıkana kadar adsl ışığım dahi sabitlenmiyor tam sabitleniyor tekrar gidiyor internet oyundan çıkınca ads geri düzeliyor ve internet bağlantım geliyor, bunu bir haftadır takip ediyorum ve sadece oyuna girdiğimde oluyor, oyuna girmediğim günlerde hiç internet kesintisi yaşamıyorum, hatta oyuna giriyorum internet kopmaya başlıyor oyunu kapatıyorum düzeliyor hiç bir sıkıntı yok, tekrar oyuna giriyorum yine internet kopmaları başlıyor, bunun nedeni ne olabilir?



  • Bugün santraller de bakım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hellmaster44 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorun bende bir haftadır var ve sadece oyunda oluyor oyuna girmediğimde adsl kopması olmuyor fakat oyuna girdiğimde bir süre sonra adsl kopuyor, modemde bir sorun olduğundan şüpheleniyrum acaba bir ayarında hata olabilir mi diye.
  • Modemi formatla. Duzelir belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 12 Eylül 2018; 1:27:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende 1 haftadır yaşıyorum League of Legends oynarken aniden modemin tüm ışıkları kesiliyor net gidiyor bir süre sonra tekrar geliyor. TTNet arıza kaydı bıraktım ama her zamanki gibi birşey yapamadılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonSadrazam

    Aynı sorunu bende 1 haftadır yaşıyorum League of Legends oynarken aniden modemin tüm ışıkları kesiliyor net gidiyor bir süre sonra tekrar geliyor. TTNet arıza kaydı bıraktım ama her zamanki gibi birşey yapamadılar.
    Hocam modemi fabrika ayarlarına aldım, bende Cs-Go adlı oyunda biraz düzeldi max 1-2 defa gitmeye başladı büyük ihtimal modem ile alakalı bu hafta sonu farklı bir modem ile deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.