Şimdi Ara

Buderus GB 062 - Bosh Condens 2500 Kombi Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar evime dogal tesisatı dosetme karari aldim.2 firmaya keşif yaptırdım.Kombi olarak buderus ve bosh u önerdiler.Aklimda baymak ve vaillant marka kombi vardi fakat bunlarin fiyatlarini daha uygun olacagi söylendi.Radyatorleri eca marka borularida borusan kullanilacagi soylendi.Toplamda petekler 9.2 metre olacak.

    Sizden bu iki marka model hakkinda bilgi istiyorum.Arastirmalarim ikisininde nerdeyse ayni oldugu fakat buderusu daha once hic duymamistim.Acaba servis konusunda sıkıntı ceker miyim ? Yoksa bosch u mu tercih etmeliyim.

    Oda termostati konusunda da tavsiye istiyorum.Normal kombiyle birlikte on off termostat verilecegi soyledi.Bu ne kadar verimli oluyor ? Calisma sistemi nasil benim bildigim digitallerde oda sicakligini gosteriyor bir sicaklik ayarliyoruz o sicakligi oda sicakligi olarak tutuyor bunda da oyle bir sey var mi ? Ayrica evde 8-9 saat kimse olmuyor.Bu surecte kombi calisacak mi yoksa derecesini mi dusurcez veya ac-kapa mi yapacaz ?

    Biraz çok soru sordum ama bu konuda biraz acemiyim sonrada pişman olmak istemiyorum arkadaşlar şimdiden cevaplariniz için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fikri olan yok mu arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.