Şimdi Ara

bilgisayar açıldıktan bir süre sonra kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. Evde biri laptop (Şu an kullandığım) diğeri kardeşimin kullandığı kasa iki bilgisayar var. İkinci bilgisayar bu akşama kadar iyi çalışıyordu ancak kardeşimin aldığı "WD My Book Live" isimli cihazı bağlamaya çalıştıktan sonra bilgisayar sürekli kapanmaya başladı. Yani bazen açıldıktan on saniye sonra kapanıyor bazen 3 ila 5 dakika sonra ve şu ana kadar en uzun süre 15 dakikayı buldu. Bir de program çalıştırırken kapanıyor mesela interneti açtım diyelim ve mesela Hürriyet gazetesinin sitesine girdim diyelim. Bir haberi izlemek için tıkladığımda bilgisayar kapanıyor. Benzer durum pc ye yüklediğim revo uninstaller setup dosyasını çalıştırmaya kalktığımda da oldu. Şu ana kadar yaptığım işlemler Eset Nod32 antivirüsü kaldırmak, sistem geri yükleme, Gelişmiş Sistem Ayarları/Gelişmiş/Başlangıç ve Kurtarma sekmesini açıp "Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğinin solundaki kutucuktaki işareti kaldırmak oldu. Başka ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.







  • Merhaba.

    Sistemin loglarını alıp genel bir durumuna ve raporladığı hataları görmek çok yararlı olabilir. Yapılabilecek bir şeyler varsa yapmaya çalışırız.

    Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellek kullanıyorsanız sisteme takılı olmasında fayda var. Size 2 log verecek.

    Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

    https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

    İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.