Şimdi Ara

Muhalefet kaybetti artık teslim olma zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar cefayı bir hiç uğruna mı çekti bu millet. Artık oradaki muhalefetin rejime teslim olmaktan başka çaresi yok. İdlib'de arkalarında duramıyoruz. Afrin'de de duramayız. Teslim olsunlar. Bunu yetkililer oradaki insanlara tenkit etmeliler. Kazanamayacakları bir savaşa dönüştü. Hepimiz Kadirovdan nefret ederiz mesela ama teslim olmasaydı esaret altına girmeseydi, tüm halkı yok olacaktı. Rejim nasıl olursa olsun orası Suriyelilerin ülkesi herkesi öldürüp ülkede bir tek Esad kalacak değil ya anlaşma yapmaları gerekiyor artık. Kimse bana hürriyet lafı etmesin. Ülkesini terk edip plajlarda gününü gün ediyorsa bayramda tatile gidip geliyorsa kendi ülkesine dönme zamanı gelmiştir.
    Hoşgörünün bir ölçütü olmalı. Merkez Bankasının açıklanan döviz rezervi 88 milyar dolar. Suriyelilere Bakanın dediğine göre harcanan 31 milyar dolar. Dahası da güle oynaya geliyor duvar konusunda izlediğimiz gibi. Rejimin İdlib'den sonra Afrin'e ElBab'a vs gideceği açık. Bu bölgelerdeki insanlar yeterince yükümüz varken bizim ülkemize gelmesinler. Cuma Hutbesinde ensar olmanın kıymeti anlatılıyor. Hükümet bizi ev sahibi olmaya mecbur ediyor 'hazırlanın' diyor. Biz Türkler bu ülkede kimlik taşıyan insanlar neden kültürümüzün, değerlerimizin yozlaşmasına izin veriyoruz. Bir tane Arap ülkesi var mı ülkesinde 3.5 milyon Suriyeli olan.

    Twitterda bir hashtag bile yok çöp çöp şeyler daha mı önemli? Erdoğan'ın el alemle görüşmelerinden bombardımanın duracağı mültecilerin gelmeyeceği türünden gelişmeler olacağına inanan var mı? İnsanlar İdlib halkına destek veren eylemler yapıyor. Neden hudut şehirlerde reaksiyon yok. Sığınmacı istemediğini kendi DEVLETİNE tenkit eden tepkiler veremiyor halk. Bu kadar mı rahatımız yerinde bu kadar mı zenginiz biz bir 31 milyar daha sadaka vereceğiz. Plajlarımız evlerimiz dükkanlarımız bizimdir. Yabancıya vermeyin, tepkinizi gösterin.
    Muhalefet kaybetti artık teslim olma zamanı

    canlı harita

    31 milyar
    iranı eleştiren eylem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 7 Eylül 2018; 15:7:23 >







  • Camiler AKP nin Propaganda yerleri olmuş..

    Hutbede Gelecek olan Suriyelilere algı yapılmış..

    Topunuzun Allah Belasını versin... İstemiyoruz bu Kanı bozukları yeter artık yeter...
  • "Bizimkiler neden inatçı, yahu idlib suriyenin değil mi, eee terör gurupları orada değil mi? eee vur gitsin bak iran ne demiş gelin birlikte abd yi suriyenin deoğusundan çıkartalım, bizimkiler anca mağdur edebiyatı, yok ateş kes, abd ye ses yok ama."

    quote:

    Rusya Devlet Başkanı Putin konuşuyor: "Suriye topraklarının yüzde 90'ı denetim altına alındı. İdlib'teki teröristler kimyasal silah provokasyonu hazırlıyorlar. Buna rağmen ortak mutabakatlarımızın başarılı şekilde hayata geçirilmesi, siyasi çözümü ilerletti."



    İran CB Ruhani, İdlib Zirvesi'nin açılışında konuştu. Özetle şunları diyor, "Suriye'nin toprak bütünlüğü esas olmalıdır. ABD derhal Suriye'den çıkmalıdır. Suriye yönetimiyle diyalog kurulmalıdır. Üç ülkenin işbirliği devam etmelidir."



    CB Erdoğan konuşuyor: "Dünya bu zirveden çıkacak sonuçları merakla bekliyor. Alacağımız kararlarla bunu boşa çıkarmayacağımızı umuyorum. Bugün gerginliği azaltma bölgelerinden geriye sadece İdlib kaldı. Muhalifler, sonraki gelişmeler nedeniyle aldatıldıklarını düşünüyorlar."



    CB Erdoğan: "PYD/YPG dahil Suriye'den kaynaklanan terörün her türlüsüne ve Suriye'nin toprak bütünlüğüne kasteden girişimlere ortak tavır almalıyız."



    CB Erdoğan: "Zirveden çıkacak sonuçların Suriyeli kardeşlerimiz için hayırlı olmasını, barış ortamının tesisine katkıda bulunmasını temenni ediyorum."



    CB Erdoğan: DEAŞ tehdidi ve tehlikesi kalmamasına rağmen Amerika'nın bölgede bir diğer terör örgütünü güçlendirmeye devam etmesinden fevkalade rahatsızız



    İran CB Ruhani: Gelin garantör ülkeler olarak Fırat'ın doğusundaki düğümü çözelim. Amerika'yı hemen oradan çıkmaya ikna edelim.




  • Apaçık bize bizim istediğimizi teklif ediyorlar. Ama bizimkilerin artik zamanında kimlere sözü varsa bu teklifleri görmezden geliyorlar. Lafı geveliyorlar millet de sesini cikartmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.