Şimdi Ara

Marmaris Datça Rota ve Konaklama Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eylül sonu Ekim başı eşimle aracımızla 10 günlük Datça Marmaris tatil yapacağız.Daha önce ben bir kaç kez gittim bu bölgelere ama konaklama açısından pek memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim (genelde her şey dahil konseptli otellerde konakladık ) .Butik otel ve rota önerileriniz olursa incelemek isterim. Marmaris merkez pek tercihimiz değil.Genel olarak Datça bölgesine daha fazla zaman ayırmayı düşünüyoruz.

    Datça bölgesi için Datça Villa Asina'ya baktım gecelik 208 TL olarak gözüküyor fiyat iki kişi kahvaltı dahil olarak.

    Fikirlerinizi bekliyorum.Çıkış rotamız İstanbul.Yol üzeri şurası görülür, güzel vs. fikirlerde değerlendirilir



  • Datça'ya Bodrum üzerinden feribotla geçebilirsiniz deniz güzergahı çok güzel , Datça merkezde denize 50mt. oda kahvaltı kişi başı 80tl gibi fiyatlara pansiyonlar mevcuttur , arabayla 5,10,15dk gidilecek güzel koylarda var merkez denizi hoşunuza gitmezse , Marmaris merkezden ziyada içmeler tarafı daha güzel.
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Feribotla geçiş olayını düşündük ama saat ve günü bize uymuyor maalesef.Bizde Bodruma dönüş yaparsak hava şartlarından ötürü Akyaka Ören Çökerme rotasını izleyerek Bodrum'a geçmeyi düşünüyoruz.Yol biraz uzuyor ama Çökertmeye kadar gitmiştim Bodrum'dan o taraflar bir hayli güzel ve bakir.
    Teşekkürler önerileriniz için.
  • Marmariste Grand Yazıcı Marmaris Palace uygun olabilir bu sezonda hocam onada bakabilirsiniz.
  • alexanderjahovic A kullanıcısına yanıt
    510 TL gecelik oda fiyatı her şey dahil olarak.Aslında değerlendirilebilir ama önümüzdeki hafta hava yağışlı gösteriyor; her şey dahil konsept kalıp yağmurda otelde tıkılı kalmakta istemiyoruz açıkçası.En azından yağışta olsa çıkıp dolaşılabilir.O şekilde oldu mu da keyfi değişik yerlerde farklı lezzetler tatmak daha çok tercihimiz oluyor.Ancak otel güzel hava şartları değişirse değerlendirebiliriz.Teşekkürler.
  • Bademli Konak otel yeni bir oteldir,tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam öneri için ama hava şartları dolayısıyla iptal ettik mecburi olarak seyahati.
  • Havaların düzelmesiyle geçen hafta Salı günü sabah Akyakay'la seyahatimize başladık.Akabinde Datça Palamutbükü Gabaklar Selimiye Knidos Kız Kumu Bozburun Marmaris Mesudiye bölgelerini gezdik.Daha önce de bu bölgeleri gezme fırsatım olmuştu ancak hala şartları olsun deniz sıcaklığı olsun doğası olsun son derece keyif verdi bu seyahatimiz süre olarak kısıtlı olsa bile.Herkese tavsiye ederim.

    Konaklamaları Villa Aşina (1 Gece)
    Kocca Ev Eski Datça (4 Gece) olarak gerçekleştirdik.

    Kocca Ev'i özellikle sessizlik ve tarihi dokusu açısından tavsiye ederim gidecek olanlara.

    Onun haricinde Gabaklar Bungalow Boutique Otel plajı gayet güzel.Huzur arayanlara başka bir yer tavsiye etmem açıkçası.5 günde oraya gitsek sıkılmazdık sanırım.

    Selimiye de Sevval ablanın limanda ufak güzel bir restorantı mevcut.Zeytinyağlılar mükemmel ama mantı konusunda hayatımın en iyi mantısını burada yedim desem yanılmam sanırım.Geçerseniz kesin uğramanızı tavsiye ederim.

    Yine Eski Datça'da Datça Sofrası'nda Bademli Köfte ve Bademli Muhallebi yemenizi tavsiye ederim.Mükemmel lezzetler gerçekten.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.